IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Специално за Лорда.
    http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ln-lv-,138212/
    Бате Пешо, не съм заминал още, но след няколко дни ще пътувам.
    Продължавам да мисля, че банките основно печелят от кредити, щото тези обезценки са си счетоводен трик и химера, въпреки, че са добра новина. А с валутна търговия се занимава и всеки безделник в инвестора и от тях печелят едни сайтове като метатрейд, трейдър бг и прочее. Трябва да се гледат фундаменталните ценности като недвижимостите и СУПЕРТРЕЙДЪРА, като добър макроикономист алармира вас недоверчивите, но ще дойде ден да го цитирате като А. Смит и У. Бъфет. И ти се занимаваш с фундаментална ценност- земеделието за което ти правя евала! Но понеже си малко консервативен и парите не желаеш или по-скоро не смееш да ги врътнеш в нещо по-печелившо.

Коментар

• D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Къде е Лорда ?
        Взел е наемите и е отпрашил към морето.

Коментар

• Бате Пешо

Къде е Лорда ?
          D.Y.F-091066

Коментар

• Специално за Лорда.
            http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ln-lv-,138212/

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
              това за гарсониера ли бре?!
              Че то има по-евтини хотели района..... поне ток, вода и отопление няма да се плаща...
              Ами нищо чудно да е точно на хотелски начала (съмнявам се да е дългосрочно отдаден на тази цена, камо ли пък гарсониера в Красно село).

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Интересно ми е на коя агенция е тази статистика... Аз давам имот под наем в Красно село за 400Е от няколко месеца, като наематели намерих за по-малко от 2 месеца при това без посредник
                това за гарсониера ли бре?!
                Че то има по-евтини хотели района..... поне ток, вода и отопление няма да се плаща...

http://www.imotibg.com/imoti/%D0%BF%...nno560827.html
                Last edited by toto; 31.07.2012, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Два месеца по 400Е = 800евро делено на 12=65
                  т.е. за тази година си го дал средно за 335.
                  Ако се задържат цяла година
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Интересно ми е на коя агенция е тази статистика... Аз давам имот под наем в Красно село за 400Е от няколко месеца, като наематели намерих за по-малко от 2 месеца при това без посредник
                    Два месеца по 400Е = 800евро делено на 12=65
                    т.е. за тази година си го дал средно за 335.
                    Last edited by luboil; 31.07.2012, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Мале, мале, да му мисли Зелка31.

http://www.monitor.bg/article?id=348522
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• 200 лв. за едностаен в южен квартал
                        Наемите на гарсониери паднаха с 9% за година
                        Броят на офертите отново нагоре
                        Мале, мале, да му мисли Зелка31.

http://www.monitor.bg/article?id=348522

Коментар

• Трейдър голем си.Потърси помощ докато все още има време.

Коментар

• drakkar

Като набият арабите янките и цената му хвърчи нагоре. Иначе онези са способни да продадат всичкия петрол за 5 години , пък ние да тръгнем с танкове по улиците които харчат по 100 литра бензин за 100 км. пробег.Той ще свърши за 2 дена дето се вика , то добре че янките ги бият и им запалват кладенците и може да продължи малко повече имането на петрол и да се замести с нещо.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Те добре,че са циганите и опустошават.Българина му дай да си засади зеленчуци и да отглежда животни. Ако ги няма грабителите кьорав домат не можеш да продадеш в България.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Ресурс, който след 40 години ще се изчерпи..пък ако се увеличи добива му ще го свършат за 30. Използва се толкова много и се разхищава. Колко би трябвало да струва?
                                Колкото струва и за колкото се продава и купува.

Коментар

Working...
                                X