If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Златото ми изглежда по-вероятния печеливш от един потенциален ефект на доминото, защото шава в по-малък рейндж, по-познато е на хората... не толкова сложно... няма изисквания (ток, интернет, флашки ).... докато алтъните си имат физическите параметри, можеш да ги оближеш (както ги върши Импето) и т.н.
100% съгласен, добавям и среброто, което според мен е адски подценено спрямо златото.
Нооооо, времето ще покаже.
Ако утре се случат някакви по-значими събития, има някакви грандиозни фойерверки или каквото там...
за преднамерено предизвикано ли да го броим (съгл. всички конспиративни теории) или за случайност,
вследствие на човешка глупост, алчност и т.н.
(щото аз залагам изцяло на второто)
Глупостта беше 2008 г. Сега глупостта е сведена към 0 .
Ако утре се случат някакви по-значими събития, има някакви грандиозни фойерверки или каквото там...
за преднамерено предизвикано ли да го броим (съгл. всички конспиративни теории) или за случайност,
Ихааа гледайте ко става. Утре ще е феерично. Пригответе си пуканки:
Аз пак се връщам към първоначалното си питане!
Има нещо , което повтарям от доста време . От 2008 г. насам всички се изнасят . Затова към момента няма никой за спасяване . Затова и логично е ФЕД да ускори покачването на лихвения % .
Коментар