IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от investor77 Разгледай мнение
    До кога банките ще стискат лошите ипотеки...

http://news.ibox.bg/news/id_1834996214
    ......ми докато се наакат! Аз самия се учудвам как още не са омазали кълките, а само правят намеци за вдигане на лихвите, белким успеят да покрият някакви загуби. Ама за тази работа требе и акъл. Тези апартаменти, които в момента са прибрали или спасяват с предоговаряне и пр. ялови упражнения рано или късно ще излязат на пазара. А това ще повлече всичко наред. Цени, кредити на строители, пишман инвеститори и свързан с тях едър и дребен бизнес. Нека да не забравяме, че в БГ думата кредит се свързва традиционно с имотния бум и ангажирания с него бизнес, тъй че.....за какво изобщо говорим. ТОВА е една от главните причини за голямото стискане и криене на цифри. А икономиката ни продължава да цъфти и връзва, на фона на масовото изтегляне на чужди инвестиции. Алооооо, лейките в банките и лобитата им в парламента. Колкото по-високо се качвате, толкова по от високо ще падате.

Коментар

• До кога банките ще стискат лошите ипотеки...

http://news.ibox.bg/news/id_1834996214

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
        11 ранени след трус заради лошо строителство
        http://www.blitz.bg/news/article/211651

Ррррррррррррррррръст на качественото ново СТРОИТЕЛСТВО с добра локация и отлична дестинация!!!
        Сламените колиби в Замбия как са откъм земетръс ?

Коментар

11 ранени след трус заради лошо строителство

Ррррррррррррррррръст на качественото ново СТРОИТЕЛСТВО с добра локация и отлична дестинация!!!
          Ти в Алжир ли ще купуваш, че пускаш линкове за там?

Коментар

• 11 ранени след трус заради лошо строителство

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
              някой тука разправяше, че руснаците не са прост народ, и купуват само първа линия - за да по-близко до морето ... до кафявото море
              Този някой съм аз,отново го твърдя това.
              Някой пък пише,че има апартамент някъде,но живее под наем
              Предполагам,че и двете твърдения са верни,всеки да си прави извода

Коментар

Къпем се в кафяво море
                http://news.data.bg/2/bulgaria/49162...be%d1%80%d0%b5

Ррррррррррррррррръст на оцветяването
                някой тука разправяше, че руснаците не са прост народ, и купуват само първа линия - за да по-близко до морето ... до кафявото море

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  За това няма да се сърдиш на Митко Пайнера а на СДС.Те върнаха земята по градовете в реални граници и те направиха така че всичко да се осере.Когато прости и неграмотни хора се доберат до властта резултатите са такива а блеещия народ чака да го оправят.Аз мисля че го оправят качествено и той е доволен и продължава да иска да го оправят
                  мах бааму, ако СДС-то са прости и неграмотни, то какви са следващите?
                  май ще трябва да измисляме нови понятия и сравнителна система

Коментар

• Къпем се в кафяво море
                    http://news.data.bg/2/bulgaria/49162...be%d1%80%d0%b5

Ррррррррррррррррръст на оцветяването

Коментар

Оказа се че Митко пайнера ще ги строи тези сгради..... ще са 2 сгради от по 10 етажа. Това на място колкото 4 баскетболни игрища..... като ги построи, съседите ще могат да си услужват със захар и брашно направо през прозорците.

Кажете ми как да купувам в такава обстановка?
                      Нито инфраструктура има, нито зелени площи.....
                      Имам едно апртаментче в Дружба 1, с читав (по БГ стандарти) парк отпред.
                      Оказа се че и този парк е частен..... добре че дружбата се води гето, та не привлича инвестори ....

Колкото и неприятно да ми е, ще се живее под наме и това е ....
                      За това няма да се сърдиш на Митко Пайнера а на СДС.Те върнаха земята по градовете в реални граници и те направиха така че всичко да се осере.Когато прости и неграмотни хора се доберат до властта резултатите са такива а блеещия народ чака да го оправят.Аз мисля че го оправят качествено и той е доволен и продължава да иска да го оправят

Коментар

Оказа се че Митко пайнера ще ги строи тези сгради..... ще са 2 сгради от по 10 етажа. Това на място колкото 4 баскетболни игрища..... като ги построи, съседите ще могат да си услужват със захар и брашно направо през прозорците.

Оказа се че и този парк е частен..... добре че дружбата се води гето, та не привлича инвестори ....

А така! Живейте си под наем свидни патиланци, за да може бате ви Спиридон да се блажи от Мамон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                          Никакъв. Просто перач на пари. Цоцащ от фондове за заетост и т.н. и т.н. От 2000 г. насам София се превърна в едно мръсно, свръхзастроено и циганизирано гето.

Коментар

Незнам какво се мъдри в главите на родните инвестори.
                            Около мене, на 100 метра разтояние има 3 празни кооперации.
                            Въпреки това, преди два дена, градинката пред блока беше оградена и се оказа, че ще се строй нова кооперация. Разбира се собствениците се организират на протести и телевизията ще дойде. Нямам илюзии обаче колко ще са успешни.

Нямам и илюзии по въпроса в какво гето живея - буквално на 150м от бизнес парка.

Това което забелязвам е:
                            - Никакво планиране на градската среда!
                            - минимална поддръжка на пътища - пътя беше ремонтиран преди 1 седмица, и резултатът е като след бомбардировка. Тротоари йок.

Само аз ли виждам лавинообразното скапване на градската среда, и дори на "новото" стройтелство?

Видяхте ли новопавираната Витошка?
                            Едиственото обяснение е че тези павета са нареждани от сляп епилептик.

Какъв болен оптимист трябва да си за да продължаваш да строиш при такъв излишък от жилища и такава разширяваща се мизерия?
                            Никакъв. Просто перач на пари. Цоцащ от фондове за заетост и т.н. и т.н. От 2000 г. насам София се превърна в едно мръсно, свръхзастроено и циганизирано гето.

Коментар

• Незнам какво се мъдри в главите на родните инвестори.
                              Около мене, на 100 метра разтояние има 3 празни кооперации.
                              Въпреки това, преди два дена, градинката пред блока беше оградена и се оказа, че ще се строй нова кооперация. Разбира се собствениците се организират на протести и телевизията ще дойде. Нямам илюзии обаче колко ще са успешни.

Нямам и илюзии по въпроса в какво гето живея - буквално на 150м от бизнес парка.

Това което забелязвам е:
                              - Никакво планиране на градската среда!
                              - минимална поддръжка на пътища - пътя беше ремонтиран преди 1 седмица, и резултатът е като след бомбардировка. Тротоари йок.

Само аз ли виждам лавинообразното скапване на градската среда, и дори на "новото" стройтелство?

Видяхте ли новопавираната Витошка?
                              Едиственото обяснение е че тези павета са нареждани от сляп епилептик.

Какъв болен оптимист трябва да си за да продължаваш да строиш при такъв излишък от жилища и такава разширяваща се мизерия?

Коментар

• Може и да са прави ако има кой да купува.....

Коментар

Working...
                                X