Първоначално изпратено от investor77
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение11 ранени след трус заради лошо строителство
http://www.blitz.bg/news/article/211651
Ррррррррррррррррръст на качественото ново СТРОИТЕЛСТВО с добра локация и отлична дестинация!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение11 ранени след трус заради лошо строителство
Ррррррррррррррррръст на качественото ново СТРОИТЕЛСТВО с добра локация и отлична дестинация!!!
Коментар
-
11 ранени след трус заради лошо строителство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениенякой тука разправяше, че руснаците не са прост народ, и купуват само първа линия - за да по-близко до морето ... до кафявото море
Някой пък пише,че има апартамент някъде,но живее под наем
Предполагам,че и двете твърдения са верни,всеки да си прави извода
Коментар
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнениеКъпем се в кафяво море
http://news.data.bg/2/bulgaria/49162...be%d1%80%d0%b5
Ррррррррррррррррръст на оцветяването
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа това няма да се сърдиш на Митко Пайнера а на СДС.Те върнаха земята по градовете в реални граници и те направиха така че всичко да се осере.Когато прости и неграмотни хора се доберат до властта резултатите са такива а блеещия народ чака да го оправят.Аз мисля че го оправят качествено и той е доволен и продължава да иска да го оправят
май ще трябва да измисляме нови понятия и сравнителна система
Коментар
-
Къпем се в кафяво море
http://news.data.bg/2/bulgaria/49162...be%d1%80%d0%b5
Ррррррррррррррррръст на оцветяването
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеОказа се че Митко пайнера ще ги строи тези сгради..... ще са 2 сгради от по 10 етажа. Това на място колкото 4 баскетболни игрища..... като ги построи, съседите ще могат да си услужват със захар и брашно направо през прозорците.
Кажете ми как да купувам в такава обстановка?
Нито инфраструктура има, нито зелени площи.....
Имам едно апртаментче в Дружба 1, с читав (по БГ стандарти) парк отпред.
Оказа се че и този парк е частен..... добре че дружбата се води гето, та не привлича инвестори ....
Колкото и неприятно да ми е, ще се живее под наме и това е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеОказа се че Митко пайнера ще ги строи тези сгради..... ще са 2 сгради от по 10 етажа. Това на място колкото 4 баскетболни игрища..... като ги построи, съседите ще могат да си услужват със захар и брашно направо през прозорците.
Оказа се че и този парк е частен..... добре че дружбата се води гето, та не привлича инвестори ....
А така! Живейте си под наем свидни патиланци, за да може бате ви Спиридон да се блажи от Мамон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеНикакъв. Просто перач на пари. Цоцащ от фондове за заетост и т.н. и т.н. От 2000 г. насам София се превърна в едно мръсно, свръхзастроено и циганизирано гето.
Оказа се че Митко пайнера ще ги строи тези сгради..... ще са 2 сгради от по 10 етажа. Това на място колкото 4 баскетболни игрища..... като ги построи, съседите ще могат да си услужват със захар и брашно направо през прозорците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеНезнам какво се мъдри в главите на родните инвестори.
Около мене, на 100 метра разтояние има 3 празни кооперации.
Въпреки това, преди два дена, градинката пред блока беше оградена и се оказа, че ще се строй нова кооперация. Разбира се собствениците се организират на протести и телевизията ще дойде. Нямам илюзии обаче колко ще са успешни.
Нямам и илюзии по въпроса в какво гето живея - буквално на 150м от бизнес парка.
Това което забелязвам е:
- Никакво планиране на градската среда!
- минимална поддръжка на пътища - пътя беше ремонтиран преди 1 седмица, и резултатът е като след бомбардировка. Тротоари йок.
Само аз ли виждам лавинообразното скапване на градската среда, и дори на "новото" стройтелство?
Видяхте ли новопавираната Витошка?
Едиственото обяснение е че тези павета са нареждани от сляп епилептик.
Какъв болен оптимист трябва да си за да продължаваш да строиш при такъв излишък от жилища и такава разширяваща се мизерия?
Коментар
-
Незнам какво се мъдри в главите на родните инвестори.
Около мене, на 100 метра разтояние има 3 празни кооперации.
Въпреки това, преди два дена, градинката пред блока беше оградена и се оказа, че ще се строй нова кооперация. Разбира се собствениците се организират на протести и телевизията ще дойде. Нямам илюзии обаче колко ще са успешни.
Нямам и илюзии по въпроса в какво гето живея - буквално на 150м от бизнес парка.
Това което забелязвам е:
- Никакво планиране на градската среда!
- минимална поддръжка на пътища - пътя беше ремонтиран преди 1 седмица, и резултатът е като след бомбардировка. Тротоари йок.
Само аз ли виждам лавинообразното скапване на градската среда, и дори на "новото" стройтелство?
Видяхте ли новопавираната Витошка?
Едиственото обяснение е че тези павета са нареждани от сляп епилептик.
Какъв болен оптимист трябва да си за да продължаваш да строиш при такъв излишък от жилища и такава разширяваща се мизерия?
Коментар
Коментар