IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
    Еми не мога да ти кажа в проценти, но истината е, че не е много, поне не толкова, колкото ми се иска.

Студио на Халкидики има от може би 60-100 х евро, но не на брега, а къщите са значително по-скъпи, но честно казано не знам с колко са паднали в някакъв дългосрочен план.

Обаче например миналата година бях лапнал по едно мезонетче -то е като малка къщичка, 110 м2 и в сайта бяха дадени цени от 100 до 400 х евро.

За да зарадвам нашата нова приятелка брокерката само ще спомена,че видях първо обявата в мирела, откъдето ми искаха 5 % комисионна и не знам как брат ми успя да намери същата обява в Гърция и ги прескочихме разбира се

И писахме си с гръцката брокерка, клатихме се, оказа се разбира се, че това за 100 х евро 110 квадрата въобще не е това на снимката , а най-смотаното в целия комплекс и аз се отказах.Но тази година на същото най-евтино са му вдигнали цената на 140 х евро???Така че не ми е много ясен пазара в Гърция.

И кво викате, глад за имоти в Бояна, а?Хората с пари се чудят къде да вложат едни бързи 300 х евра, вие обикаляте ли обикаляте,а то няма желаещи да продадат на тази сума.
    Ужас, жега мори добитъка...

Един съвет-насочете го към Горна Баня, хем ще спести некой лев, хем къщите имат акт 16, хем нема да има артрит на 50 години.Е, кокошки и там има, ама...
    Типична балканска сцена - българин се опитва да преметне грък ..
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
      Oscar de la Hoya, така като си следил имотите по гръцко до морето, колко процента приблизително е спада според теб (за периода и сегмента който си гледал) ?
      Еми не мога да ти кажа в проценти, но истината е, че не е много, поне не толкова, колкото ми се иска.

Студио на Халкидики има от може би 60-100 х евро, но не на брега, а къщите са значително по-скъпи, но честно казано не знам с колко са паднали в някакъв дългосрочен план.

Обаче например миналата година бях лапнал по едно мезонетче -то е като малка къщичка, 110 м2 и в сайта бяха дадени цени от 100 до 400 х евро.

За да зарадвам нашата нова приятелка брокерката само ще спомена,че видях първо обявата в мирела, откъдето ми искаха 5 % комисионна и не знам как брат ми успя да намери същата обява в Гърция и ги прескочихме разбира се

И писахме си с гръцката брокерка, клатихме се, оказа се разбира се, че това за 100 х евро 110 квадрата въобще не е това на снимката , а най-смотаното в целия комплекс и аз се отказах.Но тази година на същото най-евтино са му вдигнали цената на 140 х евро???Така че не ми е много ясен пазара в Гърция.

И кво викате, глад за имоти в Бояна, а?Хората с пари се чудят къде да вложат едни бързи 300 х евра, вие обикаляте ли обикаляте,а то няма желаещи да продадат на тази сума.
      Ужас, жега мори добитъка...

Един съвет-насочете го към Горна Баня, хем ще спести некой лев, хем къщите имат акт 16, хем нема да има артрит на 50 години.Е, кокошки и там има, ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Кажи му,че си наясно с проблема на радиацията от Бургаски медни мини и веднага ще падне на 40 .....

Целият Черноморец и Созопол са опасни дори за транзитно преминаване.Обаче проблемът беше крит още преди '89 г. и маса хора не знаят или го игнорират щото било "лъжа" ....Почти всички нови къщи в Черноморец строени през 80-те години са правени с материали от мините за "по-евтино" ...Батето (Бог да Го Прости...!) си беше купил парцел който така и не застрои,вероятно по-късно разбрал за кво иде реч ....Дори чакъла с който са правени улиците е източник на радиация

ПС: Ходил съм неедникратно в района на море, макар отдавна да съм наясно с "фундамента"...
        Аз съм си изкарала летата в детските години край залива "Вронос", но нищо ми няма (за сега).

Коментар

• Сайтът нещо се бъгна и не ми излизат останалите линкове.

http://buyinbg.com/bulgarian/imoti/6...rska-panorama/

http://www.accentinvest.com/къща-лук...рад_bg.html

http://www.bulgarianproperties.bg/im...a-v-varna.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            ... Онзи ден преговарях с един продавач на ливада в Черноморец отдалечена на 2км. от морето, без да има ток и вода, но е до регулация. Не пада под 80 евро за квадрат "костеливия орех".
            Кажи му,че си наясно с проблема на радиацията от Бургаски медни мини и веднага ще падне на 40 .....

Целият Черноморец и Созопол са опасни дори за транзитно преминаване.Обаче проблемът беше крит още преди '89 г. и маса хора не знаят или го игнорират щото било "лъжа" ....Почти всички нови къщи в Черноморец строени през 80-те години са правени с материали от мините за "по-евтино" ...Батето (Бог да Го Прости...!) си беше купил парцел който така и не застрои,вероятно по-късно разбрал за кво иде реч ....Дори чакъла с който са правени улиците е източник на радиация

ПС: Ходил съм неедникратно в района на море, макар отдавна да съм наясно с "фундамента"...
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
              Нищо не е следил бедният Оскар, само си чеше езика. Иначе и днес ранния следобяд се скъсах да обикалям из "усойната" Бояна където търсим къща за наш платежоспособен клиент. Лошото е, че не всички новопостроени са с разрешение за ползване. Има и такива в които хората още си гледат кокошки и зайци. Но и за тях не искат под 300 000 К евра. Онзи ден преговарях с един продавач на ливада в Черноморец отдалечена на 2км. от морето, без да има ток и вода, но е до регулация. Не пада под 80 евро за квадрат "костеливия орех".
              http://megaconsult.bg/Обзаведена-къщ...о-19028.html

http://buyinbg.com/bulgarian/imoti/6...rska-panorama/

http://www.accentinvest.com/къща-лук...рад_bg.html
              Last edited by val/she; 18.08.2012, 17:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                Oscar de la Hoya, така като си следил имотите по гръцко до морето, колко процента приблизително е спада според теб (за периода и сегмента който си гледал) ?
                Нищо не е следил бедният Оскар, само си чеше езика. Иначе и днес ранния следобяд се скъсах да обикалям из "усойната" Бояна където търсим къща за наш платежоспособен клиент. Лошото е, че не всички новопостроени са с разрешение за ползване. Има и такива в които хората още си гледат кокошки и зайци. Но и за тях не искат под 300 000 К евра. Онзи ден преговарях с един продавач на ливада в Черноморец отдалечена на 2км. от морето, без да има ток и вода, но е до регулация. Не пада под 80 евро за квадрат "костеливия орех".

Коментар

• Гърция винаги е била страна със силни леви движения. Това я прави леко проблематична (за мен) . Иначе няма спор, че може да бъде добро място за релакс.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    нещо си седял на слънце повечко..
                    човекът си е оставил мегдан сигурно и за 10К ще кандиса. 10К за къща в село не е нещо колосално, но явно за тебе 10К лева е някаква страшна сума.
                    Ами и аз мисла че 10 бона е приемлива цена .....близо декар двор, близо е и до Пловдив и до С.Загора....бива........

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Не на всички ....

http://www.imoti.net/kashta-stara-za...no2086127.html

13 000 лева струва целия Старозагорски окръг , тоя идиотин иска толкоз за един коптор обзаведен с лампово радио (не се сещам марката ),телевизор "Юность" и русенски креват ....
                      нещо си седял на слънце повечко..
                      човекът си е оставил мегдан сигурно и за 10К ще кандиса. 10К за къща в село не е нещо колосално, но явно за тебе 10К лева е някаква страшна сума.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                        Абе колкото и да платиш, имал си - дал си. Мен са ми по-любопитни данъците коите се плащат в Гърция за имот и най-вече до колко ще скочат, защото е ясно че оттук на сетне тази фалирала държава ще стриже до кокал за да попълва бюджета си!?
                        до сега данъкът за имоти с оценка под 250К ( не помня точно 200-250-300 ли беше) беше символичен и се плаща с сметката за ток, но не знам в условията на криза дали няма да свалят прага.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                          На всички им е ясно че "царят е гол".....
                          Не на всички ....

http://www.imoti.net/kashta-stara-za...no2086127.html

13 000 лева струва целия Старозагорски окръг , тоя идиотин иска толкоз за един коптор обзаведен с лампово радио (не се сещам марката ),телевизор "Юность" и русенски креват ....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            И мене много ме блазнят виличките по халкидики и по-специално касандра, но там пустите гърци още летят в облаците. Читава виличка 90-120 кв с хубава гледка към морето си е 200К+ Евраци + едно 10% за придобиване илзиза доста солено.
                            Абе колкото и да платиш, имал си - дал си. Мен са ми по-любопитни данъците коите се плащат в Гърция за имот и най-вече до колко ще скочат, защото е ясно че оттук на сетне тази фалирала държава ще стриже до кокал за да попълва бюджета си!?

Коментар

• И мене много ме блазнят виличките по халкидики и по-специално касандра, но там пустите гърци още летят в облаците. Читава виличка 90-120 кв с хубава гледка към морето си е 200К+ Евраци + едно 10% за придобиване илзиза доста солено.

Коментар

• БАЦЕ

Не става , това не е тип строителство който е подходящ за такава близост и влага от морето. Патил съм.На гърците им харесвам как са застроили хотели на групички , а не като нашето застрояване. Но трябва да кажа, че строителството им е от типа да се скъсат да ремонтират после и бързо ще се скапва. Просто е скъпо да се строи с най подходящите материали във влагата. За цена не знам дали ще падне до 1000 такова , но че сравнително бързо ще падне е сигурно.Ако си виждал старите хотели на Слънчев бряг , които не бяха чак толкова стари преди да ги ремонтират и дори си мислех че те калпаво са строили и като за соца и ги смятах за много стари. Може да се построи и над водата , но излиза доста скъпо.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X