Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДури аз пък предпочитам да са ми наблизо и да пазарувам без кола.Въобще колкото по малко кола толкова по добре за мен.Магазини има ама цените и разнообразието са други.Въобще кварталната гаражна дупка си е дупка.Зеленчуци от големи вериги не купувам.Относно кварталната общност ми е трудно да те разбера.Всеки дружи с когото иска да дружи и повярвай ми в Докторската градина не живеят само умни красиви и интелигентни деца.Имам роднини в Лагера Хиподрума Лозенец Княжево и Надежда.Ми като гледам навсякъде си е едно и също.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеБате Пешо,има всичко,но нека да сме обективни,аз пазарувам в големите вериги един път седмично и винаги съм с кола.Пазар няма,но има много добри магазини за зеленчуци и всякакви други.
Вярвам ти,че в зоните има и малки и кокетни кооперацийки и ако искаш да живееш със семейството си там,добре лошо няма.
Притеснително е само каква е "кварталната" общност за децата,т.е. кои ще са приятелите на децата ни,за нас ясно,ние можем да преценяваме кой да допуснем в личното си пространство.
Както и да е,написах горното не за да споря с теб,ще се радвам,ако си доволен и щастлив там
Коментар
� -
Бате Пешо е прав що се отнася до малките кокетни кооперации на запад. Най-хубавото място според мен са едни двуетажни стари кооперацийки до бившия лебед.
Но наскоро се сблъсках челно с разликата в общността за която говори Дюри.
Бях на първия учебен ден на едно училище в кв. Свобода. Учудих се на големия брой джуревци и турци от Омуртаг. В сравнение с мястото където учи моето дете, има цивилизационна пропаст! Пиша за две равнопоставени държавни училища в различни квартали.
Коментар
� -
Бате Пешо,има всичко,но нека да сме обективни,аз пазарувам в големите вериги един път седмично и винаги съм с кола.Пазар няма,но има много добри магазини за зеленчуци и всякакви други.
Вярвам ти,че в зоните има и малки и кокетни кооперацийки и ако искаш да живееш със семейството си там,добре лошо няма.
Притеснително е само каква е "кварталната" общност за децата,т.е. кои ще са приятелите на децата ни,за нас ясно,ние можем да преценяваме кой да допуснем в личното си пространство.
Както и да е,написах горното не за да споря с теб,ще се радвам,ако си доволен и щастлив там
Коментар
� -
Колкото до големината на спалните,не харесвам малките и ниските,получавам клаустрофобия.Предпочитам да имат и дрешник,но това е нещо което все още е екзотика в нашето масово строителство.Колкото до хол,трапезария,кухня и тях ги искам да са голями и високи.
Какво да направя,въпрос на вкус и не упреквам никой с различен от моя.
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеБате Пешо,разбира се,че всеки има право да харесва различни квартали,вид строителство и т.н.
Не е необходимо и двамата да харесваме едно и също нещо.
Всичко което си описал го има и Докторски паметник
Например,аз не съм фен на зоните,защото блоковете са много голями,високи с една дума живее цяло село в един блок,това не означава,че не уважавам твоето мнение.
След пенсия в Банкя на чист въздух
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеИ за какво са ви спални по 15 квадрата, хоро ли ще играете в тях?
По-добре холът да е голям и просторен, така или иначе там хората прекарват 90% от времето, когато са у дома и не спят.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеDury аз не харесвам района на Докторския паметник.Харесва ми извън големия град в десеткилометровата зона.За едно младо семейство с малки деца смятам че трябва да се набляга на удобствата,Излизаш и в рамките на 200 метра да има всичко метростанция спирки пазар големи магазини училище детска градина.Центъра е в пъти по добро място за живеене.На мен ми харесват Зона Б5 Б18 Б19.Излизаш и каквото ти душа иска.Каквото ти дотрябва веднага го намираш а от петък вечер при мама и тате в някое близко селце
Не е необходимо и двамата да харесваме едно и също нещо.
Всичко което си описал го има и Докторски паметник
Например,аз не съм фен на зоните,защото блоковете са много голями,високи с една дума живее цяло село в един блок,това не означава,че не уважавам твоето мнение.
След пенсия в Банкя на чист въздух
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеДобре Лупчо, може да съм се объркал за онова с наемите. Но вземи от мен другото, онова за безкористната поддръжка на общите части. Дай някой лев от себе си за другите, да се почувстваш щастлив.
И по-полека с "лумпените". Не се влияй от форумната аристокрация, за която повечето хора са лузъри, че току-виж си употребил този термин спрямо някой от по-нетолерантните ти съимотници и той ти набие канчето набързо. Що ти трябва да се учиш на добросъседски отношения по трудния начин?
Излез в почивния си ден, вземи една мотичка и един "тармък" ( нали така казвате на греблото там), изкарай и жената да скубе тревица... С гаранция поне още един ще излезе и ще се включи и това ще ти помогне да понесеш майтапите на преминаващите покрай теб съкооператори, току-що паркирали МПСтата си върху току-що почистената и окултурена от теб обща площ.
Другия път си купи еднофамилна къща в отделен двор. След 25 години, де, като си изплатиш ипотеката по този имот. Тогава пък ще ти напиша, какви са уловките в самостоятелното жилище.
Хай със здраве и по-полека с нервите. Ти един имот имаш и вече лудна, а какво да кажем ние, дето от години сме с по няколко. И то закупени на високите цени, а не като теб - на символични.
Е, вярно, аз съм ги плащал в брой, а ти ще ги изплащаш с години, ама то не може хем-хем.
Синсиърли ьорс - Роувър.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЕдинственото, което би ме притеснило на Редута е шумът от самолетите. Откъм градски транспорт наистина не е много ОК, но възрастните с кола, децата - с карти за няколко линии, и може да се понесе.
Относно детските градини - не знам как е при вас, но познати от Редута не се доредиха до градина там, и си водят детето в Изток - там им излезе реда. А тези от Изток - в Дианабат, нищо, че в Изток си има градини и ясла. Така че наличието на градина наблизо за съжаление не е гаранция за вреждане, общината се грижи на родителите да не им е скучно и лесно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе мога да разбера защо се заяждате,един с друг,това нищо няма да промени.
Колкото до старите и новите сгради,аз предпочитам старите в Докторски паметник,нищо,че живеели пенсионери
Новото строителство има един основен проблем и това е тъй наречените общи части.Не може да си купиш жилище,примерно 100 кв.м. и реално да живееш в 80 кв.,останалото да е някакви общи ид.части,не стига това,а и балконите да влизат 100% в квадратурата.Не благодаря и спалните да са по 15 кв.ужас.
Колкото до детските градини,не съм в течение и не смятам,че има проблем,децата ходят в градини около 3-4 год.,но после с какви приятели ще дружат,е това е от значение.
Квартала в който живеем е от голямо значение и тук искам да добавя,че дори и гледките не са толкова интересни,няма да зяпам само през прозореца,я
Темата е "Какво понижение очаквате на НИ "
Не очаквам никакво намаление на цените на хубавите имоти,определено очаквам повишение на всичко читаво което се появи на пазара,че напоследак липсват интересни имоти.
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеКак 15 кв. ужас бре - това си е съвсем прилична квадратура за спалня. Те ако бяха по 15 кв. ехее.
По-добре холът да е голям и просторен, така или иначе там хората прекарват 90% от времето, когато са у дома и не спят.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе благодаря и спалните да са по 15 кв.ужас.
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе мога да разбера защо се заяждате,един с друг,това нищо няма да промени.
Колкото до старите и новите сгради,аз предпочитам старите в Докторски паметник,нищо,че живеели пенсионери
Новото строителство има един основен проблем и това е тъй наречените общи части.Не може да си купиш жилище,примерно 100 кв.м. и реално да живееш в 80 кв.,останалото да е някакви общи ид.части,не стига това,а и балконите да влизат 100% в квадратурата.Не благодаря и спалните да са по 15 кв.ужас.
Колкото до детските градини,не съм в течение и не смятам,че има проблем,децата ходят в градини около 3-4 год.,но после с какви приятели ще дружат,е това е от значение.
Квартала в който живеем е от голямо значение и тук искам да добавя,че дори и гледките не са толкова интересни,няма да зяпам само през прозореца,я
Темата е "Какво понижение очаквате на НИ "
Не очаквам никакво намаление на цените на хубавите имоти,определено очаквам повишение на всичко читаво което се появи на пазара,че напоследак липсват интересни имоти.
ПоздравиLast edited by razbiratel; 23.11.2013, 21:35.
Коментар
�
Коментар