IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    губиш си времето с една от най-досадните радиоточки във форума
    Казано от най-глупавия повишител във форума

п.п. Абе Плъшок,ти верно клечиш 24 часа в тоя форум.От рано сутрин до късно вечер гледам.Нито продаваш нещо,нито купуваш.
    Е ,защо си тук нон стоп тогава ?
    Last edited by petrg5s; 15.03.2023, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Лошо няма да купиш където искаш ама го направи Ето, аз съм купила във Франция, и прекрасно знам какви са цените и тук и в България, сега остава и вие да го разберете, но когато купите там ,а не когато ми показвате статии от такива като вас !!!
      губиш си времето с една от най-досадните радиоточки във форума
      препоръка е

Коментар

Лошо няма да купиш където искаш ама го направи Ето, аз съм купила във Франция, и прекрасно знам какви са цените и тук и в България, сега остава и вие да го разберете, но когато купите там ,а не когато ми показвате статии от такива като вас !!!
        Знаеш ти,само си мислиш ,че знаеш !
        И да не си мислиш,че само ти си купила и имаш имот в чужбина.
        Стига с това хвалене и комплексите ти за малоценност.
        Ходи в бгмама или пред входа на бабите,там може да впечатлиш някой,тук няма как.
        Last edited by petrg5s; 15.03.2023, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Точно е това не могат да разберат повишителчетата.Цените на араматурата били поскъпнали,нз си кви глупости на търкалета.
          Абе аланкоолу прост ,за същите пари отивам и си купувам по-хубав и по-голям имот в Испания,Франция,Канада,Сащ или където ми е кеф.
          Защо да купувам тези скъпи обори в гетото на Европа.Сега ,че ти си се набутал,не значи,че всички са на твоя акъл
          Същата работа като с храните .В Люксембург,най-богата държава в ЕУ има по-евтини храни от при нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
            Вилите във Франция излизат двойно по-евтино от тристайна панелка в „Обеля“, показа проучване на „Телеграф“. Сред апетитните предложения са кокетни къщи във Франция и Испания на цени между 40 000 и 60 000 евро. За сравнение за тристайна панелка в краен столичен квартал трябва да платите над 100 000 евро. Копирано от standartnews.com
            Точно е това не могат да разберат повишителчетата.Цените на араматурата били поскъпнали,нз си кви глупости на търкалета.
            Абе аланкоолу прост ,за същите пари отивам и си купувам по-хубав и по-голям имот в Испания,Франция,Канада,Сащ или където ми е кеф.
            Защо да купувам тези скъпи обори в гетото на Европа.Сега ,че ти си се набутал,не значи,че всички са на твоя акъл
            Същата работа като с храните .В Люксембург,най-богата държава в ЕУ има по-евтини храни от при нас
            Last edited by petrg5s; 15.03.2023, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
              Тази лудост скоро ще приключи, но с голям трясък!

https://www.standartnews.com/biznes/...ti-519280.html

Имотният пазар вече е луд! Потресаващи факти

Вилите във Франция излизат двойно по-евтино от тристайна панелка в „Обеля“, показа проучване на „Телеграф“. Сред апетитните предложения са кокетни къщи във Франция и Испания на цени между 40 000 и 60 000 евро. За сравнение за тристайна панелка в краен столичен квартал трябва да платите над 100 000 евро. Копирано от standartnews.com
              Стигнем ли Маями ,пързалката надолу е зверска

Коментар

• Тази лудост скоро ще приключи, но с голям трясък!

https://www.standartnews.com/biznes/...ti-519280.html

Имотният пазар вече е луд! Потресаващи факти

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Аналоговия можеш да го яхнеш!

п.п.
                  Тъй, разбрахме колко голяма работа е вашия кон, ама фокуса на темата е малко по-различен.......

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                    То там по- интересното е че през ден фалира " еврейските индекси" , а те продължават да си съществуват
                    Тая вечер гледам е зает да рути банк. система на Щатите (през другите "умни"тутки - т.е. рейт. агенции )

https://business.dir.bg/banki-i-fina...stema-na-sasht

Коментар

• Коментар

• баси бъгавия форум как качвате картинки без външен лик ?
                        Last edited by segato; 14.03.2023, 21:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Като през 2015 та ли?
                          тогава им се размина
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            Мани го това, стига си го рекламирал!

Гле'й кво прави архитектчето в съседната тема - последните дни под 100 млрд. $ на вечер не пада!!!

Докато ние тука лапаме мухите.......

п.п.
                            То в годишната декларация на НАП няма толкова големи клетки, да поемат тия числа,............
                            То там по- интересното е че през ден фалира " еврейските индекси" , а те продължават да си съществуват

Коментар

Купила съм два апартамента, но 10 г. след тези за които пишеш и без кредит. Няколко пъти съм писала от къде идва финансирането им и не мисля да го пиша отново. Точно тогава решението Нямаше да е грешно ,а много правилно и това се вижда прекрасно от днешна гледна точка. Убедена съм ,че тази година каквото и да става ще видим спад на цените най-много с 10 %, което означава, че във времето покупките на очакващите спад ще се проточат още дълго и тягостно. Не карам никой да купува или да се съобразява с мнението ми ,но много ама много бих се учудила ако се случи друго.
                              Най-лошото ще е ако цените на имотите завършат не със спад ,а с + .и това ще ме учуди по-малко да си призная.
                              Добре прочетете кога и защо дурка си е купила имотите. Писал съм го много пъти, аз по същата причина го направих. Имот се купува само когато НЯМА какво да правиш ИЗЛИШНИ пари. Ако сте нетърпеливи поне половината пари за имота да имате и кредит ипотека която можете да изплатите за 5-6 години, абсолютен максимум 10 и вноската е макс 1/3 от дохода. Нямате ли ги тези условия сте за наем и денонощно мислете как да ги постигнете за да купите имот - ака как да изкарате повече пари а не как ще се заробите. 2-3 5 имот се купува само ако можеш да си върнеш парите за макс 15г, най-добре 10. Другото е за Дънкан макклауд.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тук също
                                тези накрая ще гръмнат и те зрелищно
                                Като през 2015 та ли?

Коментар

Working...
                                X