Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Като през 2015 та ли?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМани го това, стига си го рекламирал!
Гле'й кво прави архитектчето в съседната тема - последните дни под 100 млрд. $ на вечер не пада!!!
Докато ние тука лапаме мухите.......
п.п.
То в годишната декларация на НАП няма толкова големи клетки, да поемат тия числа,............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Купила съм два апартамента, но 10 г. след тези за които пишеш и без кредит. Няколко пъти съм писала от къде идва финансирането им и не мисля да го пиша отново. Точно тогава решението Нямаше да е грешно ,а много правилно и това се вижда прекрасно от днешна гледна точка. Убедена съм ,че тази година каквото и да става ще видим спад на цените най-много с 10 %, което означава, че във времето покупките на очакващите спад ще се проточат още дълго и тягостно. Не карам никой да купува или да се съобразява с мнението ми ,но много ама много бих се учудила ако се случи друго.
Най-лошото ще е ако цените на имотите завършат не със спад ,а с + .и това ще ме учуди по-малко да си призная.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тук също
тези накрая ще гръмнат и те зрелищно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ако активите от "малките" банки от номер 5 надолу местят финасни към първите 4, то много скоро ще почнат да гърмят банки от номер 5 надолу, което няма как да не подпали и първите 4:-))))))))
И аз ЧАКАМ петъка, интерсно ще е!
Иначе евала за рисковата инвестиция от 1000 лв. Аз не съм рисков играч и предпочитам директно да ги дам в кръчмата:-)
и банк рън не е добре, но и големите депозити някой трябва да им изкарва лихвите
освен ако федя не почне сам да ги плаща
в петъка ще се разбере, ще се ходи ли на кръчма викенда
или ще е на холд позиция до 2029-тапрепоръка е
Коментар
-
размених буквите, бай хойн
бай пън каза, че с неговата администрация ще спасят вложителите в 3-те фалирали банки
обаче не може човека да излиза всеки петък /тогава се случват най-интересните неща/
и да спасявяа всяка следваща банка.
затова хората тия дни правят здраво акаунти в 4-те и само чакат с палеца на дисплея
някои дори не чакат а се местят
още 1 банчица да пукне и няма кой да ги спре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМани го това, стига си го рекламирал!
Гле'й кво прави архитектчето в съседната тема - последните дни под 100 млрд. $ на вечер не пада!!!
п.п.
То в годишната декларация на НАП няма толкова големи клетки, да поемат тия числа,............
Коментар
-
остави лихвите
говори че, че депозитите от малките банки се местят към 4-те големи.
чакам с нетърпение петък следобяд.
когато ще разбера и дали тия 1000 лв, който похарчих за бх, ще ми върнат пари за една скромна кръчма
И аз ЧАКАМ петъка, интерсно ще е!
Иначе евала за рисковата инвестиция от 1000 лв. Аз не съм рисков играч и предпочитам директно да ги дам в кръчмата:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Местят се тук:
п.п.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ще се разбере каква е цената когато почнат да търсят начин да прекарат парите обратно.
- 1 like
Коментар
Коментар