IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    А за какво да строиш, като можеш да си купиш готова? Ето една на изпилена цена:
    http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...150&f1=details
    За тази къща няма да дам и пет лева.Грозно и отвратително.Камо ли да живея на такова място.Симеоново Бояна и Драгалевци са едни от най лошите места за живеене в София.

Коментар

Веси, девойко, нима искаш да кажеш, че нивото на форумците в инвестора е толкова ниско, че аз гладния да предлагам добри имоти на прилични цени не на място, а сред някаква измет? Защо така обиди цялата аудитория? Сигурен съм, че тука има инвеститори, които дават толкова пари за една лодка. Нима някой смята, че истински дом под 100 000 евров е възможен?! На всичко отгоре да търсим кусури като за милионен дом, а да искаме да дадем обидната сума под 100 К евра. Едно не отричам, във форума има идеалисти, но мястото им е в театрите и музеите. Тук, предполагам се говори за активи.
      За всеки трен си има пътници и вокзал. Така, че париите ако преценят, че все пак не им харесва архитектурата на къщите, има и хапартаменти - двустайни в който квартал си изберат, но с една спалня за добрата /правилна/ цена. Ако имат намерение да останат с тишината в спалнята разбира се.
      Радостното е,че толкова добре си разбрал второто ми изречение.Лошото е,че не си се ориентирал,че не нивото е ниско а финансовото ниво е ниско и в действителност само се говори за активи.Още по лошо е,че не си разбрал първото изречение и ако тука е пълно с измет то ти какво си?

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
        Щот си гладен,ама много гладен.Щом си стигнал тук да се пробваш си много зле момче.
        Веси, девойко, нима искаш да кажеш, че нивото на форумците в инвестора е толкова ниско, че аз гладния да предлагам добри имоти на прилични цени не на място, а сред някаква измет? Защо така обиди цялата аудитория? Сигурен съм, че тука има инвеститори, които дават толкова пари за една лодка. Нима някой смята, че истински дом под 100 000 евров е възможен?! На всичко отгоре да търсим кусури като за милионен дом, а да искаме да дадем обидната сума под 100 К евра. Едно не отричам, във форума има идеалисти, но мястото им е в театрите и музеите. Тук, предполагам се говори за активи.
        За всеки трен си има пътници и вокзал. Така, че париите ако преценят, че все пак не им харесва архитектурата на къщите, има и хапартаменти - двустайни в който квартал си изберат, но с една спалня за добрата /правилна/ цена. Ако имат намерение да останат с тишината в спалнята разбира се.

Коментар

Ниц бе кестен! Грозденцето кисело, а? Ако случайно зърна какво обитаваш, нищо чудно и да се парализирам от смях.
          Недейте да купувате раздвижени къщички на добри локации, стойте си при мама, тате, тетка Надка и лелинчо Илия под астмата на с.Бисер или с. Дивотино. Що ли се пъна да ви представям добри предложения на прилични цени..... Хайде със здраве!
          Хахаха, аз все пак имам въпросче по тези раздвижени къщи - нищо че архитектурата им е като от тези готовите планове от соц времето, в добра локация. Та да питам имат ли канализация и ако нямат колко на месец са разходите за почистване на септичната яма. И ако все пак нямат канализация що не смъкнат цената с тези разходи за следващите 30 години да кажем

Коментар

Ниц бе кестен! Грозденцето кисело, а? Ако случайно зърна какво обитаваш, нищо чудно и да се парализирам от смях.
            Недейте да купувате раздвижени къщички на добри локации, стойте си при мама, тате, тетка Надка и лелинчо Илия под астмата на с.Бисер или с. Дивотино. Що ли се пъна да ви представям добри предложения на прилични цени..... Хайде със здраве!
            Щот си гладен,ама много гладен.Щом си стигнал тук да се пробваш си много зле момче.

Коментар

• Babbitt

Без да искаш ги нацели, сигурен съм че дори нямаш идея колко точно уцели.
              D.Y.F-091066

Коментар

Коментар

• Eхааа,тука отново пада голямо мерене на пишки,Абе момчета то лошо няма ама за да мериш нещо трябва първо да го имаш.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                    кви са тия боклуци дет ми ги даваш ква е тая скапана архитектура

Коментар

кви са тия боклуци дет ми ги даваш ква е тая скапана архитектура
                      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                        моята къща е 240кв.м и си имам точната представа, а това е не повече от 100-120кв.м разгъната площ, егати шмекерите! А за тия пари ще ти вдигнат цял квартал от тези прекрасни къщички, само си купи празната ливада - http://stroycom.bg/projects
                        Абсолютно, хайде да не е 100 долната граница, но да кажем 120-140 квадрата чисто. Което прави 2 бона на квадретен метър. Ако има някой баламурник да даде такива пари за подобна "голяма" къща значи наистина си заслужава да ги даде.

Коментар

Тук не трябва пила, трябва моторна резачка за цената, големи парчета да реже. А в тези 240 метра несъмнено влизат и двата гаража, терасата, че и пътечката пред къщата.

Коментар

• моята къща е 240кв.м и си имам точната представа, а това е не повече от 100-120кв.м разгъната площ, егати шмекерите! А за тия пари ще ти вдигнат цял квартал от тези прекрасни къщички, само си купи празната ливада - http://stroycom.bg/projects

Коментар

Приятни къщи, но ако се водя по снимките излиза, че

"На 1-вия етаж: хол, трапезария, кухня и баня, голяма покрита тераса; топла връзка към гараж за 2 автомобила "

Тук виждаме хол, трапезария и кухня.

А това трябва да е голямата покрита тераса

За мен лично да се говори за хол, трапезария и кухня камо ли голяма покрита тераса е леко бомбастично. Можеше да са малко по-скромни .
                              Last edited by Moesia; 17.08.2012, 18:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                                стигьт и по малко

Коментар

X