IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    Чудя се туканка, уж големи инвеститори, пък се свидят едни 100 К евра да изсипят. .
    Хахаха, ти така случайно да си поглеждал търговия на борса. Пазарлъка много често е за за десета от стотинката, пък ти предлагаш имоти с по 200% над реална цена.

Коментар

Не става, вече 10 години се занимавам основно с това. Мисля да разширя бизнеса си с фасилити мениджмънт. Ние от Разлив, ако не работим нещо, предпочиташ да крадем ли? Да влизаме по къщите на хората ли искаш? А в София толкова народ се занимава с недвижимости и клиентите такива добри пари са готови да плащат дори за обикновени жилища! Чудя се туканка, уж големи инвеститори, пък се свидят едни 100 К евра да изсипят. Всеки ден имам клиент който ме вози мен и колежката ми с автомобила си за толкова пари.
      Ех,бибитка 3 дни се чудя що за птица си а тооо,от ясно по ясно,написано си в ника ама на стар човек,куха лейка.Я кажи сега каква е тарифата за возене.За съжаление не мога да те повозя на автомобил за 100000ЕВРно за 100000ЛЕВА ще стане ,пък знаели човек може за тия с по еВтини автомобили да има намаление.Ако може с офертата и снимчица,че с тия 10 години да не е минал амортизацйонния срок.
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Банско , Икономов, кво става?! ТВие от Банско ле си?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          то с возене ако ставаше работата..ехее..широк живот. Просто ликовете към обявите дето беше постнал/а си бяха откровен 'капан за глупаци'. Не е въпросът 100К малко или много пари са, а какво има в момента на пазара. Факт е, че 90% от офертите са или кофти имот или цена от2008-ма или комбинация от двете , НО като 'печен' брокер точно тук идва разликата. Като гледам какво и на какви цени похвали просто не бих ти се доверил да ви возя с колежката всеки ден по огледи. Имам известни наблюдения върху работата на брокерите, защото мой близък се занимава с този бизнес та нивото и коректността в България са на много ниско ниво.
          Господин Бертрам , въпреки преките ви изводи в наш минус, смея да твърдя, че освен предложенията за покупка които предлагат нашите изпечени брокери, има и опция да калкулирате най-изгодния за вас имот според локация и цена. Не пропускайте да се свържете с най-добрите оферти на пазара! Здраве и щастие!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Ниви не, но на една среща в центъра на Бургас, арх. Йовчев като взе да ми разправя надълго и нашироко за проекта "супербургас" за някакви комети между Слънчев бряг и остров св. Иван до Созопол, за удължаване на пешеходната им ул.Александровска до морето и засаждането на палми, не само на маслинени дръвчета, трите мастики на които бях ми се сториха множко. Бургас ми се стори по-привлекателен от Софето за инвестиции и наистина крайбрежните ниви не ми се видяха много начумерени..
            Да, бива го в тази част, но за нови ниви забрави, поне докато не продадат застроеното по старите

Коментар

• Ниви не, но на една среща в центъра на Бургас, арх. Йовчев като взе да ми разправя надълго и нашироко за проекта "супербургас" за някакви комети между Слънчев бряг и остров св. Иван до Созопол, за удължаване на пешеходната им ул.Александровска до морето и засаждането на палми, не само на маслинени дръвчета, трите мастики на които бях ми се сториха множко. Бургас ми се стори по-привлекателен от Софето за инвестиции и наистина крайбрежните ниви не ми се видяха много начумерени..

Коментар

Не става, вече 10 години се занимавам основно с това. Мисля да разширя бизнеса си с фасилити мениджмънт. Ние от Разлив, ако не работим нещо, предпочиташ да крадем ли? Да влизаме по къщите на хората ли искаш? А в София толкова народ се занимава с недвижимости и клиентите такива добри пари са готови да плащат дори за обикновени жилища! Чудя се туканка, уж големи инвеститори, пък се свидят едни 100 К евра да изсипят. Всеки ден имам клиент който ме вози мен и колежката ми с автомобила си за толкова пари.
                то с возене ако ставаше работата..ехее..широк живот. Просто ликовете към обявите дето беше постнал/а си бяха откровен 'капан за глупаци'. Не е въпросът 100К малко или много пари са, а какво има в момента на пазара. Факт е, че 90% от офертите са или кофти имот или цена от2008-ма или комбинация от двете , НО като 'печен' брокер точно тук идва разликата. Като гледам какво и на какви цени похвали просто не бих ти се доверил да ви возя с колежката всеки ден по огледи. Имам известни наблюдения върху работата на брокерите, защото мой близък се занимава с този бизнес та нивото и коректността в България са на много ниско ниво.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Някои плакаха за спукването на жилищния балон в Китай , а ето какво се случва:
                  http://www.investor.bg/novini/122/a/...shenie,139017/
                  Ех мизерници без пукнат грош, кога ще си купите жилище дори в БГ?!?! И дори гарсониера 20 метра!

ПП. Писна ми на това море да е чай, а слънцето неуморно да грее в "голямото ми жабче" /50 мента, 50 джин и 250 спрайт/ докато съм заровен в жълтия фин пясък.
                  Охо Ланде къде се губиш.. да не хареса някоя нива на морето
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Хехе..големият инеститор му се свдият и 5, но ще даде и 500 стига да е ЕВТИНО
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Някои плакаха за спукването на жилищния балон в Китай , а ето какво се случва:
                      http://www.investor.bg/novini/122/a/...shenie,139017/
                      Ех мизерници без пукнат грош, кога ще си купите жилище дори в БГ?!?! И дори гарсониера 20 метра!

ПП. Писна ми на това море да е чай, а слънцето неуморно да грее в "голямото ми жабче" /50 мента, 50 джин и 250 спрайт/ докато съм заровен в жълтия фин пясък.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Babbit,
                        съвсем добронамерено те съветвам да се ориентираш към друга професия. Като брокер си кръгла 0. ( това на база последните ти изказвания, линкове към обяви и тн)

успех

Коментар

• Babbit,
                          съвсем добронамерено те съветвам да се ориентираш към друга професия. Като брокер си кръгла 0. ( това на база последните ти изказвания, линкове към обяви и тн)

успех
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Нищо не е следил бедният Оскар, само си чеше езика. Иначе и днес ранния следобяд се скъсах да обикалям из "усойната" Бояна където търсим къща за наш платежоспособен клиент. Лошото е, че не всички новопостроени са с разрешение за ползване. Има и такива в които хората още си гледат кокошки и зайци. Но и за тях не искат под 300 000 К евра. Онзи ден преговарях с един продавач на ливада в Черноморец отдалечена на 2км. от морето, без да има ток и вода, но е до регулация. Не пада под 80 евро за квадрат "костеливия орех".
                            имаш ЛС !
                            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Oscar de la Hoya

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Типична балканска сцена - българин се опитва да преметне грък ..
                                Хаха, да нещо такова беше, точно

Коментар

Working...
                                X