Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Да, бях дошъл във форума миналата година да набирам инфо за София , но се отказах и купихме в Кан .. още Септември. Какъв акъл давам, аз гледам да задавам въпроси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо не разбирам, сегашните собственици на жилища за зачеркване нали някога са ги купили за да си спасят парите ? Излиза, че не са успели.
Сигурно си чувал за Аристотел и етос, патос, логос ( Ethos, Pathos, Logos). Струва ми се, че наблягаш на патоса и не ти е останало време за логоса а за етоса мисля въобше да забравим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да , 10x150к евро за да изкараш по 500 лева на апарамент или 5000 лева на месец. Затваряш 3 милиона лева и слугуваш на 10 човека за по 500 лева на месец. Звучи ми абсурдно някой да го направи. Сигурно бъркам някъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
А данъчните облекчения при покупка на първо жилище за младо семейство? Тия 380 се връщат пак обратно.
не се връщат обратно, защото тези 380(месечно) са сбор от куп неща.
платената лихва за годината намалява данъчната основа по чл.17 от ЗДДФЛ и реалният ефект е условно да си приспаднеш данък 10-15% от лихвата, която си платил за годината на едни 4000-5000 лихва ще са 400-500 лева. - нещо е, но не е от такова значение
освен това да се класираш за тия 500кинта облекчение има куп условия.
не казвам, че няма смисъл, но казвам, че е от много малко значение.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
При теб нали ставаше дума за уникални апартаменти които даваш под наем на посолства? Там разбирам как може да сработи. Съмнавям се обаче че масовия пазар е там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
нетна заплата : 1319.17 лева +200 лева ваучери -1520 лева нето ,а не 1900 както на пръв поглед УЖ изглежда като оферта
осигурителен доход: 1700.00 лева
облагаем доход: 1465.74 лева
общо удръжки: 380.83 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Знам как е тук във Франция и затова ти зададох този въпросНяма да ти е лесно .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение1700 заплата + 200 във ваучери
[ATTACH=CONFIG]n4035706[/ATTACH]
===2039===
Ноо, ние тука си чекаме намалението, щото сека касиерка да може да си пазарува поне по 3м2 месечно на ТОП Локейшън. Мдааа, чеканье му е майката и търпение си требе...
осигурителен доход: 1700.00 лева
облагаем доход: 1465.74 лева
общо удръжки: 380.83 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не само ,че ги спасихме ,а и спечелихме много от това ,че примерно 2000 г. купихме имоти. Вече са изплатени повече от два пъти, продължават да носят доходи и цените колкото и да падат не могат да паднат толкова ,че да не може да ги продадем поне три-четири пъти от това което сме ги купили
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
все едно кажеш на някой, че ако купи акции на епъл сега ще е също толкова добре както тези, които са купили 2000-та година
има момент за купуване, а има момент и за гледане, а има момент и за продаване
Коментар
-
Цените на британските жилища бележат най-бързия си месечен ръст от юни - Investor.bg
Пак ли се започна?! Амааа... КАК ТАКА?!!
===2039===
А в БГ сме остров на стабилност на евтините цени... Ами ако поскъпването се пренесе и тук??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеНе само ,че ги спасихме ,а и спечелихме много от това ,че примерно 2000 г. купихме имоти. Вече са изплатени повече от два пъти, продължават да носят доходи и цените колкото и да падат не могат да паднат толкова ,че да не може да ги продадем поне три-четири пъти от това което сме ги купили
има момент за купуване, а има момент и за гледане, а има момент и за продаване
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Мерси. Още нищо не правя. Една местна фирма ще се разправя с него, но там пазара е друг и има мегдан да плащаш за менажиране. Честно казано не съм сигурен и за това.Няма да ти е лесно .
Коментар
Коментар