IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Пред теб стои съкрушен човек, лъган и заблуден. Айде прояви малко съчувствие и му обясни нещата? Какъв е тоя ход на централните банки дето хем няма да ти фалират банките, хем ще вдигаш лихвите и хем няма да има инфлация. Кога се е състояло такова нещо? Избери 2 от трите.
    Пропускаш нещо много важно и това е основната ти грешка. Няма да се спасяват банки, а само депозити на вложителите. Акционерите и някои необезпечени кредитори няма да бъдат защитени и ще загубят всичките си инвестиции! Възстановените депозити ще бъдат сложени отново на депозит и няма да повишат инфлацията, а лихвите ще се увеличават за да я понижат!
    Нещата са логични и не са сложни!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Голямо влияние оказа новината за спасяването на закъсалите банки
      Как? Ши пускат принтера ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Нама такова нещо. Днес очаквах "черен понеделник" да си купя хубави акцийки на промоция и накрая нищо не излезе. Хората си купуват кежуали, и всичко вместо да се срине, то пак отиде на зелено...
        Голямо влияние оказа новината за спасяването на закъсалите банки

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Да продаде на локация в Одесос и да купи на извънлокация в Сердика, безценно! Идеята на всеки провансал е да не го свързват с Люлин, а с южните...хахаха
          Добре де, някакви доказателства? Или поне снимка от форума където казвам, че съм продал?
          От глад вече почнахте да си измисляте.
          Last edited by better; 13.03.2023, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз не знам
            само ти и бони знаете
            и ми каза да те предупредя
            Ти сериозно вярваш на измислици на някъв ник "бони" в анонимен форум? Нито ме познава, нито аз го познавам, нито някога съм продал апартамент.
            Ако някой е продал ап чрез бонка, тва не съм аз, във Варна освен мен живеят още 300-400 000 човека.
            Last edited by better; 13.03.2023, 21:07.

Коментар

да не продадеш пак неко готов апартамент в еуфирията
              Да продаде на локация в Одесос и да купи на извънлокация в Сердика, безценно! Идеята на всеки провансал е да не го свързват с Люлин, а с южните...хахаха

Коментар

• Тръгна новият булмаркет, скоро 28-30к.... после......послеееее

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кога съм продал апартамент?
                  аз не знам
                  само ти и бони знаете
                  и ми каза да те предупредя
                  препоръка е

Коментар

• https://www.cnbc.com/2023/03/13/some...ate-hikes.html

Лошо лошо...
                    Нали ви обясних....
                    ФЕД,а продължава напред....
                    Имам инфо прясно от български финансисти в Щатите топ доверени банкери...
                    Лихвите ще се вдигат още...

Нещо се счупи, но все още се очаква Федералният резерв да продължи с повишенията на лихвите ПУБЛИКУВАНО ПОНЕДЕЛНИК, 13 МАРТ 2023 Г13:58 EDTАКТУАЛИЗИРАНО ПРЕДИ 9 МИНУТИ

Коментар

Кога съм продал апартамент?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Нама такова нещо. Днес очаквах "черен понеделник" да си купя хубави акцийки на промоция и накрая нищо не излезе. Хората си купуват кежуали, и всичко вместо да се срине, то пак отиде на зелено...
                        федя ги приспаха рано рано сутринта
                        интересните неща, фростчо, винаги ги обявяват петък следобяд
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кви тухли?
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                            Ако имотите са дирижабъл пълен с хелии, то акциите са дирижабъл пълен с водород!!!
                            Гледай как гори водорода на Хинденбург:-)
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

видях, видях, само няма да посягаш пак готови тухли да разваляш
                              Кви тухли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Е, ти не си ли го яхнал, бре !!!

Сега ти е шанса да направиш пари за 2 год. напред, после ша въртиш синджира.......
                                Рано е още, ши чакам халвинга.

Коментар

Working...
                                X