IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

да не би дурка да се разделя с безценното.
    А дали си ги е избила тез 400к€ с 1000€ наем от покупката на имотя 2000г ?
    Ще доживее ли да си избие "инвестицията"?
    Не се разделям с нищо. Само пари събирам Покупната цена си я избих преди години, не ме мисли. Всичко ми е топ

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
      Рядка възможност за подходящия купувач да се вклини в номенклатурата:
      https://m.imot.bg/details/1c167163600491968
      да не би дурка да се разделя с безценното.
      А дали си ги е избила тез 400к€ с 1000€ наем от покупката на имотя 2000г ?
      Ще доживее ли да си избие "инвестицията"?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Берт ! Това не е дефлация ,нали така ! Стига си кривил езика .
        Така е - имотите са частен случай.
        За да се стигне до истинска 'обща' дефлация трябва да има ято черни лебеди. Понеже сме много зависими от импорта трябва да има брутален срив в потреблението на горива (в световен мащаб) + срив на потреблението - в случай, че много хора по една или друга причина останат без пари и доходи. Без много дълбока рецесия навън няма как да има дефлация при нас.
        Last edited by bertram; 28.01.2023, 11:45.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Рядка възможност за подходящия купувач да се вклини в номенклатурата:
          https://m.imot.bg/details/1c167163600491968

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

конкретно при имотите е в реда на нещата идните 1-2 години да са надолу
            при някои стоки и услуги също може да се наложи да се свалят цените
            Берт ! Това не е дефлация ,нали така ! Стига си кривил езика .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Благодаря! Призна си! Знаеш, че имотите са най-доброто нали
              Това, че съм консервативен и скептичен не означава, че мисля да съм пропуснал нещо. Ако бях чист спекулант може би - макар, че акциите дават повече възможност за по-добра доходост. Иначе за жилищните имоти в софия съм скептичен предвид на презастрояването и демографията.
              Земеделската земя засега е номер едно имот според мен. Иначе селски къщи са си само подръжка и за кеф ако се ползват редовно иначе само квадрати в сумата.

пп нещо яко за инфлацията

https://www.instagram.com/reel/Cm_ui...d=YmMyMTA2M2Y=
              Last edited by bertram; 28.01.2023, 00:36.

Коментар

• https://www.investor.bg/a/447-analiz...visokite-lihvi

Американците изостават с вноските при лизинга на автомобили заради високите лихвиСредната лихва по заеми за нови автомобили достига 8,02% през декември спрямо 5,15% година по-рано, показва анализ на Cox Automotive

Загубата на колата му беше само началото.
                Когато 21-годишният Коби Хач излиза пред дома си в Чикаго през декември и не може да намери своя Dodge Journey, производство 2013 г., той знае, че е бил иззет, тъй като изостава с вноските по лизинга от месеци.

Без кола той не можеше да върши работата си като доставчик на пратки към Amazon и заради това е уволнен. Сега Хач едва успява да плаща наема си и не може да си позволи някои хранителни стоки, дори с купони за храна.

„Беше много стресиращо през последните няколко месеца“, споделя той. „Инфлацията наистина се отрази на хората“, добавя Хач.

Той е част от нарастващата кохорта американци, чиито автомобили могат да им бъдат отнети заради закъснели плащания по кредити – мрачен сигнал за икономиката на САЩ.

Коментар

То според теб в реда на нещата беше това да се случи още 2017-та и всяка следваща година след това

Замисли се обаче за икономиката реално в момента трябваше да сме в рецесия, но понеже инфлацията е много висока всъщност не сме

Не допускаш ли че същото може и да се случи с имотите. Реално би трябвало да паднат но всъщност да задържат на едно място за известно време заради високата инфлация и след това отново да почнат да растат като се случваше и в предишни години?

Коментар

ако за имотите говориш - така е. аз съм консервативен, а пазара излетя в орбитата на оптимистичното безумие, но рано или късно нещата си идват на мястото.

иначе за инвестициите храна, вода, енергия за които съм писал - нещата не са зле.
                    Благодаря! Призна си! Знаеш, че имотите са най-доброто нали

Коментар

ако за имотите говориш - така е. аз съм консервативен, а пазара излетя в орбитата на оптимистичното безумие, но рано или късно нещата си идват на мястото.

иначе за инвестициите храна, вода, енергия за които съм писал - нещата не са зле.
                      Егати колко много неща си познал то храна то вода то енергия, а Кавръка да се фане баш за имотите

и това ако не е карък

Коментар

Ти сигурен ли си, като вече 5 години нищо не си познал?

Коментар

Ти сигурен ли си, като вече 5 години нищо не си познал?

Коментар

Като Тесла ли, дет вдигнаха заплатите и свалиха цените на колите с 20%?

Коментар

Юлката пише за дефлация, мама мия

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Ми тя темата е за прогнози бе, неграмотнико!
                                Пише: "Какво ОЧАКВАТЕ..." - за тия дето могат да четат!

Не пише: К'во си купи Евг. Минчев - лорда?
                                А ти не спря да занимаваш аудиторията, сякаш някой го вълнуват скромните ти покупки.
                                Всички разбраха, че страдаш от болезнена липса на внимание, ама проблема си е изцяло твой.
                                Ти какви прогнози даваш неграмотни човек? Знам, че живота ти е тежък и непосилен
                                Last edited by Bailor; 27.01.2023, 23:13.

Коментар

Working...
                                X