Първоначално изпратено от Стамболов
Бойко Борисов: Не искам сваляне на имунитета на никого
26 октомври 2009 | 15:00 | Агенция "Фокус"
Велико Търново. Не искам на никого сваляне на имунитета, има си прокурор, който да си свърши работата. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” Нито аз, нито комисията, която контролира ДАНС, сме могли да знаем, че го няма този доклад”, заяви Бойко Борисов.
Катерина АСПАРУХОВА
26 октомври 2009 | 15:00 | Агенция "Фокус"
Велико Търново. Не искам на никого сваляне на имунитета, има си прокурор, който да си свърши работата. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” Нито аз, нито комисията, която контролира ДАНС, сме могли да знаем, че го няма този доклад”, заяви Бойко Борисов.
Катерина АСПАРУХОВА
Борисов: Станишев изнесъл от МС доклада на ДАНС, публикуван във в. Галерия
Лили Ангелова, DarikNews, 24 октомври 2009 13:52
/© Снимка: Sofia Photo Agency
Докладът на ДАНС, който беше публикуван във вестник Галерия, е бил предоставен на бившия премиер Сергей Станишев и той го е изнесъл неправомерно от Министерски съвет. Това обясни на брифинг министър-председателят Бойко Борисов.
Лили Ангелова, DarikNews, 24 октомври 2009 13:52
/© Снимка: Sofia Photo Agency
Докладът на ДАНС, който беше публикуван във вестник Галерия, е бил предоставен на бившия премиер Сергей Станишев и той го е изнесъл неправомерно от Министерски съвет. Това обясни на брифинг министър-председателят Бойко Борисов.
Според Бойко Борисов изнасянето на копието от бившия премиер е било с цел да бъдат предупредени лица и кръгове, споменати в него.
Къде е доказателството, че Станишев е изнесъл доклада? Къде е подписът на Станишев в дневника на секретното деловодство. Ако имаше такъв това щеше да го знае целия свят. Дори Иван Костов каза: Доклада е изчезнал от секретното деловодство. Абе Станишев не можеше ли да го копира и да изнесе копието. Сигурно няма ксерокс при премиера. Поне при секретарката има. Знам, че ще ми кажеш че е тъп, ама за 4 години все трябваше нещо да научи.
Всеки, който поне малко знае как се работи със секретни документи вижда, че това е един КЬОРФИШЕК.
Абе да го разтурят ДАНС. Да кажат: не са работили, нямат концепция, компрометирани са. Маха ме ги. Стига с тези пресконференции. Да си сядат на гъза и да работят.
Ама те твойте са едни КЛОУНИ.
Коментар