Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Аз за други работи приказвам. Ти пак си бъди индивидуалист в ежедневието.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То самото ти поведение те идентифицира бе, малкия. Селенка хубаво призовава към доброто в нас но, ти сам тръгна с клевети и обиди, и ще си носиш последиците. Много съм ти прощавал досега, май.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако се касае за действия от страна на продавача да, но в случая си е измама, щото старшинката ги е накарал да завишат сумата нарочно, за да вземат повече пари.
Естествено като няма разследване може само да си говорим, но за мен историята е ясна и показва какъв човек е пирамидалния.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз от задружните работи бегам с 200
цял живот съм индивидуалист
сега задружен ще ставам
- 1 like
Коментар
� -
Ако се касае за действия от страна на продавача да, но в случая си е измама, щото старшинката ги е накарал да завишат сумата нарочно, за да вземат повече пари.
Естествено като няма разследване може само да си говорим, но за мен историята е ясна и показва какъв човек е пирамидалния.
Коментар
� -
Палячо-ти ако си боклук и би закрилял престъпници, това не означава, че и аз съм такъв.
То щото съм ги покровителствал затова ходя въоръжен, щото много ме"обичат".
Коментар
� -
Тоше, недей с лошо. Идат тъмни размирни времена. Общо взето тук всички се дърляме за глупости. Колкото и да е трудно, щото сме чепат народ роден под трудно небе и т.н. ще ни се наложи да се търпим взаимно.
От мен помни идват времена, в които ще ни се наложи да сме по-единни и взаимно да си прощаваме и помагаме.
Иначе няма да ни има.
Ти, Мирето, Радко, Матеев, аз, всички ще се наложи да започнем да мислим по-задружно. Не ги вземай всички работи толкоз навътре.
цял живот съм индивидуалист
сега задружен ще ставампрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Попрегледах бг нк и ме хвана носталгията. По същество по нк няма как да мине. Би минало като оплакване за злоупотребяващи с потребителя практики, но там е минала най-вероятно давността. Тя навсякъде е минала прочее. Само си приказваме. Принципно всеки прокурор би го отхвърлил със “спирачка” като гражданско правоотношение и то между професионални търговци. Умряло е от всякъде.
Те повече “измами” ти творят в момента бг мобилните оператори. Мила родна картинка.
Не ти казвам, че не се е случило, но ще го заметат като “маловажен случай”.
Жалко за матвеич. Имал бил бол пари - дал ги.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За Матеев жалко но, сам си е виновен. Иначе, фантазията Вергилчова, и тя няма размах, скудоумна е като собственика си. Мисли всички за Боклуци като себе си.
От мен помни идват времена, в които ще ни се наложи да сме по-единни и взаимно да си прощаваме и помагаме.
Иначе няма да ни има.
Ти, Мирето, Радко, Матеев, аз, всички ще се наложи да започнем да мислим по-задружно. Не ги вземай всички работи толкоз навътре.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
видели сме кой си получава заслуженото
покровители на дилърите в униформи
носят служба и скатават, за да натрупат стаж за пенсия, а после се пишат джеймс бонд
смешник
То щото съм ги покровителствал затова ходя въоръжен, щото много ме"обичат".
Познаваш ли ме,знаеш ли какво съм правил, та сипеш такива обвинения.Със сигурност не,което показва какъв смешник си.Last edited by mirodes; 20.03.2025, 08:34.
Коментар
� -
Попрегледах бг нк и ме хвана носталгията. По същество по нк няма как да мине. Би минало като оплакване за злоупотребяващи с потребителя практики, но там е минала най-вероятно давността. Тя навсякъде е минала прочее. Само си приказваме. Принципно всеки прокурор би го отхвърлил със “спирачка” като гражданско правоотношение и то между професионални търговци. Умряло е от всякъде.
Те повече “измами” ти творят в момента бг мобилните оператори. Мила родна картинка.
Коментар
� -
Случило се е,че сте издокарали Матеев да плати с 600 лв повече. Без разследване естествено няма как да се докаже, че си виновен. Така че да-невинен си от юридическа гледна точка. От морална ти много добре знаеш за какво става въпрос.
Last edited by Selena2024; 20.03.2025, 08:20.
Коментар
� -
Старшинка-явно ни си чувал за социални мрежи и че с тях рекламата може да достигне до стотици хиляди и милиони хора.Ако трябва да разчитам на хора от форума то по-добре да не почвам нищо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
видели сме кой си получава заслуженото
покровители на дилърите в униформи
смешник
Коментар
�
Коментар