IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е как ти звънят, като си я изтрил "още тогава". От къде ти имат номера?
    Или искаш да кажеш, че са си го записали и са решили след 5 месеца да звъннат?
    Това същото, като звъненето от гладни брокери месеци след търсенето.
    Полаксчо, кой не е пускал обява за имоти като тебе му личи от далече

Иначе Полаксчо бил имал четири имота тинтири минтири и тн тн

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      И това как точно ще спаси положението, ако се стигне до двойно увеличение на лихвите? Или може би се надяваш родопчани и банскалии да се юрнат да спасяват софийския имотен пазар, където ипотеките са над половината от сделките?
      Юлиус много си заблуден и не ти е за първи път

Да приемем че лихвите са двойни

Вноската по кредит ще скочи има няма с 200лв което със сигурност няма да удави купилите за собствено ползване при този затегнат пазар на труда

Няма да удави и отдаващите под наем

Броят на сделките ще намалее и вероятно част от строителите ще пуснат по ниски цени за да продават щото все пак са на печалба

Това дори да доведе до 20% намаление на цените все още ще е много далече от това дето тука гладни кокошки просо сънуват

щото ако е за 20% по ниски цени да бяхте купували миналата година вместо да бяхте рутили цените за пореден път

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

АКО и ще, любими слова на форумния понижител.
        Професоре, няма се даваш.
        Обяснявай на студентите, че тулата е боклук, наематели трябва да има!
        Между другото, обява, пусната през октомври и изтрита още тогава, още предизвиква интерес и почти всеки ден ми звънят.
        Това се случва в реалността, извън темичките на форума.
        Е как ти звънят, като си я изтрил "още тогава". От къде ти имат номера?
        Или искаш да кажеш, че са си го записали и са решили след 5 месеца да звъннат?
        Това същото, като звъненето от гладни брокери месеци след търсенето.
        Last edited by polax; 01.03.2023, 13:31.

Коментар

И това как точно ще спаси положението, ако се стигне до двойно увеличение на лихвите? Или може би се надяваш родопчани и банскалии да се юрнат да спасяват софийския имотен пазар, където ипотеките са над половината от сделките?
          АКО и ще, любими слова на форумния понижител.
          Професоре, няма се даваш.
          Обяснявай на студентите, че тулата е боклук, наематели трябва да има!
          Между другото, обява, пусната през октомври и изтрита още тогава, още предизвиква интерес и почти всеки ден ми звънят.
          Това се случва в реалността, извън темичките на форума.

Коментар

• И това как точно ще спаси положението, ако се стигне до двойно увеличение на лихвите? Или може би се надяваш родопчани и банскалии да се юрнат да спасяват софийския имотен пазар, където ипотеките са над половината от сделките?

Коментар

• Зимният сезон тая година е по силен от 2019-та

https://www.investor.bg/a/522-turiza...o-broy-turisti

Щом без сняг сезона 22-23 бие 18-19-та незнам какво щеше да е със сняг

Ама вие си чакайте рецесия

Коментар

То май проблема е при мен, аз не видях кавичките
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

коректно е. разбира се, че е само за дружеството.
                  сложих го за провокация
                  То май проблема е при мен, аз не видях кавичките

Коментар

Некоректно заглавие. Говорим само за дружеството БФБ, което пада с 5 % поради споменатите причини.
                    коректно е. разбира се, че е само за дружеството.
                    сложих го за провокация
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      Некоректно заглавие. Говорим само за дружеството БФБ, което пада с 5 % поради споменатите причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                        [ATTACH=CONFIG]n4032995[/ATTACH]
                        Имотите потъват за твоя радост това не те касае

Уни я кажи вдигнаха ли ти наема или още си при мама и тати?

Коментар

• Акциите на „БФБ“ поевтиняват с 5% след обезценки за 3 млн. лв.

хлъц
                          а проклети тухли не падат
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Уни виждал съм и по остроумни от тебе наематели и с кеф съм им прибирал наема

Оценявам твоята загриженост за моите пари инвестирани в имоти, но е по добре вместо за тях да се загрижиш какво се случи с парите на тези дето купиха акции на БФБ 2008-ма и тия дето си държаха парите в банки

Поплачи малко за техните неволи па ако ти остане време пострадай и за моите, аз ще го оценя
                            Click image for larger version

Name:	5.JPG
Views:	1
Size:	21.5 КБ
ID:	4032995

Last edited by unimog; 01.03.2023, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Вземи изглади твоите данни през инфлацията и сам ще си отговориш къде се намират цените на НИ в момента. ШУС ако знаеш какво е в ски спорта ще ти помогне в анализа.

[ATTACH=CONFIG]n4032963[/ATTACH]
                              Уни виждал съм и по остроумни от тебе наематели и с кеф съм им прибирал наема

Оценявам твоята загриженост за моите пари инвестирани в имоти, но е по добре вместо за тях да се загрижиш какво се случи с парите на тези дето купиха акции на БФБ 2008-ма и тия дето си държаха парите в банки

Поплачи малко за техните неволи па ако ти остане време пострадай и за моите, аз ще го оценя

Коментар

Пропускаш други неизвестни.
                                Сумите, вложени в чужди борси сега и 2007 - гаранция, че и те нарастват и ЩЕ нарастват!

Днешните 20-30 годишни не ги виждам да си загробват парите във 2-ро, 3-то, 5-то жилище..... като бабите и дядовците си. По-скоро ги виждам с акции, облигации, па дори и с биткойни. Финансовата култура малко по малко ще расте, нищо че е бавно и мъчително, а понякога дори насила.
                                финансовата култура и да расте файда няма докато въпросните млади не натрупат или не наследят капитал

колкото и да са финансово граматни с по един купен наполеон не клатят влака

парите са в родените до към 1990-та така че за да се обърне тухлената тенденция трябва да се случат поне две неща

Да минат поне 20г в които днешните млади да се сдобият с капитал

Имотите в БГ да са се представили по зле от борсите

Коментар

Working...
                                X