Първоначално изпратено от Hunter of fools
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКаиш ГПР-ту мое да е 30%, нооо... нас ни интересува официално определената лихва в договора
А за твърдите проценти аз си знам 12% обезпечени с добро име. Вярно, много държа на него и няма да ги преметна, но това е положението. Ако тръгна за потребителски, по всяка вероятност ще ми го дадат на 10. Не знам ти какво ще получиш, но си пази всички беляжки да посмятамеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение…що го ръбате Лорда ( съмишленика мой) … как скучни ще сте без него, лесна е критиката - по принцип, … ама като стигнем всеки да си изложи аргументите - редки са смелчаците …. и май други се дънят … ама вие си го знаете ….
Коментар
-
…що го ръбате Лорда ( съмишленика мой) … как скучни ще сте без него, лесна е критиката - по принцип, … ама като стигнем всеки да си изложи аргументите - редки са смелчаците …. и май други се дънят … ама вие си го знаете ….Last edited by razbiratel; 03.10.2013, 00:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНема сигурно като ГПР, но като законно определена лихва в договора има. То затова са и различни понятия ама. ......банкстери........гангстери
Съвет от батко ти, твърдите проценти най-твърдо влизат, ако ме разбираш
А за твърдите проценти аз си знам 12% обезпечени с добро име. Вярно, много държа на него и няма да ги преметна, но това е положението. Ако тръгна за потребителски, по всяка вероятност ще ми го дадат на 10. Не знам ти какво ще получиш, но си пази всички беляжки да посмятамеLast edited by Наивник; 03.10.2013, 00:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗнам, такива като теб са ми ясни!
Казах, че съм ИЗПЛАТИЛ 4 кредита. Лошото е, че не си ми досаден, а само смешен.
Поздравявам те с емблематичната песен на Силвия Кацарова "Обещай ми любов, обещай ми тревога!"
http://www.youtube.com/watch?v=ba_Nhb67J1c
Рисковете като брак и кредит са свързани с тревога, която вярвам ти е чужда. Опознай я и се хвърли в дълбоката вода! Няма да съжаляваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеБраво на теб, значи си се ушил с поне още 3 кредита, дето не ги споменаваш и вероятно не можеш да ги върнеш
P.S. Нито имам семейство , нито кредити
Казах, че съм ИЗПЛАТИЛ 4 кредита. Лошото е, че не си ми досаден, а само смешен.
Поздравявам те с емблематичната песен на Силвия Кацарова "Обещай ми любов, обещай ми тревога!"
http://www.youtube.com/watch?v=ba_Nhb67J1c
Рисковете като брак и кредит са свързани с тревога, която вярвам ти е чужда. Опознай я и се хвърли в дълбоката вода! Няма да съжаляваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеХХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
Толкова ли е непосилен потребителския кредит за твоето семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз лично само за един живот съм изплатил четири такива към 3 банки!
P.S. Нито имам семейство , нито кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЛорде, не мога и да разбера защо все искаш да се набуташ в кредит, в който има компонент ОЛП? Смяташ, че ОЛП има къде още да пада ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТе тези с надбавките са само за биФши милиционери. Останалите си джиткаме на твърди проценти. Ние прекрасно знаем, че кредит на 6,8% нема и не го търсим........гангстери
Съвет от батко ти, твърдите проценти най-твърдо влизат, ако ме разбираш
Коментар
Коментар