IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Всяка ипотека е за определен период - 10, 20, 30 г. В момента в България може да вземеш ипотека с фиксирана лихва за такива периоди.
    ​​​
    Все пропускам да те попитам откъде и с какъв поне приблизително гпр може да се вземе такава 20-30 годишна ипотека.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Щом Бони мълчи за лихвите...сещайте се...
      Стига лъга. Преди два месеца тук дадох прогноза за лихвите, държа на нея.

Коментар

• Щом Бони мълчи за лихвите...сещайте се...

Коментар

Не знам изобщо дали знаеш,но данните които цитираш показват дъно,точка от която имаме обрат Имаш рекорден спад в безработицата,който се обръща в ръст В Щатите и като цяло рекордния спад в безработицата е индикатор който показва повратната точка ,след която може да имаш криза,сега там вдигат лихвите ,именно поради тази причина,имат инфлация,имат и спад в безработицата,достатъчни фактори .
          Кавръче, къде в САЩ вдигнаха лихвите? В момента всички се ослушват, включително и ФЕД.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Всяка ипотека е за определен период - 10, 20, 30 г. В момента в България може да вземеш ипотека с фиксирана лихва за такива периоди.
            ​​​
            От къде мога да взема 30 годишна фиксирана ипотека? Това в БГ въобще го няма като вариант.Най- дългия срок с фиксирана лихва по спомени беше 10 години на пощенска.

Коментар

Не знам изобщо дали знаеш,но данните които цитираш показват дъно,точка от която имаме обрат Имаш рекорден спад в безработицата,който се обръща в ръст В Щатите и като цяло рекордния спад в безработицата е индикатор който показва повратната точка ,след която може да имаш криза,сега там вдигат лихвите ,именно поради тази причина,имат инфлация,имат и спад в безработицата,достатъчни фактори .
              Тази повратна точка я чакаме от години при безработицата , а и при цените на имотите. Все някога и двете ще станат. Това е сигурно.

Коментар

Въпроса е да е фиксирана за целия заем ,не за определен период.
                Например човек на 25 тегли заем за колкото си иска години и дорри за максималния срок да има избор лихвата да е фиксирана .
                Всичко остнало за вятър и лъжи .
                ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Тези и за наематели не стават, но е добре да се чете и статията освен загкавието, че там друго нещо казват:

''Изминалата 2021 г. приключи с рекордно ниска безработица от 4,8% за декември, както и със спад на регистрираните безработни през последния месец от годината на годишна база. Данните от административната статистика отчетоха и увеличение на броя на безработните, които са започнали работа.''

Коментар

• Първоначално изпратено от LipGallagher
                    Една ТОП инвестиция и от мен :
                    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...xqh&f1=4&fe7=1
                    В тая сграда съм живял преди много години и не е лоша.Но времената се промениха

Коментар

Е ко не ве чуек, това помещение ще го стегнеш и ще го продадеш на мюфтията за кабинет - джамията му е отсреща. Сабахлем с маанетата ще се буди. Аз предвиждам поне 35% възвращаемост в рамките на 3 години.
                      Е така де, ама да не бяха качвали четвъртата снимка, как предните обитатели са си стегнали куфарите и бягат малко преди да заквичи мюфтията през тонколоните от джамията.
                      А мюфтията не го мисли, той не обитава такива курници.
                      Last edited by cecostef; 18.01.2022, 22:01.

Коментар

Идат още купувачи на жилища !!!
                        Дръжте се !

https://m.investor.bg/ikonomika-i-po...dinata-343934/

Новите безработни..ДВА ПЪТИ повече от наетите !!
                        Тези и за наематели не стават, но е добре да се чете и статията освен загкавието, че там друго нещо казват:

''Изминалата 2021 г. приключи с рекордно ниска безработица от 4,8% за декември, както и със спад на регистрираните безработни през последния месец от годината на годишна база. Данните от административната статистика отчетоха и увеличение на броя на безработните, които са започнали работа.''

Коментар

Идат още купувачи на жилища !!!
                          Дръжте се !

Кавръче, ти сега ли откри, че през зимата безработцата се вдига, а през лятото спада? Напиши едно-две писма където трябва, та да се промени тази тенденция.

Коментар

• Идат още купувачи на жилища !!!
                            Дръжте се !

Коментар

Една ТОП инвестиция и от мен :
                              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...xqh&f1=4&fe7=1
                              Верно ли?

Коментар

Веднага яхвам вълната на тази логика :
                                Ако държиш депозити в банки => ти си мързелив и тъп.
                                Ако дойде манго с идея за нов тип дюнерджийница и търси кредитиране => той е предприемчив/работлив.
                                Ми, така си е. И аз понеже съм мързелив, до април 2021г. държах спестявания в 5 банки. След това ги набих в тухла и сега ми е мехлем на душата, като се завихри инфлацията и бичува другите мързеливци, докато аз излязох от водата тичайки в плитчините по гащи преди да дойде цунами-инфлационната вълна
                                Last edited by 13ADROL; 18.01.2022, 21:01.

Коментар

Working...
                                X