Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеOscar de la Hoya, така като си следил имотите по гръцко до морето, колко процента приблизително е спада според теб (за периода и сегмента който си гледал) ?
Студио на Халкидики има от може би 60-100 х евро, но не на брега, а къщите са значително по-скъпи, но честно казано не знам с колко са паднали в някакъв дългосрочен план.
Обаче например миналата година бях лапнал по едно мезонетче -то е като малка къщичка, 110 м2 и в сайта бяха дадени цени от 100 до 400 х евро.
За да зарадвам нашата нова приятелка брокерката само ще спомена,че видях първо обявата в мирела, откъдето ми искаха 5 % комисионна и не знам как брат ми успя да намери същата обява в Гърция и ги прескочихме разбира се
И писахме си с гръцката брокерка, клатихме се, оказа се разбира се, че това за 100 х евро 110 квадрата въобще не е това на снимката , а най-смотаното в целия комплекс и аз се отказах.Но тази година на същото най-евтино са му вдигнали цената на 140 х евро???Така че не ми е много ясен пазара в Гърция.
И кво викате, глад за имоти в Бояна, а?Хората с пари се чудят къде да вложат едни бързи 300 х евра, вие обикаляте ли обикаляте,а то няма желаещи да продадат на тази сума.
Ужас, жега мори добитъка...
Един съвет-насочете го към Горна Баня, хем ще спести некой лев, хем къщите имат акт 16, хем нема да има артрит на 50 години.Е, кокошки и там има, ама...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКажи му,че си наясно с проблема на радиацията от Бургаски медни минии веднага ще падне на 40
.....
Целият Черноморец и Созопол са опасни дори за транзитно преминаване.Обаче проблемът беше крит още преди '89 г. и маса хора не знаят или го игнорират щото било "лъжа"....Почти всички нови къщи в Черноморец строени през 80-те години са правени с материали от мините за "по-евтино"
...Батето (Бог да Го Прости...!) си беше купил парцел който така и не застрои,вероятно по-късно разбрал за кво иде реч
....Дори чакъла с който са правени улиците е източник на радиация
ПС: Ходил съм неедникратно в района на море, макар отдавна да съм наясно с "фундамента"...
Коментар
-
Сайтът нещо се бъгна и не ми излизат останалите линкове.
http://buyinbg.com/bulgarian/imoti/6...rska-panorama/
http://www.accentinvest.com/къща-лук...рад_bg.html
http://www.bulgarianproperties.bg/im...a-v-varna.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение... Онзи ден преговарях с един продавач на ливада в Черноморец отдалечена на 2км. от морето, без да има ток и вода, но е до регулация. Не пада под 80 евро за квадрат "костеливия орех".и веднага ще падне на 40
.....
Целият Черноморец и Созопол са опасни дори за транзитно преминаване.Обаче проблемът беше крит още преди '89 г. и маса хора не знаят или го игнорират щото било "лъжа"....Почти всички нови къщи в Черноморец строени през 80-те години са правени с материали от мините за "по-евтино"
...Батето (Бог да Го Прости...!) си беше купил парцел който така и не застрои,вероятно по-късно разбрал за кво иде реч
....Дори чакъла с който са правени улиците е източник на радиация
ПС: Ходил съм неедникратно в района на море, макар отдавна да съм наясно с "фундамента"...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНищо не е следил бедният Оскар, само си чеше езика. Иначе и днес ранния следобяд се скъсах да обикалям из "усойната" Бояна където търсим къща за наш платежоспособен клиент. Лошото е, че не всички новопостроени са с разрешение за ползване. Има и такива в които хората още си гледат кокошки и зайци. Но и за тях не искат под 300 000 К евра. Онзи ден преговарях с един продавач на ливада в Черноморец отдалечена на 2км. от морето, без да има ток и вода, но е до регулация. Не пада под 80 евро за квадрат "костеливия орех".
http://buyinbg.com/bulgarian/imoti/6...rska-panorama/
http://www.accentinvest.com/къща-лук...рад_bg.htmlLast edited by val/she; 18.08.2012, 17:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеOscar de la Hoya, така като си следил имотите по гръцко до морето, колко процента приблизително е спада според теб (за периода и сегмента който си гледал) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенещо си седял на слънце повечко..
човекът си е оставил мегдан сигурно и за 10К ще кандиса. 10К за къща в село не е нещо колосално, но явно за тебе 10К лева е някаква страшна сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе на всички....
http://www.imoti.net/kashta-stara-za...no2086127.html
13 000 лева струва целия Старозагорски окръг, тоя идиотин иска толкоз за един коптор обзаведен с лампово радио (не се сещам марката
),телевизор "Юность" и русенски креват
....
човекът си е оставил мегдан сигурно и за 10К ще кандиса. 10К за къща в село не е нещо колосално, но явно за тебе 10К лева е някаква страшна сума.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеАбе колкото и да платиш, имал си - дал си. Мен са ми по-любопитни данъците коите се плащат в Гърция за имот и най-вече до колко ще скочат, защото е ясно че оттук на сетне тази фалирала държава ще стриже до кокал за да попълва бюджета си!?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеНа всички им е ясно че "царят е гол".........
http://www.imoti.net/kashta-stara-za...no2086127.html
13 000 лева струва целия Старозагорски окръг, тоя идиотин иска толкоз за един коптор обзаведен с лампово радио (не се сещам марката
),телевизор "Юность" и русенски креват
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеИ мене много ме блазнят виличките по халкидики и по-специално касандра, но там пустите гърци още летят в облаците. Читава виличка 90-120 кв с хубава гледка към морето си е 200К+ Евраци + едно 10% за придобиване илзиза доста солено.
Коментар
-
И мене много ме блазнят виличките по халкидики и по-специално касандра, но там пустите гърци още летят в облаците. Читава виличка 90-120 кв с хубава гледка към морето си е 200К+ Евраци + едно 10% за придобиване илзиза доста солено.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
БАЦЕ
Не става , това не е тип строителство който е подходящ за такава близост и влага от морето. Патил съм.На гърците им харесвам как са застроили хотели на групички , а не като нашето застрояване. Но трябва да кажа, че строителството им е от типа да се скъсат да ремонтират после и бързо ще се скапва. Просто е скъпо да се строи с най подходящите материали във влагата. За цена не знам дали ще падне до 1000 такова , но че сравнително бързо ще падне е сигурно.Ако си виждал старите хотели на Слънчев бряг , които не бяха чак толкова стари преди да ги ремонтират и дори си мислех че те калпаво са строили и като за соца и ги смятах за много стари. Може да се построи и над водата , но излиза доста скъпо.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар