IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/po-sveta/453/...javat-,154080/

Цените на жилищата са продължили да се понижават.

Баси изненадата. То стандарта на живот се понижава с бесни темпове, те още балона се мъчат да реанимират.

Коментар

• Защо са ниски цените на колективните имоти

http://noker.bg/main_bg/1263_fakti_i_statistika.html

Коментар

• В края на 2012г. в София:
        1)
        - пенсионерите бяха 340,809 души
        2)
        - жилищата бяха 608,992

http://www.noi.bg/aboutbg/st
        http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=20

Коментар

• Ибреее и рррррррррръстове брееее!

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
            Домакинствата в България дължаха жилищни заеми:
            1)
            - в края на 2007г. бяха 5,890,143 хил. лв.
            - в края на май 2008г. бяха 6,904,350 хил. лв.
            Тоест тогава за 5 месеца имаше увеличение от над 1,014 милиона лв. или над 1 МИЛИАРД лв.
            2)
            - в края на 2012г. бяха 9,441,757 хил. лв.
            - в края на май 2013г. бяха 9,360,107 хил. лв.
            Тоест за 5 месеца има за щастие спад от над 81 МИЛИОНА лв.
            Е, нищо нали между 2008 и 2012г. Има пък увеличение от 2,5 млрд

Честито!

Ха

Коментар

• Домакинствата в България дължаха жилищни заеми:
              1)
              - в края на 2007г. бяха 5,890,143 хил. лв.
              - в края на май 2008г. бяха 6,904,350 хил. лв.
              Тоест тогава за 5 месеца имаше увеличение от над 1,014 милиона лв. или над 1 МИЛИАРД лв.
              2)
              - в края на 2012г. бяха 9,441,757 хил. лв.
              - в края на май 2013г. бяха 9,360,107 хил. лв.
              Тоест за 5 месеца има за щастие спад от над 81 МИЛИОНА лв.

Честито!

http://www.bnb.bg/BankSupervision/index.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                Това на повод за гордост ли ми прилича? Ако си мислиш, че е по-престижно и по-комфортно да живееш по по очуканите ни села, с нулеви пътища, крадливи шайки и нулеви условия за живот, мисля, че имаш разминаване най-вече с бъдещите си собствени представи.
                Кое те кара да мислиш, че живея по "очуканите ни села"?
                Въобще в тая държава има ли хора дето си гледат само в собственото канче!!!???

Ррррррррррррррръст на "доброжелателите", завистниците, кибиците, критикарите, воайорите,............ и всякаква подобна сволач

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                  Как позна бе пиленце какво точно искам?
                  Аз панелния го продадох още 1999-та и от тогава панелни не купувам
                  ......а това, че къщите в селата са по-скъпи от апартаментите в градовете е вярно..... в цивилизованият свят
                  Това на повод за гордост ли ми прилича? Ако си мислиш, че е по-престижно и по-комфортно да живееш по по очуканите ни села, с нулеви пътища, крадливи шайки и нулеви условия за живот, мисля, че имаш разминаване най-вече с бъдещите си собствени представи.

Коментар

• alwayastrue

Изоставените по принцип навсякъде са без пари.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Той иска да паднат цените на панелките, а на такива изоставени къщи да се повишат и е прав. Като почнат колите да вървят с вода и отивам да живея далече от цивилизацията
                      А между другото това може да стане, мога да направя кола да върви с вода и по точно с водород.
                      Обаче по добре самолет, че бившия премиер така опаса България с обрачи от магистрали и просто се чудя по коя..новата вече и правят ремонти.
                      Как позна бе пиленце какво точно искам?
                      Аз панелния го продадох още 1999-та и от тогава панелни не купувам
                      ......а това, че къщите в селата са по-скъпи от апартаментите в градовете е вярно..... в цивилизованият свят

Коментар

• И туй е верно, ама засега нема да тураме цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                          Не знам кой какво продава.

Ние наследихме къща в гр. Бобошево и без да сме пускали обяви за продажба, до момента сме получили около 5 запитвания дали нема да я продаваме.

Там имотите ги лапат софиянци преди да мигнеш. До нас купи къща и един американец от американския университет в Благоевград. След нема и месец че имаме магистрала почти до там, спокойствието е гарантирано (но без да е умрела работа и да нема кой да напсуваш), малцинственото присъствие е сведено до 2-3 семейства, които са напълно интегрирани и е удоволствие да ги поздравиш като ги засечеш.

Радвам се, че са останали още такива градчета в България.
                          Виж ся... И аз получавам "много запитвания" ежедневно за много неща, които съм обявил за продажба, ама са обикновено от хора дето не дават много пари. Тъй че, "запитвания оборот не правят", това съм се убедил в годините ми стаж. Като туриш на нещо цена, ако тогава все още има много запитвания, тогава вече ще е показателно.

Коментар

• Не знам кой какво продава.

Ние наследихме къща в гр. Бобошево и без да сме пускали обяви за продажба, до момента сме получили около 5 запитвания дали нема да я продаваме.

Там имотите ги лапат софиянци преди да мигнеш. До нас купи къща и един американец от американския университет в Благоевград. След нема и месец че имаме магистрала почти до там, спокойствието е гарантирано (но без да е умрела работа и да нема кой да напсуваш), малцинственото присъствие е сведено до 2-3 семейства, които са напълно интегрирани и е удоволствие да ги поздравиш като ги засечеш.

Радвам се, че са останали още такива градчета в България.

Коментар

• LANDLORD 31

Той иска да паднат цените на панелките, а на такива изоставени къщи да се повишат и е прав. Като почнат колите да вървят с вода и отивам да живея далече от цивилизацията
                              А между другото това може да стане, мога да направя кола да върви с вода и по точно с водород.
                              Обаче по добре самолет, че бившия премиер така опаса България с обрачи от магистрали и просто се чудя по коя..новата вече и правят ремонти.
                              Last edited by supertrader; 05.07.2013, 20:24.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                                Къщите се намират на центъра на село на река Осъм с над 2000 жители. Наблизо се намират Крушунските водопади, Деветашката пещера, предбалкана. През него минава двупосочен главен път, ж. п. линията Троян-Свищов, наблизо ще мине магистрала Хемус.
                                Та какво не ти харесва, че нещо не разбирам?
                                Що не попита онези дето ти дават смешните 2,3К,?
                                Ама ти май искаш Паско поскъпване само на твоите Кофтори шитнеш до следващото наводнение и после да прилапаш недосижимата панелка в Софето

Коментар

Working...
                                X