IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.fxstreet.com/news/ecbs-l...r-202302161529

Затлъстелия господин ви намеква нещо, депозантчета.

"Significant amount of excess savings could dampen the transmission of higher policy rates to the economy and inflation."

Оня ден Лагард разправяше че "нищо нямало да ги спре" да върнат инфлацията към 2%. Съберете сега 2 и 2. Директно обвиняват спестителите за инфлацията и същевременно ви казват че няма да се оставят спестителите да ги спрат към победата над инфлацията. Сбогувайте се със спестяванията си, депозантчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Не те гледам какво пишеш, а анализирам какво вършиш! Щом купуваш само и изключително с 50% отстъпка, дали очакваш цените да се задържат на текущите нива?
      Лихвите и у нас се вдигат, дано повече хора са прочели и повярвали на това, което съм писал!
      Колега, следя всичко, което пишеш и мисля, че нямаш грешна прогноза (за ужас на повишителите, които последно време са доста изнервени). Процесите, които описваш бавно но сигурно се случват! Продължавай да пишеш, определено има смисъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        https://www.pariteni.bg/novini/pari/...gite-si-245281

Българите все по-трудно плащат лизингите си
        Подвеждащо заглавие. "Българите" ще си платят всичко без съмнение. Проблема че тия българи дето карат мерцедесите не са същите дето ще плащат. Депозантите ще плащат.

Коментар

Театър можеш да играеш колкото си искаш, но мантрите вече не работят! Необходими са анализи и прогнози свързани с настоящата ситуация. Лихвите ще се вдигат, без значение дали искаш или не искаш, големите батковци го решават!
          Очакваш ли цените на имотите да паднат?
          Надявам се ,но не залагам на това

Коментар

• https://www.pariteni.bg/novini/pari/...gite-si-245281

Българите все по-трудно плащат лизингите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ако има луди да ми продават и на 70 % дискаунт, повярвай няма да се дърпам Това обаче може да се случи само на хора, готови да купуват, а не на такива ,които пишат ,че ще купуват ама някога
              Лихвите е нормално да станат 4-5 % ,но никой не се интересува от мнението ми . Искам дори да станат и по 10 % и цените по две ,че ми писна всеки да се гласи инвеститор в имоти да се пише
              Театър можеш да играеш колкото си искаш, но мантрите вече не работят! Необходими са анализи и прогнози свързани с настоящата ситуация. Лихвите ще се вдигат, без значение дали искаш или не искаш, големите батковци го решават!
              Очакваш ли цените на имотите да паднат?

Коментар

Не те гледам какво пишеш, а анализирам какво вършиш! Щом купуваш само и изключително с 50% отстъпка, дали очакваш цените да се задържат на текущите нива?
                Лихвите и у нас се вдигат, дано повече хора са прочели и повярвали на това, което съм писал!
                Ако има луди да ми продават и на 70 % дискаунт, повярвай няма да се дърпам Това обаче може да се случи само на хора, готови да купуват, а не на такива ,които пишат ,че ще купуват ама някога
                Лихвите е нормално да станат 4-5 % ,но никой не се интересува от мнението ми . Искам дори да станат и по 10 % и цените по две ,че ми писна всеки да се гласи инвеститор в имоти да се пише

Коментар

Не ,не ти се получава В България, никой не зачуква никакви лихви на никого. Лихвите у нас, все още не са достигнали дори минималните 3 % , а какво прави ФЕД си е негова работа До края на 2023 г. няма да видим лихви по-високи от 3 % по стари ипотечни кредити и 3,5 % по нови такива.
                  Какви са очакванията ми съм го писала и за жалост са ,че до 10-тина години цените в София, ще се приближат много до тези в Западна Европа, затова и купувам и притежавам имоти

Коментар

Не ми се получава?!?
                    Още ли не си забелязала, че ФЕД ви зачуква лихвата почти всеки месец, като гвоздей в масло и за по-малко от година увеличението е над 4%?
                    Още ли не си забелязала, че ЕЦБ вече не се чуди, какво да прави, а увеличава лихви, без да знае къде ще спре?
                    Зная, че не си по анализите, но мантрите вече не вършат работа! Идва време, когато честно трябва да отговорите на аудиторията, защо говорите, че цените са нормални, а купувате с дискаунт от 50%! Очакванията ви за 50% срив в цените на имотите има голяма вероятност да се сбъднат!
                    Не ,не ти се получава В България, никой не зачуква никакви лихви на никого. Лихвите у нас, все още не са достигнали дори минималните 3 % , а какво прави ФЕД си е негова работа До края на 2023 г. няма да видим лихви по-високи от 3 % по стари ипотечни кредити и 3,5 % по нови такива.
                    Какви са очакванията ми съм го писала и за жалост са ,че до 10-тина години цените в София, ще се приближат много до тези в Западна Европа, затова и купувам и притежавам имоти

Коментар

Аха ,явно си просиш пак гредата от съдбата ,даже и на рима го докарах .
                      съветвам те поне да дублираш сумата в безрисковата инвестиция на бъртрам
                      за да не се налага да теглиш потребителски, като му дойде времето за покупката
                      препоръка е

Коментар

Значи никой не се притеснява Не разбирам обаче защо така старателно се опитвате да внушавате, че лихвите се вдигат когато до сега лихвите по ипотечните кредити в БГ, не са вдигнати и все още са под 3 % !
                        Няма намаление и на цените за жалост в противен случай всички щяхме да се радваме и да пазаруваме имоти на килограм
                        Така наречените повишители купуваме имоти до сега, понижителите не купувате.
                        След, като фирмените се качват ще дойде ред и на ФЛ.
                        За седмица са с 0.4% нагоре. Говорим за милионни кредити, инвестиционни.
                        Вдигат си се лихвите бавно, ипотечен на прокредит беше 2.25 сега е 2.8. Това си е вдигане, лаг 6 месеца.
                        След март и при останалите.....

Коментар

Хубаво очакваш ама не ти се получава Нищо не го мисли ще чакаме времевият лаг догодина. Ние ,купуваме имоти като се надяваме на най-добрата цена която може да договорим, а не чакаме Годо.
                          Не ми се получава?!?
                          Още ли не си забелязала, че ФЕД ви зачуква лихвата почти всеки месец, като гвоздей в масло и за по-малко от година увеличението е над 4%?
                          Още ли не си забелязала, че ЕЦБ вече не се чуди, какво да прави, а увеличава лихви, без да знае къде ще спре?
                          Зная, че не си по анализите, но мантрите вече не вършат работа! Идва време, когато честно трябва да отговорите на аудиторията, защо говорите, че цените са нормални, а купувате с дискаунт от 50%! Очакванията ви за 50% срив в цените на имотите има голяма вероятност да се сбъднат!

Коментар

Нищо не внушавам! Очаквах лихвите да се покачат и те се покачват. При нас нещата се случват с известен времеви лаг, но ще се случат, защото сме отворена икономика. Коя криза сме избегнали, че ще избегнем и тази?
                            Защо не купувате на настоящите цени, а търсите отстъпки от 50%? Дали и вие не очаквате срив в цените на имотите?
                            Хубаво очакваш ама не ти се получава Нищо не го мисли ще чакаме времевият лаг догодина. Ние ,купуваме имоти като се надяваме на най-добрата цена която може да договорим, а не чакаме Годо.

Коментар

Значи никой не се притеснява Не разбирам обаче защо така старателно се опитвате да внушавате, че лихвите се вдигат когато до сега лихвите по ипотечните кредити в БГ, не са вдигнати и все още са под 3 % !
                              Няма намаление и на цените за жалост в противен случай всички щяхме да се радваме и да пазаруваме имоти на килограм
                              Така наречените повишители купуваме имоти до сега, понижителите не купувате.
                              Нищо не внушавам! Очаквах лихвите да се покачат и те се покачват. При нас нещата се случват с известен времеви лаг, но ще се случат, защото сме отворена икономика. Коя криза сме избегнали, че ще избегнем и тази?
                              Защо не купувате на настоящите цени, а търсите отстъпки от 50%? Дали и вие не очаквате срив в цените на имотите?

Коментар

Да но и нивото на дълговете не е било такова
                                Вярно е, процентно тогава сигурно е било по-високо!
                                За необслужваните кредити пък, да не говорим...

Коментар

Working...
                                X