Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
взимай епк-то в гоцето. всичко ти е на 5 мин пеша.
следващата най-добра цена, която ще видиш е 6400Е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Т.е. на 250к за 120м2 с гъзот към Южния е топ оферта, така ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
вече та е срам от бръщолевиците
ЛЮКАЦИЯ, ЛЮКАЦИЯ, ЛЮКАЦИЯ
ЛЮКС, ЛЮКС, ЛЮКС
- 2 Харесвания
Коментар
-
Т.е. на 250к за 120м2 с гъзот към Южния е топ оферта, така ли?
За това в Изток и 0 не е добра оферта за мен, защото мястото не ми харесва и не бих купил там на каквато и да било цена. Точка. А че въпросният имот е хубав спор няма, много над средното за района, при цена под средното, което говори, че районът е надценен и то с много. Ако това се предлага на 2500, значи остатакът, който е за тотално изриване, трябва да се предлага на 1500.Last edited by ejonny2376; 28.01.2023, 15:34.
Коментар
-
Било на 1200е... То и аз бях млад, ама остарях. Хайде да не сравняваме кое какво било, когато още имахме по 32 зъба.
Сравнете тази оферта с недоразуменията в Ливадите, Гоце Делчев, Дружба или друг работнически квартал. Изводите къде са надценени са очевАдни. Мислете като купувате.
На мен ,ако ми казваш да мисля когато купувам не си прав, аз мисля при това добре и правилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Никога не съм твърдял подобно нещо. Изобщо не четеш какво съм написал или не схващаш. Най-малкото пък съм казвал, че 500к е нормална цена. Казах само, че бих се замислил, защото няколко години търсих точно такъв имот, а не намирах и ако беше 2018-2019 година сигурно щях да го взема. А за този в Изток направих съпоставка с безумната цена на ЕПК-то в Гоцето (където 50% надолу е даже малко).
следващата най-добра цена, която ще видиш е 6400Е
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм твърдял подобно нещо. Изобщо не четеш какво съм написал или не схващаш. Най-малкото пък съм казвал, че 500к е нормална цена. Казах само, че бих се замислил, защото няколко години търсих точно такъв имот, а не намирах и ако беше 2018-2019 година сигурно щях да го взема. А за този в Изток направих съпоставка с безумната цена на ЕПК-то в Гоцето (където 50% надолу е даже малко).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Защо да не излизат ? Днес, все още няма намаление на цените, а дали ще има и с колко само бъдещето ще покаже.
ЛЮКАЦИЯ, ЛЮКАЦИЯ, ЛЮКАЦИЯ
ЛЮКС, ЛЮКС, ЛЮКСНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Пропускам логиката, че цената от 380к трябва да падне на 190к само защото не е до Южния. На Латинка е по-зелено, по-близо до центъра, по-престижен адрес и въпреки това очаквате цената да е 1300е м2. А за 500к си е нормално в кьошето на Южния парк. А полоства да искате на и около Латинка, такива които не се охраняват като военна база, ако ми разбирате намека.
Коментар
-
Чакай малко, какво общо има обявата в Южния с този ми пост? И 380к и 500к са сериозни цифри, затова и тези добри имоти не се продават толкова лесно и няма опашки от желаещи. Това имам предид. Обявата на Латинка е добра от гледна точка на целия пазар, но 2500 са си много пари, а 400к да извадиш накуп си е спортно и не е по джоба на средния купувач. Аз също нямам такава сума налична, ако ще купувам подобно нещо трябва да продавам акции или нещо друго.
Що се касае до мен - ако аз трябваше да избирам, щях да избера Южния, дори Латинка не може да се сравни с там като локация и първа линия на парка до ам. посолство. Изток не ми е бил таргет никога, аз харесвам Вазов и ж.г. Южен Парк.
И хайде сега 380к били сериозна цена? Като ще ставате играч в София, цените започват от това.Last edited by Chio; 28.01.2023, 14:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеТова ясно, гледал съм ги тези графики и за всеки район обявените средни стойности там са с поне 20% под средните офертни. Не схващам откъде идва огромната разлика. Едва ли imot.bg имат инфо за цените при изповядване (a и повечето се изповядват на данъчна).
Всеки от тях си има някаква скапана методика, отделно машинациите дето споменаваш.
Може и автоматично да ценообразуват при сваляне на обявата от сайта, не съм сигурен?
На другия голям сайт средната е по-близо до въпросните 2700.
https://www.imoti.net/bg/sredni-ceni...ate=2023-01-28
... ама и тя колко е реална?Last edited by Julius_BG; 28.01.2023, 14:08.
Коментар
-
Я пак си прочетете поста за 1ви етаж до Южния и горното? Противоречите си по уникален начин. На Латинка за 1350е ще купите, ама друг път (Войната на таралежите, гледайте го с образователна цел).
Що се касае до мен - ако аз трябваше да избирам, щях да избера Южния, дори Латинка не може да се сравни с там като локация и първа линия на парка до ам. посолство. Изток не ми е бил таргет никога, аз харесвам Вазов и ж.г. Южен Парк.Last edited by ejonny2376; 28.01.2023, 14:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ти т'ва ли гледаш - дето съм го сложил в цитат? Ама това са ОФЕРТНИТЕ цени бе, човек!
Не гледай тях, а гледай тука: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...&cr=23~23~23~~
- 1 like
Коментар
Коментар