Първоначално изпратено от bpst
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДнес ходих с приятел да гледаме във Варна апартамент за майка му - 35 квадрата за 35к.евро.То добре ако я имаше тази площ, но не можахме да измислим къде да се монтира бойлера в банята, ще се заеме от него.Къде ги намирате тези паднали цени въобще не разбирам. Ще паднат ? Кога ?
Вид имот: 1-СТАЕН,
Под райони: НЕПТУН, ОБРАЗЦОВ ДОМ, ЦЕНТРАЛНА ПОЩА, ОБЩИНАТА, ОКРЪЖНА БОЛНИЦА, ЦЕНТЪР,
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 29002 euro
Средна цена на кв.м: 778 euro.
778 ОФЕРТНА ЦЕНА!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДнес ходих с приятел да гледаме във Варна апартамент за майка му - 35 квадрата за 35к.евро.То добре ако я имаше тази площ, но не можахме да измислим къде да се монтира бойлера в банята, ще се заеме от него.Къде ги намирате тези паднали цени въобще не разбирам. Ще паднат ? Кога ?
Коментар
-
sando1
Днес ходих с приятел да гледаме във Варна апартамент за майка му - 35 квадрата за 35к.евро.То добре ако я имаше тази площ, но не можахме да измислим къде да се монтира бойлера в банята, ще се заеме от него.Къде ги намирате тези паднали цени въобще не разбирам. Ще паднат ? Кога ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнениено никога не обижда. Голям респект за това!
+1
За мен е нещо като институция и тоя форум не би бил същия без него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеБаце, до момента те смятах за трол, но поне мислех, че си горе- долу с акъла си. По тая причина и горе- долу те уважавах. Сега виждам, че плещиш само глупости защото явно страдаш от липса на внимание. Демек и за трол не те бива. И се очертава да станеш първия за когото ще ползвам функцията "игнорирай".
Е, те така се става за резил!Но пък може да не е съвсем с всичкия си, но Супертрейдъра е един от малкото дето се държи възпитано. Колко лай....а са се изсипали върху него, но никога не обижда. Голям респект за това!
Last edited by sando1; 08.08.2014, 14:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДнес един дюлгерин дето ми беше на мен аргатин ми каза че вчера е налепил теракот в някаква къща в Канада и са му броили парите в пачки - 40к.канадски долари за някъде 120 квадрата плочи. Ама си мечтаете да ви се падне нечий труд на без пари.Мечтайте си !
Е, те така се става за резил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеhttp://www.globalpropertyguide.com/N.../Price-History
Цяла къща струва 400К канадски долари - кой е луд да даде 40К само за теракотата??
Че и в брой. В брой ще му дадат най-много 4 долара!
Това даже не ми прилича на шега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДнес един дюлгерин дето ми беше на мен аргатин ми каза че вчера е налепил теракот в някаква къща в Канада и са му броили парите в пачки - 40к.канадски долари за някъде 120 квадрата плочи. Ама си мечтаете да ви се падне нечий труд на без пари.Мечтайте си !
Цяла къща струва 400К канадски долари - кой е луд да даде 40К само за теракотата??
Че и в брой. В брой ще му дадат най-много 4 долара!
Това даже не ми прилича на шега..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ така накрая ще се наложи изпотяване и запретване на ръкави за да се стигне до заветния имот по евтино. Защото системата имоти не е почнала да подарява и няма и да почне.
Ако се сложи ЕДНО(1) ще се получи
1,3333333333333333333333333333333333333
ЛЕГЕНДАРНОТОЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар