Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Айде, стана дебело и днес, все пак е петък. Ден на Банките. 2 х уикенда прaзнуват вече.
https://www.n-tv.de/boersenkurse/indizes/dax-159096
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ами ако цар путкин стане 2 метра левент?
Може и да се замрази в някакъв подобен вариант на текущата фронтова линия.. Някакъв междинен вариант да го кажем...
Единият краен вариант го обсъдихте. Ами другият краен? Какво ще се случи при него?
- 1 like
Коментар
-
https://money.bg/economics/evropeysk...elichenie.html
ВСИЧКИ СЛЕДВАТ ФЕДХА ХА
Eвpoпeйcĸи цeнтpaлни бaнĸи зaпoчнaxa дa вдигaт лиxвитe, дeн cлeд ĸaтo Фeд oбяви yвeличeниe
https://money.bg/economics/evropeysk...elichenie.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Ами ако ги завладеят?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Не беше, а вече и София не е особено евтина. Много зависи как и кога ще приключи войната, но определено там много неща ще се променят.
ПП в момента са във война и въобще не може да се отчита като място, където може да се развива адекватно бизнес и ако има ще са по-скоро изключения. След войната обаче ако не ги завладеят русите ще има подем, какъвто ние не сме имали след Втората Българска държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнениеКиев не е евтин, украински фирми аутсорсват в България отдавна, а българи работят в Украйна от години, парите там са двойно, по друг начин не знам как да го обясня
ПП в момента са във война и въобще не може да се отчита като място, където може да се развива адекватно бизнес и ако има ще са по-скоро изключения. След войната обаче ако не ги завладеят русите ще има подем, какъвто ние не сме имали след Втората Българска държава.Last edited by bertram; 24.03.2023, 09:38.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
И в момента Киев е евтин ИТ и аутсорсинг хъб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Точно високата задлъжнялост е причината и за високата инфлация - с безразборното поемане на дългове в икономиката се вкарват пари, които още не са изработени. Това помпи и ускорява инфлацията.
Целта на високите лихви е да подтисне и задуши тегленето на още дългове.
Така че лихвите ще останат високи, докато и инфлацията е висока.
А докато има война аз не виждам как ще спадне инфлацията...
Следователно нулеви лихви както преди, не мисля, че скоро ще има...
Кога ще е следващото заседание на ЕЦБ?
https://www.investing.com/economic-c...e-decision-164
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Мишок, докато си мериш имота, ето ти Еуробора да си го гледкаш като статистика -
[ATTACH=CONFIG]n4043497[/ATTACH]
Тези числа са огромни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кавръче, високи лихви за дълъг период от време при тази задлъжнялост на страни и компании трудно ще имаш особено в Европа. Високи лихви= рецесия и фалити не само на банки. Спасяването им помпа инфлацията, а неспасяването им помпа народното недоволство, а това последното политиците никак не го обичат
Целта на високите лихви е да подтисне и задуши тегленето на още дългове.
Така че лихвите ще останат високи, докато и инфлацията е висока.
А докато има война аз не виждам как ще спадне инфлацията...
Следователно нулеви лихви както преди, не мисля, че скоро ще има...
Кога ще е следващото заседание на ЕЦБ?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
A тез дето са с КРЕДИТИ/ипотечки да им забраним в близките 5 години да се оплакват, че мнооо сълзи ще ронят?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеискате ли да направим едно джентълменско споразумение
и хората без имуществен ценз
да пишат в безимотната тема
никак не ми се чатат тука накавръковите глупости и на уни-муни статистиките
м, съгласни ли сте?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
но трайчо, нали точно за това е джентълменско
защото си верваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Съгласен съм, но ама трябва всеки, който претендира, че има имотен ценз да предостави доказателства иначе всеки може да твърди всичко. Аз поне така работа, няма ли документ, подлагам всичко на съмнение. Съгласен ли си?
защото си вервамепрепоръка е
Коментар
Коментар