If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
20к не, ама 45к евро макс, общо 50 със всичко по сделката. Със ремонта да ти стъпи на 130к лева. 500 - 600 кинта под наем и тогава може и да се доближиме бегло до някаква елементарна аритметика
Винаги е имало майтапи в тази тема, но и това ще се запомни Замислял ли си се ,че ако това се случи без да се корегират доходите много надолу всеки ще има по няколко апартамента и няма да има на кого да ги отдаваш ?
Гладна кокошка просо сънува. Нищо де, мечтите са безплатни.
Крайно тъп коментар,показваш за пореден път "капацитета" ти.Или по-скоро липсата му
Да не си някъв прост бачкатор новософиянец с кредит и се засегна ,а ?
т.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца . ..
На база цени на имоти по Белия свят и какво предлага инфраструктура и живота като цяло там ,мисля е справедливо.И пак казвам,взимам го само за спекула.
Абсурд да живея в някъв скъп обор в мръсно,презастроено и пренаселено гето с най-голямата бачкаторска измет на БГ ,събрана от кол и въже.
Може да звучи малко грубо на някой ,но е самата истина,стига човек да е пообиколил тук там
20к не, ама 45к евро макс, общо 50 със всичко по сделката. Със ремонта да ти стъпи на 130к лева. 500 - 600 кинта под наем и тогава може и да се доближиме бегло до някаква елементарна аритметика
т.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца .....
Подаръци!! Незнам кой луд ще даде и половината за тези кенефи.
има
ти за какво си мислиш нета е пълен с мотиватори като Тонкин "кредити - играта на богатите"
докато има евтини пари (кредит) цените на всичко ще са набалончени, защото хора без пари,но получили заем се конкурират с хора с пари.
първите нямат експертиза, а само желание да потребяват сега, а да плащат после. те не мислят и скачат смело във всякакви схеми
от тези с пари пък има голяма група, която се панира, че тия с кредитите ще изкупят всичко и гони пазара, което също не е ок.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
1500 е/кв за някъв панелен обор показва колко чудовищен е този балон.
500-600е МАКС в момента му е реалната цена.Аз бих го купил за 300е най-много и то за спекула
т.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца .....
1500 е/кв за някъв панелен обор показва колко чудовищен е този балон.
500-600е МАКС в момента му е реалната цена.Аз бих го купил за 300е най-много и то за спекула
Да бе да, пак на депозити.... Питай бетерчо дали след КТБ и другата банка пак има депозити.
Веднъж изръпнал един инвеститор трябва да е дебил пак да се набие в същата схема.
Не случайно вчера койна и металите са нагоре.
Именно . Инвеститорът вече няма да се бута в стартъпи и технологии , а ще развие мащабно строителство , за да има накрая по 10 имота на човек .
И това ще се наблюдава - строителство при отрицателна рентабилност .
Коментар