If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пред теб стои съкрушен човек, лъган и заблуден. Айде прояви малко съчувствие и му обясни нещата? Какъв е тоя ход на централните банки дето хем няма да ти фалират банките, хем ще вдигаш лихвите и хем няма да има инфлация. Кога се е състояло такова нещо? Избери 2 от трите.
Пропускаш нещо много важно и това е основната ти грешка. Няма да се спасяват банки, а само депозити на вложителите. Акционерите и някои необезпечени кредитори няма да бъдат защитени и ще загубят всичките си инвестиции! Възстановените депозити ще бъдат сложени отново на депозит и няма да повишат инфлацията, а лихвите ще се увеличават за да я понижат!
Нещата са логични и не са сложни!
Нама такова нещо. Днес очаквах "черен понеделник" да си купя хубави акцийки на промоция и накрая нищо не излезе. Хората си купуват кежуали, и всичко вместо да се срине, то пак отиде на зелено...
Голямо влияние оказа новината за спасяването на закъсалите банки
Да продаде на локация в Одесос и да купи на извънлокация в Сердика, безценно! Идеята на всеки провансал е да не го свързват с Люлин, а с южните...хахаха
Добре де, някакви доказателства? Или поне снимка от форума където казвам, че съм продал?
От глад вече почнахте да си измисляте.
аз не знам
само ти и бони знаете
и ми каза да те предупредя
Ти сериозно вярваш на измислици на някъв ник "бони" в анонимен форум? Нито ме познава, нито аз го познавам, нито някога съм продал апартамент.
Ако някой е продал ап чрез бонка, тва не съм аз, във Варна освен мен живеят още 300-400 000 човека.
да не продадеш пак неко готов апартамент в еуфирията
Да продаде на локация в Одесос и да купи на извънлокация в Сердика, безценно! Идеята на всеки провансал е да не го свързват с Люлин, а с южните...хахаха
Лошо лошо...
Нали ви обясних....
ФЕД,а продължава напред....
Имам инфо прясно от български финансисти в Щатите топ доверени банкери...
Лихвите ще се вдигат още...
Нещо се счупи, но все още се очаква Федералният резерв да продължи с повишенията на лихвите ПУБЛИКУВАНО ПОНЕДЕЛНИК, 13 МАРТ 2023 Г13:58 EDTАКТУАЛИЗИРАНО ПРЕДИ 9 МИНУТИ
Нама такова нещо. Днес очаквах "черен понеделник" да си купя хубави акцийки на промоция и накрая нищо не излезе. Хората си купуват кежуали, и всичко вместо да се срине, то пак отиде на зелено...
федя ги приспаха рано рано сутринта
интересните неща, фростчо, винаги ги обявяват петък следобяд
Ако имотите са дирижабъл пълен с хелии, то акциите са дирижабъл пълен с водород!!!
Гледай как гори водорода на Хинденбург:-)
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар