IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз съм дългосрочен инвеститор а не трейдър.
    ако средната ти е под 10К си ок

успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• понякога имам чувство, че има някаква договорка между инвестора и колежите
      да карат най-безднадеждните си повтарячи да се регистрират и пишат
      в имотните теми, ако искат да не се приберат без диплома на село
      препоръка е

Коментар

Аз какво общо имам с този дет е купил в Малинова долина и то преди доста години???? Аз купих в Манастирски ливади преди 2-3 год. Нерде Ямбол нерде Станбул.

П.С Байлоре това ти ли си? Някой да не ти е хакнал профила? [ATTACH=CONFIG]n4039167[/ATTACH]
        Ми, не съм аз, това е съвсем друг потребител! В грешка си, ако мислиш,че съм аз, но расъжденията са му логични, предвид позицията, която представляваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ай да видим сега на 22.март бай ви Джером каква сурвачка ше извади?!

+0.5%...... +0.25%........... или ще е дългоочаквания "минус-нещо-си" !

По един виртуален бас! Аз залагам на +0.25% !!

п.п.
          К'во правят тия повишители тука..... бушона им ли изгорЕ ?!? ............... ПАК !
          до 22-ри има много време

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
            Като вдигнат лихвите няма ли да докарат оше банки до това дередже ?
            Ай да видим сега на 22.март бай ви Джером каква сурвачка ше извади?!

+0.5%...... +0.25%........... или ще е дългоочаквания "минус-нещо-си" !

По един виртуален бас! Аз залагам на +0.25% !!

п.п.
            К'во правят тия повишители тука..... бушона им ли изгорЕ ?!? ............... ПАК !

Коментар

Като вдигнат лихвите няма ли да докарат оше банки до това дередже ? Спред мен тотално бъркате причините за проблема. Тази банка е само месинджъра, Доколкото разбирам не са направили нишо което не се прави от останалите. Просто са попаднали на грешното нмясто в грешното време.и са били първите дето са се опитали да наберат допълнителен капитал. Само, че с високите лихви , конкуренцията за парите се засилва и ... греда. Утре, на друга банка ше и потрябват пари. Не знам що не взимат от българските банки. Доколкото чувам преливат от депозити и се чудят какво да ги правят та раздават кредити на 2%.
              Те нашите вече оттичат, може би натам!

Коментар

Като вдигнат лихвите няма ли да докарат оше банки до това дередже ? Спред мен тотално бъркате причините за проблема. Тази банка е само месинджъра, Доколкото разбирам не са направили нишо което не се прави от останалите. Просто са попаднали на грешното нмясто в грешното време.и са били първите дето са се опитали да наберат допълнителен капитал. Само, че с високите лихви , конкуренцията за парите се засилва и ... греда. Утре, на друга банка ше и потрябват пари. Не знам що не взимат от българските банки. Доколкото чувам преливат от депозити и се чудят какво да ги правят та раздават кредити на 2%.
                Щото наште бамки са социално отговорни. Мислят за народа си, да му е евтинко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Пропускаш нещо много важно и това е основната ти грешка. Няма да се спасяват банки, а само депозити на вложителите. Акционерите и някои необезпечени кредитори няма да бъдат защитени и ще загубят всичките си инвестиции! Възстановените депозити ще бъдат сложени отново на депозит и няма да повишат инфлацията, а лихвите ще се увеличават за да я понижат!
                  Нещата са логични и не са сложни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Радвам се, че си ме извадил от игнора! Също цитирам друг потребител, не съм сигурен какво си правил. Ако от продажба на бити коне си купил в София, поздравления! Не храня никаква злоба, да сме живи и здрави всички и да се ограмотяваме един с друг, вместо да се нападаме. Успех в инвестициите!
                    Аз какво общо имам с този дет е купил в Малинова долина и то преди доста години???? Аз купих в Манастирски ливади преди 2-3 год. Нерде Ямбол нерде Станбул.

П.С Байлоре това ти ли си? Някой да не ти е хакнал профила?
                    Click image for larger version

Name:	bon.jpg
Views:	3
Size:	45.2 КБ
ID:	4039167

Last edited by better; 13.03.2023, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Аха и тези огромни загубени инвестиции като какво се показват в общия акционерен индекс днеска? Колко от днешните 0.5% процента нагоре на широкия портфейл са от приспадането на загубите?

И възстановените депозити сигурно ли че няма да отидат по паричните пазари да не им се карат от борда пак че държат по 4 милиарда на незастрхован депозит? Ти си луд ако мислиш че тези фирми дето едва преживяха уикенда ще си оставят парите пак на депозит. И като изкупят бондовете лихвите по тези бондове дали ще се вдигнат? Не очаквам от теб да знаеш съотношението между цени и лихви на бондове но поне другите да видят колко ти е смешна логиката.

И вече с повишена трудност фед може ли да вдигат лихви при падаща доходност на бондове... Изобщо логиката ти е като на първолак брат.
                      Наивен си, както винаги, но времето отново ще ти го покаже!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

чакай, чакай, това условие ти ли го измисли?
                        Не житейската логика! Ако са оперативни разходи ще бъдат изхарчени с темп не по-висок от настоящият, а ако са гарантирани депозити ще се превърнат отново в такива. Правителството даде надежда за сигурност при депозитите, това беше целта!
                        Имотният сектор е в рецесия и там депозитите ще са пренебрежимо малко!

Коментар

Пропускаш нещо много важно и това е основната ти грешка. Няма да се спасяват банки, а само депозити на вложителите. Акционерите и някои необезпечени кредитори няма да бъдат защитени и ще загубят всичките си инвестиции! Възстановените депозити ще бъдат сложени отново на депозит и няма да повишат инфлацията, а лихвите ще се увеличават за да я понижат!
                          Аха и тези огромни загубени инвестиции като какво се показват в общия акционерен индекс днеска? Колко от днешните 0.5% процента нагоре на широкия портфейл са от приспадането на загубите?

И възстановените депозити сигурно ли че няма да отидат по паричните пазари да не им се карат от борда пак че държат по 4 милиарда на незастрхован депозит? Ти си луд ако мислиш че тези фирми дето едва преживяха уикенда ще си оставят парите пак на депозит. И като изкупят бондовете лихвите по тези бондове дали ще се вдигнат? Не очаквам от теб да знаеш съотношението между цени и лихви на бондове но поне другите да видят колко ти е смешна логиката.

И вече с повишена трудност фед може ли да вдигат лихви при падаща доходност на бондове... Изобщо логиката ти е като на първолак брат.

Коментар

чакай, чакай, това условие ти ли го измисли?
                            препоръка е

Коментар

Добре де, някакви доказателства? Или поне снимка от форума където казвам, че съм продал?
                              От глад вече почнахте да си измисляте.
                              Радвам се, че си ме извадил от игнора! Също цитирам друг потребител, не съм сигурен какво си правил. Ако от продажба на бити коне си купил в София, поздравления! Не храня никаква злоба, да сме живи и здрави всички и да се ограмотяваме един с друг, вместо да се нападаме. Успех в инвестициите!

Коментар

Ти сериозно вярваш на измислици на някъв ник "бони" в анонимен форум? Нито ме познава, нито аз го познавам, нито някога съм продал апартамент.
                                Ако някой е продал ап това не съм аз.
                                добре, изяснихме нещата
                                продава се бай хуйн за да се купи тухла
                                обратното, не.
                                успе.
                                и другия път като купуваш, гледай младост или гоцето, като резервен вариант.
                                препоръка е

Коментар

X