If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една от причините лидл да слагат билборди със сума на заплата е , че заплатите са сред/или най-високите сред големите вериги. Колко човека работят там и колко в останалите... реално целия сектор бързооборотни е под-нивата обявени от лидл с малки изключения, а хората заети там са много(!)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не те ли е срам да лъжеш така безпардонно?! Още на мига мога да снимам билборда тук перд един Лидл във Варна. 1700+200ваучери+бонуси. 1350 в София?? сигурен ли си или отново се опитваш да заблуждаваш навалицата?
1700 е след 3-тата или по-скоро 5-тата година стаж и то Бруто!!!
ПП: ако работата в магазините на тази верига е сезонна тогава може да предлагат по-високомвъзнаграждение.
Не те ли е срам да лъжеш така безпардонно?! Още на мига мога да снимам билборда тук перд един Лидл във Варна. 1700+200ваучери+бонуси. 1350 в София?? сигурен ли си или отново се опитваш да заблуждаваш навалицата?
ти виж за данъците какво ти написах да не лъжеш младите
имаше три заплати 1350 1750 1900 нещо от сорта според годините стаж в компанията
имат различни билборди
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
то и на касиерите са малки
гледах един билорд на лидл от 1350 започват, което си е чисто малко над 1000 с едни ваучери до 1200 го докарват
за учителите бях мернал , че са им ги вдигнали, но щом казваш.
E а де, и аз така мислех пък то какво се оказа... И ся като се започне пак у темата-магнит, една горчива злъч, едни вкусове на сурови жабета... Язък, язък... (обаче в дългорочен план, чекаме МЯУ, нема вечен ЪП)
мау е сигурно, дори периодически настъпва
при акциите, при байхойня, при спестяванията...
но за сега страни от имотиту
E а де, и аз така мислех пък то какво се оказа... И ся като се започне пак у темата-магнит, една горчива злъч, едни вкусове на сурови жабета... Язък, язък... (обаче в дългорочен план, чекаме МЯУ, нема вечен ЪП)
Коментар