IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Добре 250-300 долара ме устройва за начало.
    Нали съм ти обяснил че никой не го вълнува теб какво те устройва.Мен ме устройват Джулия и 1000 кинта тон жито.20 кинта кило сирене 2 кинта литър мляко 5 кинта кило домати и други такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
      Бате Пешо, ма тя е лелка с три деца, за какво ти е тая дърта кукумявка!
      Ми може да решаваме тройни интеграли и диференциални уравнения.

Коментар

• valio1900

Ресурс, който след 40 години ще се изчерпи..пък ако се увеличи добива му ще го свършат за 30. Използва се толкова много и се разхищава. Колко би трябвало да струва?
        D.Y.F-091066

Коментар

Щом искаш ще ти продам на тази цена.

Коментар

• Има много дет външно мязат на човек
            пък КУХИ като ГЪДУЛКИ !!!
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Зайо Байо

Съгласен съм. Иначе за децата не е лошо - готови , направени.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Aз пък искам Джулия Робъртс да ми е гадже,
                  Бате Пешо, ма тя е лелка с три деца, за какво ти е тая дърта кукумявка!

Коментар

Чак с Джулия Робъртс за гадже едва ли ще се уредиш , по добре купи петрол и трепери дали ще се повиши цената му драстично. 1000 долара за барел е едното нищо дето се вика. Сега еврото ще направи дъно на падането му до тук , после ще се повиши спрямо долара доста и за последно , обърни тогава на петрол и си гледай кефа..а и петрола малко ще се повиши. Петрола е незаменим за автомобилите , има технология която не наршава физичните закони и може да се прави ток и водород с машина , но само стационарно. Каше едва ли я има тази технология , а от нея нищо по прогресивно няма да се открие много дълго време.Обаче си престави 3 киловата за час произведени по този начин и то стационарно и само в близост до водоем. Ойла го опукаха наполовина вече и тъпите араби го продават за жълти стотинки , защото се натискат кой да продаде и то колкото може повече , за да имат пари за Джлия Робъртс като че ли. Янките ги бият, за да ги правят по богати !!! Ако зависи от тях петрола им струва 2 долара барела да се добие и те биха го продали всичкия незабавно за 2.5 долара.
                    Не аз вие не сте в ред , тук си говорим за земя , за имоти - реални неща дето не може да ги напечата никоя печатница. Та нещо ми писна да убеждавам индианците, че шарените хартийки и огнената вода - не са БОГАТСТВО !
                    Трейдър не мога да ти помогна.Вземи се в ръце.Ми нали твоите реални неща се купуват точно с напечатани хартийки.Нека да си представим нефтна 1000 долара барела!!!!!!Това за България означава край на живота какъвто го познаваме дотук.И най малкия проблем ще е придвижването в големите градове и между тях.Питам с какво ще орем сеем жънем?С какво ще се доставят храните в големите градове?Мога да задавам и още въпроси?А тези дето имат нефт срещу какво ще го продават?И какво ще ядат?Пак питам какво ще говориш след шест месеца?То е ясно че не си със всичкия си.Имаш нужда от сериозна помощ.Та колкото Робъртс ще ми стане гадже толкова и твоите прогнози ще станат факт.

Коментар

Искам петрола да стане адски скъп - 1000 долара за барел.
                      Ти мазохист ли си ? Какво ще спечелиш от това ?

Коментар

• Бате Пешо

Чак с Джулия Робъртс за гадже едва ли ще се уредиш , по добре купи петрол и трепери дали ще се повиши цената му драстично. 1000 долара за барел е едното нищо дето се вика. Сега еврото ще направи дъно на падането му до тук , после ще се повиши спрямо долара доста и за последно , обърни тогава на петрол и си гледай кефа..а и петрола малко ще се повиши. Петрола е незаменим за автомобилите , има технология която не наршава физичните закони и може да се прави ток и водород с машина , но само стационарно. Каше едва ли я има тази технология , а от нея нищо по прогресивно няма да се открие много дълго време.Обаче си престави 3 киловата за час произведени по този начин и то стационарно и само в близост до водоем. Ойла го опукаха наполовина вече и тъпите араби го продават за жълти стотинки , защото се натискат кой да продаде и то колкото може повече , за да имат пари за Джлия Робъртс като че ли. Янките ги бият, за да ги правят по богати !!! Ако зависи от тях петрола им струва 2 долара барела да се добие и те биха го продали всичкия незабавно за 2.5 долара.
                        Не аз вие не сте в ред , тук си говорим за земя , за имоти - реални неща дето не може да ги напечата никоя печатница. Та нещо ми писна да убеждавам индианците, че шарените хартийки и огнената вода - не са БОГАТСТВО !
                        D.Y.F-091066

Коментар

Aз пък искам Джулия Робъртс да ми е гадже,

Коментар

1-Високите лихви се получиха в резултат на провалено фирмено кредитиране , то в България трябва да се забрани. Жилищно кредитиране , но на предприемача - строителя също е фирмено кредитиране.
                            2-Уместно е да има закон забраняващ фирменото и бизнес кредитиране , убеден съм че банките лъжат защото по данните в двете направления провалите са равни почти. Това е абсурд !
                            3-Уместен е въпроса - как успяват да маниплират изнесените от тях данни ?
                            Ясно е че високите лихви компенсираха липсата на постъпления от фирмените кредити.
                            4-Ако в Европа се вземе решение кредитирането да се сегментира и банките да се разделят на два вида - кредитиращи фирми и кредитиращи физически лица това ще бъде правилно.Обаче няма да стане , защото рибата е вмирисана откъм главата.
                            Колега ,
                            чудесно е че даваш предложения, задаваш си трудни въпроси , изказваш съмнения ,
                            кофти е ,че отговорите са зададени през 2008
                            http://www.investor.bg/evropa/334/a/...lizira,137952/
                            http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-libor,137641/

....за теб остава да напишеш "крайния резултат" - но не в тази тема на форума

по-надолу пуснах един линк - за хората с "двойни стандарти": -

Ако не залагаш на Учителя Бъфет , заложи на Джон Тремпълтън .........
                            и на Боб Феръл да заложиш-няма да сгрешиш

"слънцето винаги изгрява от Изток" ,
                            без значение Колко и Какви хора са твърдели обратното .......
                            по целесъобразност ...или от БЪГ-ове в главата !

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

Трудно , ще рипат в почивните дни. Интересувам се предимно от цената на петрола 21 декемри е много вероятна дата за петъчно затваряне на пазара с хвърчаща нагоре цена на петрола. Единственно фондация Каше може да направи нещо по въпроса Иран да се размине с ракетите , нали се канят да дадат на Света технология за евтина , чиста и неизчерпваема енергия.Това би обезсмислило запалването на петролни кладенци.САЩ нямат друг избор QE не водят до обрат в икономиката им , те са за задържане на ситуацията до вземане на истински мерки - обезценка на долара , чрез драстичен скок на цената на петрола и може би и на китайските стоки , ако Китай се съгласят и омекнат.
                                При теб нещата не са сериозни те са много сериозни.Интересно ми е какви ще ги плещищ след шест месеца.

Коментар

Working...
                                X