IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

20к не, ама 45к евро макс, общо 50 със всичко по сделката. Със ремонта да ти стъпи на 130к лева. 500 - 600 кинта под наем и тогава може и да се доближиме бегло до някаква елементарна аритметика
    Винаги е имало майтапи в тази тема, но и това ще се запомни Замислял ли си се ,че ако това се случи без да се корегират доходите много надолу всеки ще има по няколко апартамента и няма да има на кого да ги отдаваш ?

Коментар

• А 500-600Е реална цена според теб е остър коментар ли? Или пък 300Е за да спекулираш:-)

Пазара си е определил цените. Другото са мечти.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
        Гладна кокошка просо сънува. Нищо де, мечтите са безплатни.
        Крайно тъп коментар,показваш за пореден път "капацитета" ти.Или по-скоро липсата му
        Да не си някъв прост бачкатор новософиянец с кредит и се засегна ,а ?
        Last edited by petrg5s; 14.03.2023, 12:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
          Аз бих го купил за 300е най-много и то за спекула
          Гладна кокошка просо сънува. Нищо де, мечтите са безплатни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
            т.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца . ..
            На база цени на имоти по Белия свят и какво предлага инфраструктура и живота като цяло там ,мисля е справедливо.И пак казвам,взимам го само за спекула.
            Абсурд да живея в някъв скъп обор в мръсно,презастроено и пренаселено гето с най-голямата бачкаторска измет на БГ ,събрана от кол и въже.
            Може да звучи малко грубо на някой ,но е самата истина,стига човек да е пообиколил тук там
            Last edited by petrg5s; 14.03.2023, 13:02.

Коментар

20к не, ама 45к евро макс, общо 50 със всичко по сделката. Със ремонта да ти стъпи на 130к лева. 500 - 600 кинта под наем и тогава може и да се доближиме бегло до някаква елементарна аритметика
              300 евра по 65 квадрата са си баш 20к евра ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

т.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца .....

Коментар

Подаръци!! Незнам кой луд ще даде и половината за тези кенефи.
                  има
                  ти за какво си мислиш нета е пълен с мотиватори като Тонкин "кредити - играта на богатите"

докато има евтини пари (кредит) цените на всичко ще са набалончени, защото хора без пари,но получили заем се конкурират с хора с пари.
                  първите нямат експертиза, а само желание да потребяват сега, а да плащат после. те не мислят и скачат смело във всякакви схеми
                  от тези с пари пък има голяма група, която се панира, че тия с кредитите ще изкупят всичко и гони пазара, което също не е ок.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Лавината тръгна и вече никой и нищо не може да я спре!!!

Коментар

• Подаръци!! Незнам кой луд ще даде и половината за тези кенефи.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

1500 е/кв за някъв панелен обор показва колко чудовищен е този балон.
                        500-600е МАКС в момента му е реалната цена.Аз бих го купил за 300е най-много и то за спекула
                        т.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца .....

Коментар

• 1500 е/кв за някъв панелен обор показва колко чудовищен е този балон.
                          500-600е МАКС в момента му е реалната цена.Аз бих го купил за 300е най-много и то за спекула
                          Last edited by petrg5s; 14.03.2023, 12:12.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	87.8 КБ
ID:	4039311

Коментар

• Подаръци ще има за всеки от сърце -

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=919mob&f1=1

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                                Да бе да, пак на депозити.... Питай бетерчо дали след КТБ и другата банка пак има депозити.
                                Веднъж изръпнал един инвеститор трябва да е дебил пак да се набие в същата схема.
                                Не случайно вчера койна и металите са нагоре.

Именно . Инвеститорът вече няма да се бута в стартъпи и технологии , а ще развие мащабно строителство , за да има накрая по 10 имота на човек .
                                И това ще се наблюдава - строителство при отрицателна рентабилност .

Коментар

Working...
                                X