IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• needtoknowmore

Ръст никога не е имало и няма и да има, има инфлация и дефлация. Инфлацията е нещо , което означава ниска безработица , означава който е спечелил пари да ги харчи, защото ако отлага губи стойността им. Като се харчат пари, за тях се получават стоки и услуги , които някой е произвел и този някой ще има работа, той като ги похарчи ще осигури на друг работа...някой като ги спести, няма да ги похарчи и някой ще остане без работа, този които остане без работа няма да има пари за да си купи стоки и услуги и ще остави още някой без работа...Дефлацията се нарича още икономическа депресия , депресията е болест на психиката, тя е зависимост като алкохола , дрогата..машината хлътва и върви в една посока. Лекува се по един сигурен начин - Смъртна заплаха ! и машината или отцикля или...
    Между Ангела Меркел и Волен Сидеров , като политици голяма разлика няма..разбираш ли..пък балона не знам кога ще отпихне..
    Сега от днес започва изпробване на ново лекарство за икономическата депресия, шансовете за успех са 5-10%, не са 90%, лекарството е малко менте. По вероятно е да не се стигне до оздравяване, но под действието на лекарството което със сигурност лекува после ще се оправят нещата, трябва да се опита обаче и това.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Пешка, не четеш какво съм написал..аз нямам апартамент 110 квадрата много хубав за който семейно да сме спестявали 10 години и да съм работил като гастърбайтер. Нещо друго казвам, но в междуредието е написано..електромерите Пешка вече не стават за мерене на ток, за вода също не стават..и проблема е доста сериозен трейдърко.Но ти явно предпочиташ да се отнасяш мисловно.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Много спорове, много аргументи в споровете - проблема е че всички са субективни и базирани на емоцията. Това изриява всичко. Няма как да има ръст като това не е обосновано икономически, няма как да има ръст като още балона не е издишъл. Нямаме си ФЕД да печата хартийки от въздуха и повечето лапни шарани да си мислят, че това е рецептата за изход от кризата - това само раздува балони.

Съветвам първо всички емоционални да прочетат и да вникнат тук и после да смятат, кое как и защо и къде сме ние.

http://pazaradnes.com/как-се-намира-...едвижи/
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Колега,пари се правят където има пари .....а не пенсионери....ти маи скоро не си ходил в англиско
          Колега пари се правят кога си умен и работлив.Страната е без значение.Познавам доста хора които са в чужбина от 15-20 години забогатели и направили пари няма.Спрете небивалиците за чужбина и се захващайте здраво за работа тук.

Коментар

• Колега,пари се правят където има пари .....а не пенсионери....ти маи скоро не си ходил в англиско
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Трейдърко виж ся пич.Писна ми от хора които незнаят какво искат и постоянно мрънкат.Аз уважавам личния избор.Като си избрал Англия стой си там и се устройвай работа тук нямаш.Ако си избрал да останеш стягай задника здраво.Незнам защо е това мрънкане незнам защо е това оплюване на България.Да има неща които не ми харесват но и в чужбина има такива.Никъде няма мед масло.Проблемите тук са едни в Англия други а в Германия трети.Не разбирам защо при положение че тук имаш къща на село апартамент в града и земя ще ходиш ратай навън.Виж ако си специалист отиваш там с договор чакат те на летището осигурена ти е квартира добра заплата и условия това е друга работа.Но да отидеш ей така да чистиш къщи и да те ебат английските помияри не го разбирам.Това кой какви очаквания имал и колко бил нещастен че не се случили изобщо не ме интересува.Знам че който иска да работи и да се развива намира начин да го направи другото са дълбоки приказки.А за хора които търсят високоплатени службици чрез партии директно ми е през хуя.

Коментар

• Пешка мой познат след като работиха семейно в странство - Лондон 10 години , си купиха един апартамент 110 квадрата тук, на добро място във Варна.Там от 7 години живеят под наем в етаж от къща, към 50 квадрата, стара и се опракват от влага и муъхъл.900 паунда е наема на този боклук в Лондон, цената е 400 000. Тук си дават апартамента под наем..даваха го да си наваксат част от наема там, апартамента е много дъбър , нов , квартирантите се топлят с климатици. Сметката която му оставиха е малко под 2000 , те не са го похарчили този ток чудо да стане, защото да бяха се опържили, не е и натрупан и да не е бил отчитан предни месеци..показанията на електромера се записват регулярно, той има човек който наглежда наемателите какви ги вършат - майка му, възрастна жена..се занимава с глупости. И една врата вътрешна с разбита каса има, която струва към 400 лева с монтажа. Защо да го дава под наем, затова ли са мизерствали в странство, за да осигурят на някой който да се гаври с жилището им мечта, а те да плащат рента най редовно на някакъв англичанин ? Казах му да не рискува повече, електромерите може да стават за мерене на вода, но нещо със замерването на консумирана електроенергия не се справят и няма и да се промени това в бъдеще.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Felbuzz

Едно е да планираш, друго е да го направиш ..а като си продадат имотите , ще си купят с парите имоти на друго място..стига глупости.
                  Last edited by supertrader; 13.06.2013, 20:01.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• 876 000 българи ще имигрират до 2014 г.

http://profit.bg/news/876-000-bulgar...id-108136.html
                    Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) съобщи, че 12% от българските граждани или 876 000 души планират да имигрират след отпадането на ограниченията за трудовия пазар догодина.

ако си продадат и имотите преди да тръгнат ръъъъст

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Няма го, абе панелка..панелка но зимата под открито небе не става, а всички хазяи на зима трябва да се ориентират към освобождаване от наематели..той да ти плати наема , пък ти му плати тока и може да го изкараш на печалба.
                      Тези схеми съм ги слушал като малък, когато си играехме на кортонени къщички, но не вярвах, че и други я значт тази игра и най вече още да я играят.

Коментар

Пешка , за панелен АЕЦ ли говориш. Проблема е че електромерите вече не стават за мерене на тока и пак ще ги въртят на зима като вентилатори тарикатите. Защото не са те поздравили със сметка 900 лв., както се топлиш на дърва и говориш..ако бяха да беше ги заплашил с Калашник.Миналата зима много хора изгоряха, както се топлят на дърва. Та какви наематели в панелката , удря и се ключа и толкова.
                        Зелен си ти и много работи не са ти ясни на тебе.Аз моя ток го меря с водомер.

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                          Сериозен рррррррррррррръст на ускорението
                          Ръъъъъъст на ръстовете.

Морозкин в момента предоговоря хипотеката за нов 30 годишен период белким и децата му ударят едно рамо с финалното изплащане през 2067 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                            Цените на жилищата в България са ускорили спада през първото тримесечие на годината, сочат данни на консултантската компания Knight Frank.

На годишна база цените на жилищата у нас са се понижили с 1,9%, след като през предходното тримесечие изтриха 1,4%, което ни нарежда на 17-о място по спад в класацията Global House Price Index.
                            В общото подреждане страната ни е 39-а, предаде Investor.

За първите три месеца на годината е измерено понижение от 0,9%, докато през предходното тримесечие понижението беше 0,7 на сто.

Гърция е на първо място по спад на цените на жилищата за трето поредно тримесечие. На годишна база е измерено понижение на цените на имотите в южната ни съседка от 11,8%, а спрямо предходното тримесечие понижението е 2%.

След нея е Унгария, където жилищата са поевтинели със съответно 9% и 3,4% на годишна и на тримесечна база, а третото място е за Холандия със съответно 8,3% и 2,3% спад.

Първата десетка се допълва от Испания, Португалия, Кипър, Литва, Италия, Ирландия и Полша.
                            Сериозен рррррррррррррръст на ускорението

Коментар

• Пешка , за панелен АЕЦ ли говориш. Проблема е че електромерите вече не стават за мерене на тока и пак ще ги въртят на зима като вентилатори тарикатите. Защото не са те поздравили със сметка 900 лв., както се топлиш на дърва и говориш..ако бяха да беше ги заплашил с Калашник.Миналата зима много хора изгоряха, както се топлят на дърва. Та какви наематели в панелката , удря и се ключа и толкова.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Няма го, абе панелка..панелка но зимата под открито небе не става, а всички хазяи на зима трябва да се ориентират към освобождаване от наематели..той да ти плати наема , пък ти му плати тока и може да го изкараш на печалба.
                                Трейдърко аз съм на дърва.АЕЦ не ми требе

Коментар

Working...
                                X