IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов

Не мога да разбера защо Бойко и Цветан да са лъжци.
    Бойко Борисов: Не искам сваляне на имунитета на никого
    26 октомври 2009 | 15:00 | Агенция "Фокус"
    Велико Търново. Не искам на никого сваляне на имунитета, има си прокурор, който да си свърши работата. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” Нито аз, нито комисията, която контролира ДАНС, сме могли да знаем, че го няма този доклад”, заяви Бойко Борисов.
    Катерина АСПАРУХОВА
    Как да не е могъл да знае? Нали доклада е изчезнал от Министерския съвет? Чиста лъжа.

Борисов: Станишев изнесъл от МС доклада на ДАНС, публикуван във в. Галерия
    Лили Ангелова, DarikNews, 24 октомври 2009 13:52
    Борисов: Станишев изнесъл от МС доклада на ДАНС, публикуван във в. Галерия
    /© Снимка: Sofia Photo Agency

Докладът на ДАНС, който беше публикуван във вестник Галерия, е бил предоставен на бившия премиер Сергей Станишев и той го е изнесъл неправомерно от Министерски съвет. Това обясни на брифинг министър-председателят Бойко Борисов.
    Преди ден Алексей Петров е отишъл при него в качеството си на гражданин и му е дал оригиналното копие на доклада, който е бил в Станишев.

Според Бойко Борисов изнасянето на копието от бившия премиер е било с цел да бъдат предупредени лица и кръгове, споменати в него.

Къде е доказателството, че Станишев е изнесъл доклада? Къде е подписът на Станишев в дневника на секретното деловодство. Ако имаше такъв това щеше да го знае целия свят. Дори Иван Костов каза: Доклада е изчезнал от секретното деловодство. Абе Станишев не можеше ли да го копира и да изнесе копието. Сигурно няма ксерокс при премиера. Поне при секретарката има. Знам, че ще ми кажеш че е тъп, ама за 4 години все трябваше нещо да научи.
    Всеки, който поне малко знае как се работи със секретни документи вижда, че това е един КЬОРФИШЕК.
    Абе да го разтурят ДАНС. Да кажат: не са работили, нямат концепция, компрометирани са. Маха ме ги. Стига с тези пресконференции. Да си сядат на гъза и да работят.
    Ама те твойте са едни КЛОУНИ.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
      Повтарям: Това е политически ДОНОС срещу определени лица и нищо чудно, че прокуратурата го е прегледала и не е предприела нищо. Ми то са само едни клюки, носещи се в общественото пространство. Затова наричам Бойко и Цветан ЛЪЖЦИ. ДА СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ЛЪЖЦИ. Предните бяха корумпирани, ама и тия ще видите каква стока са.
      Не мога да разбера защо Бойко и Цветан да са лъжци. Докладът е документално доказателство за най-важното - ДАНС е била политическа полиция, репресирала е опозицията и е създавала партии. За изпълнение на основните й задължения - борба с корупцията и мафията и дума не може да става.

Иначе в справката действително няма нищо ново, което средният форумец, често посещаващ тази тема, да не знае. Но добре е да се види документално доказано, за да не може никой после да се отмята.

Коментар

• хяхяхях

Коментар

• Целта на такива мероприятия разигравани и анализирани, проучвани от специални централи е винаги една и съща. Вой и бълване на "войща вонящи" толкова много и на брой, че истинските, съществените вече не са никаква новина. Така се претъпява чуствителността на хората и институциите и се губи интереса от наистина значимото.В момента нито една медия не се интересува от реално престъпление на реален магистрат което е внесено и заведено в ГП, а се крещи та нищо не се чува.. На фона от конспирации в стил "Лъдлъм" май никой не забеляза, че при частичните избори в 17 населени места ГЕРБ спечели в 3 селца. Друго Няма да има закон за отвличанията
          Премиерът Бойко Борисов се отметна от идеята да се пише специален закон за отвличанията, като вместо това се предвижда да бъдат увеличени санкциите за подобен вид престъпления в Наказателния кодекс
          http://www.mediapool.bg/show/?storyid=157843&srcpos=7
          Май само приказките са им велики на герберите ,а като се опре да се свърши конкретна работа се дава заден ход .Тая песен на Georgi Minchev - Kakvi vremena е много точна и за сегашните дни .
          http://www.youtube.com/watch?v=2fAGPxZGTjs
          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• РУСКИ ШПИОНИН ЛИ Е ПАРВАНОВ И КАКВО ПРАВИ ОЩЕ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА НИ В БГ?!

365 руски паметници събрани в луксозен албум с предговор на Първанов
            26 Октомври 2009

В рамките на годината на България в Русия от печат излиза луксозно двуезично издание "Руски военни паметници от Освободителната война 1877-1878 г." с предговор на президента Георги Първанов, съобщиха в понеделник от фирмата издател – "Витамин Арт" с управител Татяна Узунова. Изданието е с тираж 1000 екземпляра и съдържа фотосите на 365 паметника от времето на Освобождението.

Руският посланик у нас Юрий Исаков заяви при представянето на албума, че изданието е "великолепен пътеводител на бойната слава и дружбата между нашите два народа" и предложи да бъде създаден сайт с историческата карта на България с тези паметници.

"Това вероятно ще предизвика разговор в интернет - предпочитана форма на общуване между младите, и може да се постигне възпитателно въздействие - младежи да се грижат за паметниците с ума, сърцето и ръцете си," посочи посланик Исаков.

"В книгата-албум има всичко чрез снимки – драмата, неизвестността, критичните положения по хода на войната", коментира на представянето историкът проф. Андрей Пантев.

"Изданието е щастливо съвпадение между блестяща полиграфия, снимки, близки до художествено творчество и изкуство, и онази епопея, която е останала завинаги в съзнанието, ума и емоциите, в литературите на двата народа на Русия и България", продължи проф. Пантев в известния си патетичен стил.

"Командирът на българското опълчение не се казваше Джон Смит, а се казваше генерал Столетов и това до голяма степен свидетелства за онази симбиоза, която съществува между българското национално-освободително движение и тази велика освободителна мисия, която извършва Русия. Руско-турската война беше най-честната война в историята на целия 19-ти век. Тук под силата най-вече на общественото мнение, на православната църква руският император тръгва с един поробен братски православен народ и никакви обяснения от друго естество не могат да ограничат това величие”, посочи още историкът, който от трибуните не забравя да поддържа образа си на убеден привърженик на лявата мисъл и действие.

"Живеем във време на отвратително себеизтъкване и търсене на значимост в историята, която липсва в съвремието. В същото време освободителите са превърнати в окупатори", продължи професорът и посочи, че "това бездуховно състояние и опасна ревизия, която съвсем ще ни обезличи, могат да бъдат отчасти неутрализирани с подобни издателски напомняния". По думите му с книгата се прави "един скромен, нетленен, реален жест към онези, които са знаели и са се интересували само, че освобождават едноверци".

"Издаването на тази книга е показател не само за паметта на славянството, за паметта към братята-освободители. С издателство "Витамин Арт" работим не за първи път, преди време издадохме уникален календар, свързан с българо-руските взаимоотношения, освен това идеята е свързана с голям заряд", коментира и депутатът от левицата и бивш вътрешен министър Румен Петков, който участва в представянето на албума. "Когато можем да погледнем през тази книга към нашето бъдеще такова, каквото отговаря на интересите на България такова, каквото отговаря на интересите на Русия, тогава ще сме изпълнили дълга към тези, които оставиха костите си по нашите земи", каза още той.

В началото на тази година правителството на Сергей Станишев отпусна от бюджета 2.64 млн. лв. за финансиране на дейностите около годината на България в Русия, за каквато бе обявена 2009 г. Най-вероятно и луксозното издание с руските паметници е финансирано от програмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
              Тц, тц, тц, тц. Чета и се мая. Гледам и не вярвам на ушите си, както се казва. Ми че то това по - интересно от Джеймс Бонд, бе. Тоя Гамизов голям играч, голям комбинатор. Аз пък го смятах за обикновен анимационен герой. Направо съм впечатлен, не, изумен съм.
              Чакай, ти още нищо не си видял от филма Ето продължението
              http://www.novatv.bg/bg/videos/view/1451/

Коментар

Първоначално изпратено от alex1001111

7. Забранява всички партии!

Пу пу пу. Да ме чуе господа. Дано съм прав.
                Беш ли мааму? Може и да е по-добре. Кат гледам до де сме я докарали за цели 20 годин.
                Точно за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111

Беш ли мааму? Може и да е по-добре. Кат гледам до де сме я докарали за цели 20 годин.

Коментар

И сега ето ви един сценарий:
                    1.Висшия съдебен съвет подава колективна оставка. Бойко назначава свои хора.
                    2. Бойко става след 2 години президент, а Цветанов премиер.
                    3. ГЕРБ взема и местната власт.
                    4. Сменен е и главният прокурор.
                    5. В Конституционния съд вече преобладават хората на Бойко.
                    6. Съответно се променя и конституцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
                      гигов, не се сърди ама имаш леко професионално изкривяване

между другото, трябваше да включиш и въпросът с изместването на футбола
                      Лъки, силно се надявам да не съм прав. А за професиналното изкривяване-забелязал съм че всеки го има. И моето може да не е леко.
                      Ама от футбол нищичко не разбирам. Тук съм пас. Играя само бридж.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                        Ей "barbaron'', оплеска я! Който случайно намери документ, съдържащ КИ е длъжен да го върне на компетентния орган, който го е изгубил! Сега вече си съучастник! Виж бате ти Алексей Петров колко е съвестен - квото намери го връща!
                        Е връща им го, явно е надалек, та им го качва да си го вземат.

Коментар

• ако беше споменал някъде в този сценарий някъде по средата, че са ни изгонили от ЕС и особено от НАТО да ти повярваме ;-)
                          гигов, не се сърди ама имаш леко професионално изкривяване

между другото, трябваше да включиш и въпросът с изместването на футбола от центъра към периферията на столицата, това би трябвало да ти говори, че се подготвя нещо като в Чили .....

ПС: хехех

Коментар

• Моето лично мнение за случващото се в последните дни в държавата ни е, че Бойко и компания се опитват да завладеят всички властови постове, особено съдебната система. Като завладеят и съдебната система (след като спечелиха изпълнителната власт) те ще си осигурят абсолютна безнаказаност да могат да грабят и който си мисли, че са дошли на власт "на ползу роду" е голям наивник. Да не кажа "тъпак". Затова са тези "разкрития", приказките на Бойко, че ако Станишев не бъдел разследван за това престъплени ще се срути съдебната система. За това са и хващането на корумпирани магистрати, опити да се събори Висшия съдебен съвет. Не твърдя, че сегашния Висш съдебен съвет е добър или няма корумпирани магистрати. Пази боже! Но съдебната систена е силно инерционна система по самата си същност. Не може да се променя с всеки властник. Тя и без това едва се крепи , това може единствено да я срути съвсем.

И сега ето ви един сценарий:
                            1.Висшия съдебен съвет подава колективна оставка. Бойко назначава свои хора.
                            2. Бойко става след 2 години президент, а Цветанов премиер.
                            3. ГЕРБ взема и местната власт.
                            4. Сменен е и главният прокурор.
                            5. В Конституционния съд вече преобладават хората на Бойко.
                            6. Съответно се променя и конституцията.

И какъв ще е резултата. ЧЕСТИТ ВИ ДИКТАТОР

Пу пу пу. Да не ме чуе дявола. Дано не съм прав.

Коментар

Пък аз казах, че не е възможо доклад с такава степен на секретност да се изгуби. Няма как. Системата не ти дава.
                              гигов, точно в това е проблема, някой е ебал майката на системата!

198 ЗКА (Спец.Ап.)

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                                Първоначално изпратено от barbaron
                                Я, едно секретно докладче си намерих

Keywords: доклад на ДАНС, Алексей Петров, стефан гамизов
                                Abstract: Справка относно действията на лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функционирането на министерства и държавни структури.

http://www.4shared.com/file/14373357.../spravka1.html
                                или
                                http://svejo.net/home/link_summary/4...lad-?feature=6
                                Ей "barbaron'', оплеска я! Който случайно намери документ, съдържащ КИ е длъжен да го върне на компетентния орган, който го е изгубил! Сега вече си съучастник! Виж бате ти Алексей Петров колко е съвестен - квото намери го връща!
                                Току що го обсъдихме със Саркози

Коментар

Working...
                                X