Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеРядка възможност за подходящия купувач да се вклини в номенклатурата:
https://m.imot.bg/details/1c167163600491968
А дали си ги е избила тез 400к€ с 1000€ наем от покупката на имотя 2000г ?
Ще доживее ли да си избие "инвестицията"?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Берт ! Това не е дефлация ,нали така ! Стига си кривил езика .
За да се стигне до истинска 'обща' дефлация трябва да има ято черни лебеди. Понеже сме много зависими от импорта трябва да има брутален срив в потреблението на горива (в световен мащаб) + срив на потреблението - в случай, че много хора по една или друга причина останат без пари и доходи. Без много дълбока рецесия навън няма как да има дефлация при нас.Last edited by bertram; 28.01.2023, 11:45.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Рядка възможност за подходящия купувач да се вклини в номенклатурата:
https://m.imot.bg/details/1c167163600491968
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
конкретно при имотите е в реда на нещата идните 1-2 години да са надолу
при някои стоки и услуги също може да се наложи да се свалят цените
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Благодаря! Призна си! Знаеш, че имотите са най-доброто нали
Земеделската земя засега е номер едно имот според мен. Иначе селски къщи са си само подръжка и за кеф ако се ползват редовно иначе само квадрати в сумата.
пп нещо яко за инфлацията
https://www.instagram.com/reel/Cm_ui...d=YmMyMTA2M2Y=Last edited by bertram; 28.01.2023, 00:36.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/447-analiz...visokite-lihvi
Американците изостават с вноските при лизинга на автомобили заради високите лихвиСредната лихва по заеми за нови автомобили достига 8,02% през декември спрямо 5,15% година по-рано, показва анализ на Cox Automotive
Загубата на колата му беше само началото.
Когато 21-годишният Коби Хач излиза пред дома си в Чикаго през декември и не може да намери своя Dodge Journey, производство 2013 г., той знае, че е бил иззет, тъй като изостава с вноските по лизинга от месеци.
Без кола той не можеше да върши работата си като доставчик на пратки към Amazon и заради това е уволнен. Сега Хач едва успява да плаща наема си и не може да си позволи някои хранителни стоки, дори с купони за храна.
„Беше много стресиращо през последните няколко месеца“, споделя той. „Инфлацията наистина се отрази на хората“, добавя Хач.
Той е част от нарастващата кохорта американци, чиито автомобили могат да им бъдат отнети заради закъснели плащания по кредити – мрачен сигнал за икономиката на САЩ.
- 1 like
Коментар
-
Замисли се обаче за икономиката реално в момента трябваше да сме в рецесия, но понеже инфлацията е много висока всъщност не сме
Не допускаш ли че същото може и да се случи с имотите. Реално би трябвало да паднат но всъщност да задържат на едно място за известно време заради високата инфлация и след това отново да почнат да растат като се случваше и в предишни години?
Коментар
-
ако за имотите говориш - така е. аз съм консервативен, а пазара излетя в орбитата на оптимистичното безумие, но рано или късно нещата си идват на мястото.
иначе за инвестициите храна, вода, енергия за които съм писал - нещата не са зле.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ако за имотите говориш - така е. аз съм консервативен, а пазара излетя в орбитата на оптимистичното безумие, но рано или късно нещата си идват на мястото.
иначе за инвестициите храна, вода, енергия за които съм писал - нещата не са зле.
и това ако не е карък
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ти сигурен ли си, като вече 5 години нищо не си познал?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Юлката пише за дефлация, мама мия
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМи тя темата е за прогнози бе, неграмотнико!
Пише: "Какво ОЧАКВАТЕ..." - за тия дето могат да четат!
Не пише: К'во си купи Евг. Минчев - лорда?
А ти не спря да занимаваш аудиторията, сякаш някой го вълнуват скромните ти покупки.
Всички разбраха, че страдаш от болезнена липса на внимание, ама проблема си е изцяло твой.Last edited by Bailor; 27.01.2023, 23:13.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар