Първоначално изпратено от darkside
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение… не знам какво е, но е факт, пазарува се, в последните месеци доста осезаемо … пък какво ще стане предстои да видим ….
Лорде, аз не съм ти виновен, че си се набълбукал. кой те кара да вземаш заеми и да инвестираш всичко в тухли и панели?......Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение… не знам какво е, но е факт, пазарува се, в последните месеци доста осезаемо … пък какво ще стане предстои да видим ….
Ние с теб пишем за реални сделки, факти и обстоятелства около имоти с които непрекъснато се сблъскваме, а той откъде черпи данни за мненията си е пълна загадка!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеТва е поредната заблуда, че чужденците ще се пребият да ви позлатяват, купувайки скъпо земята.....поредното балонче май стартира...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение…ахам, от известно време върви засилено изкупуване на земеделски земи от баби и дядовци по селата, кой по 20 , кой по 30 декара …. кой каквито парчета има, следва окрупняване и т.н. , миналата седмица мои близки направиха две сделки ( продадоха някакви парчотии наследени от дедите) …. пазаруващите знаят много добре какво правят, съвсем скоро ще станат още по атрактивни тези имоти и поради причината цитирана по горе …Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма 6 месеца вече до 2014 година, чужденци ще могат да купуват земя без трика с фирмите.
Коментар
� -
Българинът все по-трудно погасява жилищните си кредити
http://www.klassa.bg/news/Read/artic...8%D1%82%D0%B8+
РРРРРРРРРрррррррррррррррръст на кредитите
Коментар
� -
Домакинствата в Еврозоната дължаха жилищни кредити на нейната банкова система:
1)
- в края на 2012г. на стойност 3,830,923 милиона евро
2)
- в края на май 2013г. на стойност 3,831,350 милиона евро
Тоест за 5 месеца има увеличение с едва 427 милиона евро.
Честито на инвеститорите в КОПТОРИ!
http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kemelo Разгледай мнениеАз от доста време чакам понижене, но нещо цените все не ме устройват!
Коментар
� -
panther
Какви държави има по Света, от България в пъти по мизерни, но не е там въпроса !
При недвижимите имоти е фатална инфраструктурата - за да я има в нея трябва да се инвестират средства, за да ги има средствата трябва да се събират от тези които я амортизират най много. Това са строителните фирми, които строят на апетитни места, не е някой селянин в някое село, който има къщичка ! Въпростите строителни фирми ползват готова инфраструктура, платена от данъците които плащат всички...когато някой трябва да плати сметката на друг се получава така. Този някой може да няма желание да я плати, но дори и да има другия е в състояние да го съсипе и той няма да плати поради факта, че е станал финансово немощен.Расходите за поддържане на инфраструктурата са високи и строителните дейности я съсипват и скъсяват нейния експлоатационен период, след тях някой трябва да плаща тя да се възтановява. Така е и този някой не печели толкова, че да може да плати тя да се възтанови. Няма как да стане един да бутне къщичка и да построи кооперация с 20 апартамента и на улицата да се изсипят 20 автомобила и от всички да се съберат парите за построяване на подземни паркинги, те всички няма как да могат и това да платят.В същото време строителя е платил по 15 лева данък за квадратен метър разгъната застроена площ или пък по 13 като в София. Защо София е гето , защото държавата е гето ? Това е изградено и построено.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеСпециално за бензина е нормално. Аз съм гледал цените в доста държави и много са близки с наште. Все пак цената зависи от международните пазари и не може да бъде контролирана от никой в България.
В абсолютни цени. Спрямо покупателната способност на населението е над 10 пъти по-ниска.
И цената може да бъде контролирана чрез акцизите, въпроса е че 1. политиците ни са путки, 2 ако намалят сериозно акциза бюджета е жив-умрял.
Коментар
�
Коментар