Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениецените на имотите ще паднат с 90% от върха си от 2008 година !!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ момента в България съществува много силен интерес от голям спад на цените на имотите. Интереса е от страна на мениджмънта на банките , банковите мениджъри и собственици построиха с подставени лица хотели , бизнес имоти ...за които в момента няма плащания на вноски по кредитите естественно и банките , ще ги продадат за жълти стотинки..т.е. мениджърите ще си ги прехвърлят и ще станат тяхна собственост , а банките ще загубят много пари. За да се оправдае продажбата за един лев , трябва цените на имотите да са много ниски. Мечтата им е да паднат с 90% от върха , т.е. хотел който е струвал 10м да си го прехвърлят срещу платен 1м за него. Кой ще плати спекулацията - бате Пешовците.
Все едно за да издоят по-качествено кравите... да съборят кравефермата
Точно защото това няма да стане, а точно обратното, им е казано да стискат и удържат... докато им се осребрят вземанията от трета страна... неучаствала ДОСЕГА в процеса
но няма смисъл да си обясняваме и спориммного скоро ще им стане ясно на всички /повечето де... тук се сещам поне за един дето няма да разбере и жена му също
/
ти си умен човек... но си кривнал в мисленето по проблемаLast edited by iivanoff; 18.10.2012, 21:22.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
В момента в България съществува много силен интерес от голям спад на цените на имотите. Интереса е от страна на мениджмънта на банките , банковите мениджъри и собственици построиха с подставени лица хотели , бизнес имоти ...за които в момента няма плащания на вноски по кредитите естественно и банките , ще ги продадат за жълти стотинки..т.е. мениджърите ще си ги прехвърлят и ще станат тяхна собственост , а банките ще загубят много пари. За да се оправдае продажбата за един лев , трябва цените на имотите да са много ниски. Мечтата им е да паднат с 90% от върха , т.е. хотел който е струвал 10м да си го прехвърлят срещу платен 1м за него. Кой ще плати спекулацията - бате Пешовците.D.Y.F-091066
Коментар
-
Ами затворете ги тогава всички теми за имоти... особенно, щом някой ви противоречи и това дразни дори и с аргументи!
То ако пазара беше един прост тригер на Шмид (купуваш/продаваш), щеше винаги да заема една позиция /но и винаги губеща от страна на участниците/
Както каза един "Интелигентен" участник във форума "какъв специалист съм аз и от какво разбирам"и съответно ... за да запази "собственото си АЗ" ме отрече метафизично и ... продължи да си пощи въшките и да си облизва гъза
Last edited by iivanoff; 18.10.2012, 20:02.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЛорд, понякога мисля , че си брокер на НИ ! Толкова пот и писане хвърляш , за да убеждаваш хората , че НИ се покачват , че не е за вярване. Всъщност , защо го правиш ? Може ли да убедиш някой да направи нещо ,когато той е сигурен че е грешно . Още повече ти нали си в имоти .............значи от тук натам ще печелиш и то яко , след очаквания ръст . Или ти искаш да спечелят всички ...........
има много хора така се надъхват, а като ги репликираш и им кажеш, че бъркат започват с обидите, че си мизерник, куфар, кашон, безимотен селянин и тн и тн, но това в крайна сметка не променя пейзажа в сектор на имотите - студ, мъгла и ситен дъжд.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСледя ги аз и виждам засега понижение на цени, интерес
брой сделки и ниска доходност при НИ и др
нищо не остава завинаги така както изглежда в даден момент...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеСледи процесите и ще разбереш
брой сделки и ниска доходност при НИ и дрLast edited by REDA; 18.10.2012, 18:53.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПазарат у нас на НИ особенно по София, Пловдив Враца, Кюстендил и т.н
в момента мечтата ли е на всеки "гладен брокер" и спекулант,
и кога ще стане????Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеПазарът на НИ в Калифорния в момента е мечтата на всеки "гладен брокер" и спекулант!
в момента мечтата ли е на всеки "гладен брокер" и спекулант,
и кога ще стане????Last edited by REDA; 18.10.2012, 18:32.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСтават повече и повече празните и тежат на пазара.
Пък и посочените години банките изливаха ресурс,
а раята беше впрегната да мисли, че НИ вечно ще растът !!!
ЖОКЕР:
Какво започна да прави неофициално ФЕД преди около 4месеца и официално преди 2 месеца в САЩ и какво се крие зад понятието банков съюз в еврозоната в рамките на ЕЦБ... и защо аджаба толкова бързат да го направят?!?!?!?!?!?
Следствие: Пазарът на НИ в Калифорния в момента е мечтата на всеки "гладен брокер" и спекулант!Last edited by iivanoff; 18.10.2012, 18:26.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПоказва им, ама кратуните прости са готови да държат на влог където вече годишната им лихва е изядена от инфлацията, а след нова година и ще им я обложат! Ама колко да ги подсеща тази държава тези кратуни прости бе др. Иванов, инфлацията надмина 5% за годината, тряа и въздуха ли да им обложат на тези паразити за да се размърдат и да създадат семейства и дом?!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеПразни апартаменти, както и емигранти винаги е имало. Тези фактори къде бяха през 2006 или 2003 година?
Те празните апартаменти винаги си имат собственик... а емигрантите също се връщат или изпращат пари или си купуват имоти в бг!
Пък и посочените години банките изливаха ресурс,
а раята беше впрегната да мисли, че НИ вечно ще растът !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Празни апартаменти, както и емигранти винаги е имало. Тези фактори къде бяха през 2006 или 2003 година?
Те празните апартаменти винаги си имат собственик... а емигрантите също се връщат или изпращат пари или си купуват имоти в бг!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар