Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И това е така но дай направим сатистика , всички от съфоромците които са имали в даден момент от своя живот пари за имот. Едни са купили други не . Да ги видим за 25г период кой какво как ,средностатистически ! Резултатите биха те изненадали и би спрял да флуудиш форума с глупотевини .
Купилите 2021-ва вече са с по 20 000 евра на минус...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
https://www.irishtimes.com/business/...fective-today/
Bank of Ireland повишава променливите ипотечни лихви с 0,25% Това е първата промяна на банката в нейните променливи лихвени проценти, откакто ЕЦБ започна да повишава лихвените проценти през юли 2022 г.
Десетки хиляди хора са изправени пред допълнителен финансов натиск, след като Bank of Ireland обяви увеличение от 0,25 процента на своите променливи лихвени проценти по ипотечните кредити, което влиза в сила от петък за нови или съществуващи клиенти, избрали променлив лихвен процент.
Коментар
-
Охо г-н Брейка е направил продължение на клипа за имотите. Поредна горчива доза истина за тухладжиите.
https://www.youtube.com/watch?v=iDtE...B0%D0%BB%D0%B0
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Привиждат ти се някакви взаимовръзки. Симптоми на недвижимата болест.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Имота е за живеене ,на мен ми трябва за живеене ,коментирал съм грешката си ,и да ги влачим тия неща ,няма смисъл ,имоти за инвестиция ...по скоро спекулация ,не бих държал имот ,или имоти за да ги отдавам под наем заради разправиите и разходите ,не си струва .
И имота и акцията са си инвестиция в бизнес но за разлика от имота ,цената на разхода по бизнеса и разправиите са за сметка на компанията ,а ти като инвеститор очакваш печалби на база на твоята оценка за тоя бизнес .
От имоти печелят само тия които ги купуват ,ремонтират и предпродават в къси срокове стига пазара и ситуацията да им позволява ,ако си умел и знаеш в тая материя съм ок ,но другото ..не ,схемата за децата също е безмислена ,моето има имоти на 3 държави вече ,и то на най-скъпите локацииОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахаха, ще му се на лаконичето, веднага те познах по думата изтръпнали...смешко, що смени ника? Я, скивай кво става тъдява
- 1 like
Коментар
-
Защо не направим една класация на хартиените печалби на тухладжиите. Не може тука едни ипотекари да се сравняват с колосите на вечния растеж дето вече десетки години финансират надхитрили ги строители и броят и пишат въображаеми печалби от тухли без реално да са получили нищо в замяна освен писма за сметките.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Но ти няма как да имаш инфо за подобни сделки, само можеш да предполагаш за такива. Сделките са известни и само са губещи за теб!
- 1 like
Коментар
-
Защо не направим една класация на хартиените печалби на тухладжиите. Не може тука едни ипотекари да се сравняват с колосите на вечния растеж дето вече десетки години финансират надхитрили ги строители и броят и пишат въображаеми печалби от тухли без реално да са получили нищо в замяна освен писма за сметките.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре де, не е ли време да направим класация на перонообитателите от колко време прогнозират спада? Тук има безспорни титуляри и владеещи жълтата фланелка, но има и играчи под кръста, които на всеки няколко месеца, си сменят акаунтите. Най-паче не е честно поведението на вторите, спрямо първите! Вторите се явяват "уж" много информирани, но прогнозите им изглеждат твърде съмнителни и следварителни. Не може Кавръка и Берти да са на амбразурата от 6 години, а някакви смешници, които си сменят никовете заради скапаните им прогнози, да се равняват на тези колоси на вечния спад, който не се е случил!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Имота е за живеене ,на мен ми трябва за живеене ,коментирал съм грешката си ,и да ги влачим тия неща ,няма смисъл ,имоти за инвестиция ...по скоро спекулация ,не бих държал имот ,или имоти за да ги отдавам под наем заради разправиите и разходите ,не си струва .
И имота и акцията са си инвестиция в бизнес но за разлика от имота ,цената на разхода по бизнеса и разправиите са за сметка на компанията ,а ти като инвеститор очакваш печалби на база на твоята оценка за тоя бизнес .
От имоти печелят само тия които ги купуват ,ремонтират и предпродават в къси срокове стига пазара и ситуацията да им позволява ,ако си умел и знаеш в тая материя съм ок ,но другото ..не ,схемата за децата също е безмислена ,моето има имоти на 3 държави вече ,и то на най-скъпите локации
Принципно средностатистическия българин има веднъж или два пъти повече пари за целия си живот и принципно ако не ги вложат правилно тез парици те ги губят !!! Затова е и такъв процента на собствениците ,щото ако твоите родители не бяха купили,ти на младини щеше да си наемател и сега при всички положения освен ако не си ненормален , щеше да имаш собственост !!!Last edited by pa4anga; 27.10.2023, 21:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
точно така,
затова новите никове на заслужилите клоуни
са посрещани със заслужени освирквания
не те само се позабърсват и пускат пак латерната на спада и лихвите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа
Замисли се, дори неговият ментор не мърда от 200 квадратовата деЦка, тате носи, мама меси и гледа внучетата, за да може да си играе на фермер в шипковия бизнес.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар