Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеБате Пешо, ма тя е лелка с три деца, за какво ти е тая дърта кукумявка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДобре 250-300 долара ме устройва за начало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеAз пък искам Джулия Робъртс да ми е гадже,
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЧак с Джулия Робъртс за гадже едва ли ще се уредиш , по добре купи петрол и трепери дали ще се повиши цената му драстично. 1000 долара за барел е едното нищо дето се вика. Сега еврото ще направи дъно на падането му до тук , после ще се повиши спрямо долара доста и за последно , обърни тогава на петрол и си гледай кефа..а и петрола малко ще се повиши. Петрола е незаменим за автомобилите , има технология която не наршава физичните закони и може да се прави ток и водород с машина , но само стационарно. Каше едва ли я има тази технология , а от нея нищо по прогресивно няма да се открие много дълго време.Обаче си престави 3 киловата за час произведени по този начин и то стационарно и само в близост до водоем. Ойла го опукаха наполовина вече и тъпите араби го продават за жълти стотинки , защото се натискат кой да продаде и то колкото може повече , за да имат пари за Джлия Робъртс като че ли. Янките ги бият, за да ги правят по богати !!! Ако зависи от тях петрола им струва 2 долара барела да се добие и те биха го продали всичкия незабавно за 2.5 долара.
Не аз вие не сте в ред , тук си говорим за земя , за имоти - реални неща дето не може да ги напечата никоя печатница. Та нещо ми писна да убеждавам индианците, че шарените хартийки и огнената вода - не са БОГАТСТВО !
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИскам петрола да стане адски скъп - 1000 долара за барел.
Коментар
-
Бате Пешо
Чак с Джулия Робъртс за гадже едва ли ще се уредиш , по добре купи петрол и трепери дали ще се повиши цената му драстично. 1000 долара за барел е едното нищо дето се вика. Сега еврото ще направи дъно на падането му до тук , после ще се повиши спрямо долара доста и за последно , обърни тогава на петрол и си гледай кефа..а и петрола малко ще се повиши. Петрола е незаменим за автомобилите , има технология която не наршава физичните закони и може да се прави ток и водород с машина , но само стационарно. Каше едва ли я има тази технология , а от нея нищо по прогресивно няма да се открие много дълго време.Обаче си престави 3 киловата за час произведени по този начин и то стационарно и само в близост до водоем. Ойла го опукаха наполовина вече и тъпите араби го продават за жълти стотинки , защото се натискат кой да продаде и то колкото може повече , за да имат пари за Джлия Робъртс като че ли. Янките ги бият, за да ги правят по богати !!! Ако зависи от тях петрола им струва 2 долара барела да се добие и те биха го продали всичкия незабавно за 2.5 долара.
Не аз вие не сте в ред , тук си говорим за земя , за имоти - реални неща дето не може да ги напечата никоя печатница. Та нещо ми писна да убеждавам индианците, че шарените хартийки и огнената вода - не са БОГАТСТВО !D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИскам петрола да стане адски скъп - 1000 долара за барел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение1-Високите лихви се получиха в резултат на провалено фирмено кредитиране , то в България трябва да се забрани. Жилищно кредитиране , но на предприемача - строителя също е фирмено кредитиране.
2-Уместно е да има закон забраняващ фирменото и бизнес кредитиране , убеден съм че банките лъжат защото по данните в двете направления провалите са равни почти. Това е абсурд !
3-Уместен е въпроса - как успяват да маниплират изнесените от тях данни ?
Ясно е че високите лихви компенсираха липсата на постъпления от фирмените кредити.
4-Ако в Европа се вземе решение кредитирането да се сегментира и банките да се разделят на два вида - кредитиращи фирми и кредитиращи физически лица това ще бъде правилно.Обаче няма да стане , защото рибата е вмирисана откъм главата.
чудесно е че даваш предложения, задаваш си трудни въпроси , изказваш съмнения ,
кофти е ,че отговорите са зададени през 2008
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...lizira,137952/
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-libor,137641/
....за теб остава да напишеш "крайния резултат" - но не в тази тема на форума
по-надолу пуснах един линк - за хората с "двойни стандарти": -
Ако не залагаш на Учителя Бъфет , заложи на Джон Тремпълтън .........
и на Боб Феръл да заложиш-няма да сгрешиш
"слънцето винаги изгрява от Изток" ,
без значение Колко и Какви хора са твърдели обратното .......
по целесъобразност ...или от БЪГ-ове в главата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТрудно , ще рипат в почивните дни. Интересувам се предимно от цената на петрола 21 декемри е много вероятна дата за петъчно затваряне на пазара с хвърчаща нагоре цена на петрола. Единственно фондация Каше може да направи нещо по въпроса Иран да се размине с ракетите , нали се канят да дадат на Света технология за евтина , чиста и неизчерпваема енергия.Това би обезсмислило запалването на петролни кладенци.САЩ нямат друг избор QE не водят до обрат в икономиката им , те са за задържане на ситуацията до вземане на истински мерки - обезценка на долара , чрез драстичен скок на цената на петрола и може би и на китайските стоки , ако Китай се съгласят и омекнат.
Коментар
Коментар