Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не е за смях защото цената на имотите винаги расте Цената е като синусоида ,но винаги е нагоре в дългосрочен план
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
И отново смях в залата! Значи казваш, че имотя само и единствено ще расте? Знам, че ти се иска, но едва ли ще се случи!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Ще се забавят темповете на покачване на цените и толкоз. Пак ще има покачване, но ще изостава леко от инфлацията, а инфлацията няма да спре. Огледай се, едно яйце вече гони левче.
Сделките намаляват и това е нормално. Да си купиш имот в София вече е само за горните 5~10% от населението (а не за горните 20% както беше до 2021). Но тези горни 5~10% пак си пазаруват. Другите марш обратно у деЦката.
- 1 like
Коментар
-
Deutsche Bank: Имотите ще поевтинеят с 20-25%
Повече от 80% от ипотечните кредити в Германия са с фиксирани лихви, което означава, че голяма част от домакинствата в страната са купили имотите си при добри условия.
Интересно, банките са се озовали в ролята да отпуснат пари при фиксирана много ниска (15-25 год) лихва,
за покупка на нещо, което е със балонна цена и на което те са собственици, а инфлацията ще си стои висока със години.
Ще има гърмящи банки по света скоро май.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не съм казал, че мисля да купувам, аз просто давам оценка. За мен този ап изобщо не си струва, защото няма никакъв простор, даже напротив, другата сграда буквално е залепена за тази. Такъв боклук никога не бих купил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Струва ми се, че те дърпа към повишителите напоследък Сега е момента да посъветваш и останалите от понижителската агитка да купят по 1 имотецтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Ще се забавят темповете на покачване на цените и толкоз. Пак ще има покачване, но ще изостава леко от инфлацията, а инфлацията няма да спре. Огледай се, едно яйце вече гони левче.
Сделките намаляват и това е нормално. Да си купиш имот в София вече е само за горните 5~10% от населението (а не за горните 20% както беше до 2021). Но тези горни 5~10% пак си пазаруват. Другите марш обратно у деЦката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНад 20% ръст данните показват и за Манастирски ливади, Красна поляна – 3, Павлово, Красно село, Люлин, Витоша, Горна Баня, Кръстова вада, Дървеница, Хаджи Димитър и Редута.
https://dbr.bg/3284Вчера ви представихме столичните квартали, в които се регистрира най-силен ръст в цените на двустайните жилища през 2022 г. Днес ще се спрем на тристайните апартаменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и горе долу толкова спад на сделките
първото тримесечие на 2023-та ще е интересно спрямо Q1.2022-ва
продължавам да съм на мнение, че 2022-ра формирахме средносрочен връх за пазара на жилищни имоти в София.
тепърва ще са нужни поне 2 тримесечия за потвърждение Q1 и Q2 2023-та
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и горе долу толкова спад на сделките
продължавам да съм на мнение, че 2022-ра формирахме средносрочен връх за пазара на жилищни имоти в София.
тепърва ще са нужни поне 2 тримесечия за потвърждение Q1 и Q2 2023-та
Сделките намаляват и това е нормално. Да си купиш имот в София вече е само за горните 5~10% от населението (а не за горните 20% както беше до 2021). Но тези горни 5~10% пак си пазаруват. Другите марш обратно у деЦката.Last edited by ivanvg93; 28.01.2023, 17:53.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНад 20% ръст данните показват и за Манастирски ливади, Красна поляна – 3, Павлово, Красно село, Люлин, Витоша, Горна Баня, Кръстова вада, Дървеница, Хаджи Димитър и Редута.
https://dbr.bg/3284
тепърва ще са нужни поне 2 тримесечия за потвърждение Q1 и Q2 2023-таLast edited by bertram; 28.01.2023, 16:41.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Над 20% ръст данните показват и за Манастирски ливади, Красна поляна – 3, Павлово, Красно село, Люлин, Витоша, Горна Баня, Кръстова вада, Дървеница, Хаджи Димитър и Редута.
https://dbr.bg/3284
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
А, никой и не те кара да купуваш в Изток
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
вече та е срам от бръщолевиците
ЛЮКАЦИЯ, ЛЮКАЦИЯ, ЛЮКАЦИЯ