IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Странно как испанците с 10% лоши кредити, са го закъсали здраво, а ние с 25% цъфтим и връзваме !?!

а да и там официално прогнозите са за 20-30% спад от сегашните цени ,пък ние ще отлепяме... ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Има хора, които целият си студентски живот го изкарват в студентски град без да са слизали изобщо до НДК например...
      Ми как да ти кажа - на тия, които сме си от София, не ни се налага да шарим по Студентски град
      Last edited by Jimmy; 17.08.2012, 18:00.
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        500 евро не ниска цена , при мащабно строитество "производствената" цена пада много , но трябва да е много добре организирано и с доставчиците да е работено дълго време за да ги натиснеш за цена. Същото нещо е и с труда , да е осигурена 100 процентова заетост на хората от поне няколко години и също така много добра организация и производителност на труда им..за да дават много работа и заплащането им да е нормално, а не високо пък те всъщност да получават малко.
        Става въпрос и за собствен капитал от поне 3-5 милиона лева. Ако строиш къща 500 евро на квадрат няма да ти стигнат.
        стигьт и по малко
        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

Това, че не се сещаш не означава, че няма... Има хора, които целият си студентски живот го изкарват в студентски град без да са слизали изобщо до НДК например...
          Бате, недей моля ти се ... че преди малко пак заобикаляш кучешките лайна по тротоарите, де общината не ги е пипнала откак би колчета за синя зона.
          Трагедия сме.

Трябва нещо подобно за целия град
          Започва пълна промяна около паметника на Патриарх Евтимий в София
          Last edited by индианеца; 17.08.2012, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
            опитвам се да се сетя къде в България има добра инфраструктура...
            Това, че не се сещаш не означава, че няма... Има хора, които целият си студентски живот го изкарват в студентски град без да са слизали изобщо до НДК например...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Muller

500 евро не ниска цена , при мащабно строитество "производствената" цена пада много , но трябва да е много добре организирано и с доставчиците да е работено дълго време за да ги натиснеш за цена. Същото нещо е и с труда , да е осигурена 100 процентова заетост на хората от поне няколко години и също така много добра организация и производителност на труда им..за да дават много работа и заплащането им да е нормално, а не високо пък те всъщност да получават малко.
              Става въпрос и за собствен капитал от поне 3-5 милиона лева. Ако строиш къща 500 евро на квадрат няма да ти стигнат.
              D.Y.F-091066

Коментар

Качествените имоти с добра локация и инфраструктура
                опитвам се да се сетя къде в България има добра инфраструктура...
                Don't work hard, work smart!

Коментар

• Сегментацията на имотите върви с пълна сила... Качествените имоти с добра локация и инфраструктура се продават бързо и на високи цени... А копторите в Люлин изобщо не се продават... каквато и да им е цената...
                  В момента знам за 2 вече сключени сделки за имоти... Един апартамент до НДК 130кв. продаден за 1500 Е на кв.м. Същата седмица апартамент в Надежда 145кв. продаден за 540 Е на кв.м. през агенция.

Коя е реалната цена на имоите в София??? То в една и съща сграда разликата в цените на апартаментите може да превишава 30%...
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                    400 евро на квадрат в Княжево 500-550 манастирски ливади дали е евтиния
                    Поне е сравнително близо до производствената цена за ново строителство...
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• 400 евро на квадрат в Княжево 500-550 манастирски ливади дали е евтиния

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                        О в това отношение приемри има много. Един искаше половин милион за нещо, което като го гледахме след това се чистихме три дни от БЪЛХИ! и това в центраните части на софия... представете си за каква мизерия говорим! Сеседите не мога да ги мисля. Друг пк ни вика - ми то на тази цена аз ще го откупя от другите наследници... ми да го беше купил! и т.н. най-лошото е че навсякъде са се намърдали брокери и не позволяват на купувач и продавач да разговарят за цена (че ше им падне комисончето..) мизерия - той служител в агенция взема около 20% от това което се плаща на агенцията - как няма да треперят...
                        Брокерите могат да бъдат прецакани по много начини но дали е редно?Според мен най тъпите са от Явлена и Олимп ув.Огромно самочувствие и простотия

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Мои състуденти приятели търсят вече две години някакво прилично жилище и не намират.Такива истории са ми разказвали че направо не е за вярване.По огледите е такава мизерия че ум да ти зайде.И като се изтъпани някой мизерник и като друсне една цена все едно не е София а Ню Йорк.Друг пък няма пари да си напазарува и дай капаро.Трети пък след подписан договор ми няма да продавам щото оная мизерница снахата ще вземе пари.Хората стигнаха до извод че в София не живеят нормални хора а някаква паплач.
                          О в това отношение приемри има много. Един искаше половин милион за нещо, което като го гледахме след това се чистихме три дни от БЪЛХИ! и това в центраните части на софия... представете си за каква мизерия говорим! Сеседите не мога да ги мисля. Друг пк ни вика - ми то на тази цена аз ще го откупя от другите наследници... ми да го беше купил! и т.н. най-лошото е че навсякъде са се намърдали брокери и не позволяват на купувач и продавач да разговарят за цена (че ше им падне комисончето..) мизерия - той служител в агенция взема около 20% от това което се плаща на агенцията - как няма да треперят...

Коментар

• Напрежението на водещите жилищни пазари продължава да расте
                            Дори и цените да паднат под справедливите им стойности, пониженията не е задължително да спрат, предупреждава The Economist

http://www.investor.bg/novini/122/a/...-raste,138970/
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                              От начинаещ ипотечен пазар, трябва да се превърне в развит такъв. Тоест пазара на ипотеки да е масов. Затова аз мисля, че твоята прогноза е може би най-правилна, но аз бих направо закръглил на 10 години. Друга голяма вероятност е самите банки да създадат огромни дружества - хазяи както в САЩ и така да се отдават придобитите цели сгради-залог.
                              Пазара на кредити е в канавката и скоро няма да излезе от там. Банките трябва само да прибират лихвения процент а не да ремонтират канализации и кърпят поркриви..Спасението им е девалвацията на валутата и при първи удобен случай ще се отърват от тях.
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                След 8 години според мен.
                                От начинаещ ипотечен пазар, трябва да се превърне в развит такъв. Тоест пазара на ипотеки да е масов. Затова аз мисля, че твоята прогноза е може би най-правилна, но аз бих направо закръглил на 10 години. Друга голяма вероятност е самите банки да създадат огромни дружества - хазяи както в САЩ и така да се отдават придобитите цели сгради-залог.

Коментар

Working...
                                X