IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
    Трябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.
    Ами то това е целта на глобализма - да намразиш родината си, да намрази фамилията си, да намразиш религията си.

С теб се получава.

Коментар

• Трябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Е, в София има къде да пиеш бира. Има и планина. Горе-долу това са плюсовете. Всичко друго е тотал щета - архитектура, трафик, инфраструктура, въздух, манталитет.
        Абе има си някои проблеми София, ама селяндурите силно преувеличавате. Да вземем въздуха - 194 място от 370, по средата сме:
        https://www.eea.europa.eu/en/topics/...quality-viewer

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Хубаво е в Любляна, но е много скучно. Една бира няма къде да пиеш в неделя. Софето, при всичките си недостатъци, ми е на сърце
          Е, в София има къде да пиеш бира. Има и планина. Горе-долу това са плюсовете. Всичко друго е тотал щета - архитектура, трафик, инфраструктура, въздух, манталитет.

Коментар

Разбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
            Чудесна идея, почвай да събираш пари за автобуса!

Коментар

Разбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
              Хубаво е в Любляна, но е много скучно. Една бира няма къде да пиеш в неделя. Софето, при всичките си недостатъци, ми е на сърце

Коментар

• Разбрахме от арменеца, че голямото мяу, всъщност означава хиперинфлация! Хляб 10 €, лекар 500,€
                Много ме забавляват подобни теории,граничещи с революция...абе човек, ти убеден ли си в менталното ти развитие???
                Last edited by Bailor; 20.04.2025, 03:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Прости, ел. уредите и изобщо всяка технология са в отделна категория, защото оптимизира производството и намалява разходите, а някои даже и посредниците, което създава естествена дефлация, а това е най-доброто нещо, което може да се случи за една икономика, но не и с настоящата парична система.
                  Добре, трол... щом казаваш...
                  При населението също имаме дефлация.

За 15 години тоталитарен репресивен строй при корумпираното, оядено, подпухнало и разплуто дърто крадливо и лъжливо комуне от Банкя,
                  населението е дефлирало от 7,5 млн души на 6 млн души.
                  Колко процента дефлация е това ?
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Разбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Дефлац;ия има - вчера гледам един климатик намален от 2600 на 1899 лв
                      Прости, ел. уредите и изобщо всяка технология са в отделна категория, защото оптимизира производството и намалява разходите, а някои даже и посредниците, което създава естествена дефлация, а това е най-доброто нещо, което може да се случи за една икономика, но не и с настоящата парична система.
                      Това е и причината ИИ да не бъде оставен да се разпорежда без да е обработен и удобно фиксиран, защото ще направи същото навсякъде другаде, включително и във финансите, а всяко правителство иска да има постоянно и дългосрочно плавно растяща инфлация, за да може понциномиката да се движи добре.
                      Всеки остаряващ модел, било то на телефон или кола, цената им намалява спрямо новите модели и се правят периодично намаления да изтикват непродадената стока. С изключение на хранителните стоки с изтичащ скоро срок, периодичните намаленията в големите вериги магазини са договорени и са по задължение, за да може производителите и техния бранд изобщо да присъства на щанда или витрината, а магазина да печели клиенти.

Коментар

• Варна няма трафик. Трафика във Варна в час пик е колкото в София в 5 часа сутринта

Най-приятния град за шофиране е Варна.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Точно така е. А най - е хубаво е в момента. 4 празнични дни и селяндурите си отидоха по родните си места. София е приказка.
                          Спокойна, чиста, тиха. Няма трафик, пролетта разпукна и птичките пеят:-) Може да ги чуеш не само в парковете ами и в малките улички.
                          народа е по родните места
                          да върне празните буркани срещу пълни
                          да се оплаче, какъв кенеф е софия
                          докато прибира от мама 100лв "за бензин"
                          а тате се опитва да вкара прасето в багажника

винаги съм се чудел на тия човекоподобни:
                          довлякъл си се тук от никомунезнайно село
                          осираш докъдето успееш стигнеш с таралясника и да стъпиш с галоша
                          и се оплакваш от софия
                          там кочина, там са много селяни....
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Има брутална дефлация. Трябва да си брутален олигофрен да не го виждаш. Сега, защо при брутална дефлация имотите у нас продължават да катерят е друга бира. Ако помислиш, може и да се сетиш. Свързано е с по-горното.
                            Така е.
                            Брутален олигофрен трябва да си да виждаш дефлация при постоянно увеличаваща се валутна маса.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              софия е много хубав град
                              но ако не си роден тук
                              не можеш да го оцениш
                              Точно така е. А най - е хубаво е в момента. 4 празнични дни и селяндурите си отидоха по родните си места. София е приказка.
                              Спокойна, чиста, тиха. Няма трафик, пролетта разпукна и птичките пеят:-) Може да ги чуеш не само в парковете ами и в малките улички.

Коментар

• [QUOTE=Selena2024;n4265025]
                                Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение

Не че нещо ама “Меден рудник” не беше ли все пак квартал на Бургас?
                                може човека да е мобилен
                                тая седмица у варна
                                другата у рудник
                                ...меден рудник
                                Last edited by ratten; 19.04.2025, 21:57.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X