Първоначално изпратено от Babbitt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе става, вече 10 години се занимавам основно с това. Мисля да разширя бизнеса си с фасилити мениджмънт. Ние от Разлив, ако не работим нещо, предпочиташ да крадем ли? Да влизаме по къщите на хората ли искаш? А в София толкова народ се занимава с недвижимости и клиентите такива добри пари са готови да плащат дори за обикновени жилища! Чудя се туканка, уж големи инвеститори, пък се свидят едни 100 К евра да изсипят. Всеки ден имам клиент който ме вози мен и колежката ми с автомобила си за толкова пари.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнението с возене ако ставаше работата..ехее..широк живот. Просто ликовете към обявите дето беше постнал/а си бяха откровен 'капан за глупаци'. Не е въпросът 100К малко или много пари са, а какво има в момента на пазара. Факт е, че 90% от офертите са или кофти имот или цена от2008-ма или комбинация от двете , НО като 'печен' брокер точно тук идва разликата. Като гледам какво и на какви цени похвали просто не бих ти се доверил да ви возя с колежката всеки ден по огледи. Имам известни наблюдения върху работата на брокерите, защото мой близък се занимава с този бизнес та нивото и коректността в България са на много ниско ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНиви не, но на една среща в центъра на Бургас, арх. Йовчев като взе да ми разправя надълго и нашироко за проекта "супербургас" за някакви комети между Слънчев бряг и остров св. Иван до Созопол, за удължаване на пешеходната им ул.Александровска до морето и засаждането на палми, не само на маслинени дръвчета, трите мастики на които бях ми се сториха множко. Бургас ми се стори по-привлекателен от Софето за инвестиции и наистина крайбрежните ниви не ми се видяха много начумерени..Да, бива го в тази част, но за нови ниви забрави, поне докато не продадат застроеното по старите
Коментар
-
Ниви не, но на една среща в центъра на Бургас, арх. Йовчев като взе да ми разправя надълго и нашироко за проекта "супербургас" за някакви комети между Слънчев бряг и остров св. Иван до Созопол, за удължаване на пешеходната им ул.Александровска до морето и засаждането на палми, не само на маслинени дръвчета, трите мастики на които бях ми се сториха множко. Бургас ми се стори по-привлекателен от Софето за инвестиции и наистина крайбрежните ниви не ми се видяха много начумерени..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе става, вече 10 години се занимавам основно с това. Мисля да разширя бизнеса си с фасилити мениджмънт. Ние от Разлив, ако не работим нещо, предпочиташ да крадем ли? Да влизаме по къщите на хората ли искаш? А в София толкова народ се занимава с недвижимости и клиентите такива добри пари са готови да плащат дори за обикновени жилища! Чудя се туканка, уж големи инвеститори, пък се свидят едни 100 К евра да изсипят. Всеки ден имам клиент който ме вози мен и колежката ми с автомобила си за толкова пари.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНякои плакаха за спукването на жилищния балон в Китай , а ето какво се случва:
http://www.investor.bg/novini/122/a/...shenie,139017/
Ех мизерници без пукнат грош, кога ще си купите жилище дори в БГ?!?! И дори гарсониера 20 метра!
ПП. Писна ми на това море да е чай, а слънцето неуморно да грее в "голямото ми жабче" /50 мента, 50 джин и 250 спрайт/докато съм заровен в жълтия фин пясък.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе става, вече 10 години се занимавам основно с това. Мисля да разширя бизнеса си с фасилити мениджмънт. Ние от Разлив, ако не работим нещо, предпочиташ да крадем ли? Да влизаме по къщите на хората ли искаш? А в София толкова народ се занимава с недвижимости и клиентите такива добри пари са готови да плащат дори за обикновени жилища! Чудя се туканка, уж големи инвеститори, пък се свидят едни 100 К евра да изсипят. Всеки ден имам клиент който ме вози мен и колежката ми с автомобила си за толкова пари.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Някои плакаха за спукването на жилищния балон в Китай , а ето какво се случва:
http://www.investor.bg/novini/122/a/...shenie,139017/
Ех мизерници без пукнат грош, кога ще си купите жилище дори в БГ?!?! И дори гарсониера 20 метра!
ПП. Писна ми на това море да е чай, а слънцето неуморно да грее в "голямото ми жабче" /50 мента, 50 джин и 250 спрайт/докато съм заровен в жълтия фин пясък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеBabbit,
съвсем добронамерено те съветвам да се ориентираш към друга професия. Като брокер си кръгла 0. ( това на база последните ти изказвания, линкове към обяви и тн)
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНищо не е следил бедният Оскар, само си чеше езика. Иначе и днес ранния следобяд се скъсах да обикалям из "усойната" Бояна където търсим къща за наш платежоспособен клиент. Лошото е, че не всички новопостроени са с разрешение за ползване. Има и такива в които хората още си гледат кокошки и зайци. Но и за тях не искат под 300 000 К евра. Онзи ден преговарях с един продавач на ливада в Черноморец отдалечена на 2км. от морето, без да има ток и вода, но е до регулация. Не пада под 80 евро за квадрат "костеливия орех".Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТипична балканска сцена - българин се опитва да преметне грък ..
Коментар
Коментар