Първоначално изпратено от antani
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеХраненето е културата на комплексара .....дето стои пред огледалото и си вика що ли се родих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Винаги е имало майтапи в тази тема, но и това ще се запомни
Замислял ли си се ,че ако това се случи без да се корегират доходите много надолу всеки ще има по няколко апартамента и няма да има на кого да ги отдаваш ?
, и аз тоя майтап, който си написала ще го запомня... нали и сега тези апартаменти са на някого --
. Никой, който има връзка с главния мозък няма да го купи това на тая цена, камо ли да го купи за отдаване. Тия умрели панеляци ще наводнят пазара още тая година и никой няма да ги иска... и ще ти кажа защо..., защото и новото и тухлите ще наводнят пазара...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
То всичко като се срине само няколко героя тук ще благоденстват , ще благоденстват откъм лайната върху които са стъпили ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
И наемите ще се сринат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Винаги е имало майтапи в тази тема, но и това ще се запомни
Замислял ли си се ,че ако това се случи без да се корегират доходите много надолу всеки ще има по няколко апартамента и няма да има на кого да ги отдаваш ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Крайно тъп коментар,показваш за пореден път "капацитета" ти.Или по-скоро липсата му
Да не си някъв прост бачкатор новософиянец с кредит и се засегна ,а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
20к не, ама 45к евро макс, общо 50 със всичко по сделката. Със ремонта да ти стъпи на 130к лева. 500 - 600 кинта под наем и тогава може и да се доближиме бегло до някаква елементарна аритметикаВинаги е имало майтапи в тази тема, но и това ще се запомни
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеГладна кокошка просо сънува. Нищо де, мечтите са безплатни.
Да не си някъв прост бачкатор новософиянец с кредит и се засегна ,а ?Last edited by petrg5s; 14.03.2023, 12:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАз бих го купил за 300е най-много и то за спекула
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениет.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца . ..
Абсурд да живея в някъв скъп обор в мръсно,презастроено и пренаселено гето с най-голямата бачкаторска измет на БГ ,събрана от кол и въже.
Може да звучи малко грубо на някой ,но е самата истина,стига човек да е пообиколил тук тамLast edited by petrg5s; 14.03.2023, 13:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
20к не, ама 45к евро макс, общо 50 със всичко по сделката. Със ремонта да ти стъпи на 130к лева. 500 - 600 кинта под наем и тогава може и да се доближиме бегло до някаква елементарна аритметика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
т.е. двустайка 65кв м за 20к евра ! Евала ,а аз си мислех ,че съм стипца .....
Коментар
Коментар