IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Я, едно секретно докладче си намерих

Keywords: доклад на ДАНС, Алексей Петров, стефан гамизов
      Abstract: Справка относно действията на лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функционирането на министерства и държавни структури.

http://www.4shared.com/file/14373357.../spravka1.html
      или
      http://svejo.net/home/link_summary/4...lad-?feature=6
      Ей "barbaron'', оплеска я! Който случайно намери документ, съдържащ КИ е длъжен да го върне на компетентния орган, който го е изгубил! Сега вече си съучастник! Виж бате ти Алексей Петров колко е съвестен - квото намери го връща!
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
        гигов, не знам какъв точно военен си бил, но аз ти казвам, че всичко това не е партенка както го представяш!
        Лъки,
        т.нар. доклад го прочетох преди малко, а по-предните ми постове бяха относно начина на боравене с класифицирана информация. Бойко твърди, че това е "строго секретна" информация. Пък аз казах, че не е възможо доклад с такава степен на секретност да се изгуби. Няма как. Системата не ти дава. Пък да се скрие месеци и чак сега...... Манипулация е това.
        А относно ВОС-а. Бях 203. Автомобилен. Не си спомням 198 какво беше, ама е нещо от бойното осигуряване: сапьор, химик ,свързочник или нещо подобно. Не е техническо и тилово осигуряване. Нито е кашик или танкист.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Стефан Гамизов, Алексей Петров, интелект до интелект, герой до героя. Ебати смрадливата държава, просто нямам думи.

Коментар

• гигов, не знам какъв точно военен си бил, но аз ти казвам, че всичко това не е партенка както го представяш! (ВОС198)

намери записа от сутринта с Кокинов и го изслушай много внимателно

Коментар

• Тц, тц, тц, тц. Чета и се мая. Гледам и не вярвам на ушите си, както се казва. Ми че то това по - интересно от Джеймс Бонд, бе. Тоя Гамизов голям играч, голям комбинатор. Аз пък го смятах за обикновен анимационен герой. Направо съм впечатлен, не, изумен съм.

Коментар

• Този доклад си беше за отвличане на вниманието ни .Има нещо по важно и не съм забелязала да се коментира а то е,че Държавите-членки, ползващи се от преразпределяне политики, като например страните от Източна Европа трябва да допринесе повече в бюджета на ЕС, според проекта на Европейската комисия разглежда предложения от EurActiv.Какъв ли ще е % за догодина от БВП?Защо след като има спад на икономиката и банкрут и фалит в редица държави наглата еврокомисия иска по големи вноски от Източна Европа.
                Eastern Europe asked to raise EU budget payouts
                Published: Friday 23 October 2009
                http://www.euractiv.com/en/opinion/e...article-186718
                http://www.euractiv.com/en/opinion/e...article-186718
                превод:
                http://translate.google.bg/translate...3DS5U%26sa%3DG
                [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Мали-и-и срам! Голем срам! Една шепа мошеници начело с Гамизов направиха за срам ДАНС, предишния и сегашния премиер. Излиза, че тая пасмина си е прокарвала кадрови решения, манипулирала е предишния председател на ДАНС, манипулирала е предишния министър-председател и се изгаври със сегашния. Нищо чудно, че Станишев е потулил доклада - той го представя като Иванушка Глупака. А държавата ни е опозорена! Тук вече не става въпрос за предишно и следващо правителство, за комунисти и гербери и т.н. Става въпрос за авторитета на държавата!

Сега трябва да се намери някой прокурор с дупе и да вкара цялата тая пасмина в пандиза! А Станишев да преглътне личното си достойнство и да си каже всичко, дори и с цената на политическата си смърт. За да може поне да се ограничат щетите и милата компанийка да иде там където и е мястото!

И моля, постарайте се за малко да забравите за малко политическите пристрастия! Просто Гамизов и компания трябва да бъдат смачкани незабавно с цялата сила на държавата! В противен случай съвсем спокойно мога да заявя, че няма държава! И въобще не ми пука, дали е виновно предишното правителство или сегашното - важен е фактът.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• С изложеното от Бате Пешо няма как да не се съглася.
                    И благодаря на Барбарон за линка към доклада. Чак сега го прегледах набързо. Ама това не може да е доклад с гриф "строго секретно". Може и да е прав Мечето и да е бил "поверителен". То само слухове: този казал, онзи писал, тоз говорил с другия. Явно е ДОНОС срещу Петко Сертов. Такива доноси навремето пишеха политическите офицери, за това им плащаха. Това не е доклад на агент или на началник служба обобщаващ агентурна информация, със съответните изводи и контрамерки.
                    Повтарям: Това е политически ДОНОС срещу определени лица и нищо чудно, че прокуратурата го е прегледала и не е предприела нищо. Ми то са само едни клюки, носещи се в общественото пространство. Затова наричам Бойко и Цветан ЛЪЖЦИ. ДА СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ЛЪЖЦИ. Предните бяха корумпирани, ама и тия ще видите каква стока са.

Коментар

• 26 стр. са качили и са качени разбъркано - но виж сега, то ако в тези 26 няма нищо секретно... надявай се ти на 27-30 да има велики тайни - та ако има такива следва да са заключенията на екипа, мерките, които се препоръчват и... авторския колектив.. :-) ей такива работи... :-)

тоз път Б.Б. се изложи с атаката срещу Станишев ... има да се учи още много, макар да е най-хитрия от сегашните...

Първоначално изпратено от luboil
                      Първоначално изпратено от be_google
                      е то няма нищо вътре бе хора? кво му е секретното?
                      тва е недорязумение - тоя се обадил на оня, той на трети, онзи на четвърти...
                      никакви факти...
                      Гамизов бил консултант - ми то тва е публично инфо, той човека се скъса да се фали къв голям консултант бил!
                      Ковачки си говорил и пазарувал у Сърбия - къде е тайната?
                      Дончева си говорила с Огнян Стефанов - ми и тя и той си го казаха...
                      Поподслушали тоя оня, че то секретарките им знаят повече от написаното...

Първоначално изпратено от Jekata
                      Първоначално изпратено от barbaron

Abstract: Справка относно действията на лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функционирането на министерства и държавни структури.

или
                      Няма такава приказка.
                      Хвала на героите!
                      Пак да си я спретнат!
                      Последните 4 страници ги няма!?

Коментар

• Какъв ДАНС каква простотия.Тези хора се занимават с интриги и простотия.Наши хора уредени със службица за големи заплати които нищо не вършат.По цял ден се занимават с това кой какво казал кой коя наебал.Ние плащаме данъци за да вземат тея търтеи заплати по 1500-2000лв.Затова и обикновените ченгета скочиха да стачкуват.Какво свърши ДАНС за годините които работи.Колко корупция и престъпления разкри?Колко пари спести на бюджета?И колко похарчи.За съжаление ни управляват идиоти които с лека ръка харчат парите ни.Няма ли най после да дойде управление което да нарита и изгони некадърниците блюдолизците и клиентелата.Или боклука в България е непобедим.В тая държава няма едно нещо дето да е като хората всичко е отвратително корумпирано непочтено и крадливо.Защо Бог ни даде тази красива природа тези равнини планини реки море минерални извори плодородна земя и ни създаде такива идиоти.Не разбирам природата не разбирам защо така ни се присмива.Няма наводнения земетресения вулкани диви зверове.Има генно дефектирал народ мързелив прост нетолерантен невъзпитан необразован до безумие и невероятен тарикат и със самочувствие.Как да живеем добре?!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                          Цветан Цветанов: Станишев е отговорен за злоупотребите с класифицирана информация от ДАНС
                          Стамболов, и Цветанов и Борисов НЕ КАЗВАТ истината. Няма значение до кого е бил адресиран изчезналия доклад. Има значение единствено КОЙ го е получил от секретната секция. А пък това се удостоверява единствено с подписа на лицето. Виждал съм как процедираше моят началник с документите от "особена важност". Това сега се равнява на сегашното "строго секретно". Мисля че Мечето греши за грифа на секретност, ако бяха "поверителни" на практика всеки служител от МС щеше да има достъп до тях. Тези документи "от четвъртата степен на секретност" бяха (и сега е така) предназначени само за определени длъжностни лица, бяха запечатани с червен восък в картонени кутии и не можеха да пренощуват в лицето, което ги ползва. Вечер се връщаха задължително запечатани и секретната секция се запечатваше и се сдаваше на началника на караула. Та моят началник, когато работеше с такива материали, си ги получаваше лично и никога не даваше възможност някой да ги види. Ако трябваше да работи на карта (тогава даже и през бюрото можех да видя нещо) ми казваше: "капитане, намери си някаква работа и до 12ч не се връщай". В самата папка имаше опис в който се вписва кога и от кого е отворена и кога и от кого и с кой печат е запечатана папката.
                          Самият факт, че твоите кумири Борисов и Цветанов не казват КОЙ е получил документа, ами казват до кого е бил адресиран ясно показва, че работата е тъмна.
                          И що сега се сетиха, като служителят е докладвал вероятно същия ден?
                          Работатае проста. Има дневник за движението на документите и ако допуснат някого до него и му разрешат да приказва ще се разреши за ЕДИН ДЕН. Ама не им е изгодно. Кьорфишек е и това.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                            е то няма нищо вътре бе хора? кво му е секретното?
                            никакви факти...
                            Гамизов бил консултант - ми то тва е публично инфо, той човека се скъса да се фали къв голям консултант бил!

или
                            Няма такава приказка.
                            Хвала на героите!
                            Пак да си я спретнат!
                            Последните 4 страници ги няма!?

Коментар

• е то няма нищо вътре бе хора? кво му е секретното?
                              никакви факти...

или
                              Няма такава приказка.
                              Хвала на героите!
                              Пак да си я спретнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

или
                                Няма такава приказка.
                                Хвала на героите!
                                Пак да си я спретнат!

Коментар

X