IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

все едно ръстът не беше също толкова рязък и изкуствен - има цикличност, няма вече ръст, но някои хора вече 15 години живеят в този балон на непрекъснатия ръст и си създават илюзии. Напротив, една корекция е повече от необходима, за да се прочисти системата - апропо, една от акциите ми (кока кола) вчера, на фона на -4% на Дау, даде 3% ръст - просто следва да се научите да инвестирате в нещо със стойнст, а не в хай-тек измислици за милиарди.

Апропо, именно затова орките още вървят - щото тяхната икономика е ресурсна и с ясна стойност, а не е тик-ток измислица за трилиони долари и 80% от БВП от услуги
    Кока-Колата ли е нещо със стойност? По-важна ли е тя от една софтуерна компания? Без какво можеш - без захарния шербет с аспартам или без Интернет?!?

Теслата е реално съществуващ автомобил, който може да се види, пипне и да те закара от точка А до точка Б.
    И е 44% надолу.
    И той ли е измислица?

Въобще "Ма то има балон в тех сектора" е хубаво оправдание, ма пак е само това - оправдание.
    И спокойно можеше да се спука балона плавно и постепенно, а не да го гърмиш в стая, пълна с бебета,и после да се чудиш как така те болят тъпанчетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Защо ми избягваш питането? Кое налага ограничаването на гей-парадите да е свързано с финансов колапс и безумни икономически идеи?!? Каква е връзката между тия две неща?!? Не може ли хем да няма гей паради, хем да сме богати?!?
      Явно не си наясно, че живеем в България, не в САЩ. Каквото и да се случва в САЩ това е тяхна вътрешна работа. Докато идеологията на Тръмп може да спомогне и в Западна Европа да изберат десни правителства и да спрат това безумие.

Коментар

Потресно е положението, потресно.
        Идва някой, обещава ти борба с либерастите и woke-a, междувременно ти пали къщата, оправя жена ти, а ти викаш "Може ли да оправиш и мен, да им е гадно на джендърите?!!"
        Ти му викаш "Човек, къщата ти гори, жена ти е оправена, защо искаш да оправи и теб" и той ти вика "Няма начин, пич, води се борба с гей-парадите, без да ми изгори къщата няма как да стане".

Дано някой ден на някои съфорумци не им открият хлебарка в кухнята, че ще запалят целият блок.
        Поредните либерастки опорки. С какво дейността на Тръмп ще се отрази на положението в България?Да не говорим за лични неща,щото ,който и да е на власт на мен няма да се отрази по никакъв начин .

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това са си вътрешни работи на американците. Те си преценяват кой да изберат да ги управлява. И последното нещо, което ме вълнува са лесничеите в САЩ. Най-вероятно са уволнени калинки, а не работещи лесничеи. В България да не мислиш, че няма такива.Аз съм работел в държавна структура и мога да ти кажа, че поне едно 30 процента са излишни.
          Мен ме интересува да спре тая либерастия и колапса на западната цивилизация. Щото вече много от градовете в Западна Европа приличат на азиатски или африкански, не на европейски.
          А дали ще съм богат или беден си зависи от мен.Не от митата на Тръмп.
          Защо ми избягваш питането? Кое налага ограничаването на гей-парадите да е свързано с финансов колапс и безумни икономически идеи?!? Каква е връзката между тия две неща?!? Не може ли хем да няма гей паради, хем да сме богати?!?

Коментар

Проблемът е, че срива на борсите е твърде рязък и изкуствен - не е от кофти отчети, не е от лоша макроикономическа рамка, не е от свито потребление.
            Предизвиква се икономическа криза зорлем, а "Ма то няма гаранции" не включва някой да дойде и да изрине всичко, което САЩ са построили след 1945-та.
            все едно ръстът не беше също толкова рязък и изкуствен - има цикличност, няма вече ръст, но някои хора вече 15 години живеят в този балон на непрекъснатия ръст и си създават илюзии. Напротив, една корекция е повече от необходима, за да се прочисти системата - апропо, една от акциите ми (кока кола) вчера, на фона на -4% на Дау, даде 3% ръст - просто следва да се научите да инвестирате в нещо със стойнст, а не в хай-тек измислици за милиарди.

Апропо, именно затова орките още вървят - щото тяхната икономика е ресурсна и с ясна стойност, а не е тик-ток измислица за трилиони долари и 80% от БВП от услуги
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Интересно откога за да си против либерастите трябва задължително да искаш и да си беден и разорен?!?
              Каква е тая взаимовръзка, би ли обяснил?
              Защо забраната на многополовието минава през финансова криза?!? Защо ограничаването на гей парадите да значи срив на НЙФБ? Защо ограничаването на нелегалната емиграция води до съкращения в парите за ... лесничеите в природните паркове?!?
              Или и ти не смееш да се запиташ сам как ти продадоха в комплект тия самоизключващи се неща?

Вече ти написах веднъж, че това изследване нищо не доказва, при положение, че гейове има и в Иран, а в САЩ дори по времето на Бенджамин Спок са се движели около 10%,ама кой да чуе...

​​​​​... Грую си тета за "жусуи", ти си теташ за "либерастите" и всеки може да ви прави каквото си поиска, стига да ви говори срещу тях. Колко лесно било.

​​​​​​

Това са си вътрешни работи на американците. Те си преценяват кой да изберат да ги управлява. И последното нещо, което ме вълнува са лесничеите в САЩ. Най-вероятно са уволнени калинки, а не работещи лесничеи. В България да не мислиш, че няма такива.Аз съм работел в държавна структура и мога да ти кажа, че поне едно 30 процента са излишни.
              Мен ме интересува да спре тая либерастия и колапса на западната цивилизация. Щото вече много от градовете в Западна Европа приличат на азиатски или африкански, не на европейски.
              А дали ще съм богат или беден си зависи от мен.Не от митата на Тръмп.

Коментар

Като уволнят единия/двамата от семейството на сестра ти поради рецесия, а тук клиентите + ти си свият харчовете, ще видиш "как сривът на борсата се отразявало на моите финанси".

И 2008 имаше просто ипотечна криза в САЩ, ама и тук всичкото инвестиции се сви с 40% и повече.

Пък в инвестиционен форум сме, мама му стара, приказки от рода на "И мен как ме засяга световния финансов колапс?!?" са направо абсурдни.

Да бяхме във форума на село Долна Диканя, да кажеш, че ще оцелее с каквото дават двора и животните, ама не сме там.

Няма да коментирам статистиката за 21% гейове, която вече веднъж ти оборих и ти продължаваш да я пробутваш. Все тая де, вече "Ма аз се боря с джендърите!" ни топли все по-малко, а въпросите стават все повече и повече.
                Шъ мъ прущааш,ама понеже си ме намесил - 2008 нямаше да има нищо тук (то и нямаше, 2008 си беше супер), въпреки насирането на запад. И 2009 нямаше да има, ако не беше дошъл БХ и проскито на днешните жусуита - Невдянков (е, най-първото бяха Япитата/янг аграриан - да не се бърка с янг ърбън/ на мадридския комарджия), който евяа майката на междуфирмената задължнялост през невъзстановяването на ДДС от държавата (което тя е длъжна да прави). отделно се наместиха и новите обръчи - изгониха се близките на комунетата и царя, за да дойдат близките на БХ (обръчите на соПоля, т.е. бъдещите корпулентни обръчи се запазиха). ПАрадоксално или не, комунетата го бяха измислили (същото, което рпавеше и ЕС) - през държавни поръчки да се задържи ръста на БВП.

Сега е друго - имаме осрана и оглозгана държава, в която най-баш жусуито Кака Кокорка достигна до гениланото умозаключение, с което си поделя 1-во място по олигофрения с комунето Гумен Речев, а именно чрез заеми да се вдигат пенсии + административно много рязко да се вдигне и минималната заплата, като така, тип Барон Мюнхаузен да се издърпаме от блатото, пардон да станем богати. Колко било лесно и просто - теглиш кредити на корем и вече си богат - уау, направо е за Нобел

Защо споменавам жусуитата в тази тема - защото са тъпи, вдлъбнати и малоумно недалновидни, както на тема Финанси, така и на тема Украйна, Те просто реват жусуи и спазват зададените им Упорки с нула мисъл. Ми, жусуита, вие наясно ли сте, че влизане на Украйна в ЕС е смърт (финансова) точно за нас и особено за вашите избиратели - офисният планктнон, щото всики кол, дейта и мейта центрове ще отидат натам. За земеделците пък какво ще последва - направо не ми се мисли. А колко пари ще се налеят там, вместо тук - съвсем. Затова и не ми пука за тях - колкото по-малка е Украйна след войната, толкова по-добре за нас. Ама за това се иска хладнокръвно разсъждение, а не реване жусуииии - простичко е - всеки един българин ми е по-важен от който и да е украинец (или руснак, американец, германец и т.н.)
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Разбира се когато Тръмп докара кризата, няма да е той виновен, защото той пари правилните неща. Има толкова други които да обвиним. Чиста работа, номерът се ползва откакто свят светува.
                  Потресно е положението, потресно.
                  Идва някой, обещава ти борба с либерастите и woke-a, междувременно ти пали къщата, оправя жена ти, а ти викаш "Може ли да оправиш и мен, да им е гадно на джендърите?!!"
                  Ти му викаш "Човек, къщата ти гори, жена ти е оправена, защо искаш да оправи и теб" и той ти вика "Няма начин, пич, води се борба с гей-парадите, без да ми изгори къщата няма как да стане".

Дано някой ден на някои съфорумци не им открият хлебарка в кухнята, че ще запалят целият блок.

Коментар

Уплаших се много. Щото Тръмп щял да докара световна финансова криза и съм щял да гладувам.
                    Разбира се когато Тръмп докара кризата, няма да е той виновен, защото той пари правилните неща. Има толкова други които да обвиним. Чиста работа, номерът се ползва откакто свят светува.

Коментар

Уплаших се много. Отсега нататък ставам либераст-ще ходя на гей паради,ще подкрепям борбата с глобалното затопляне, ще викам Wellcome на негрите и арабите. Щото Тръмп щял да докара световна финансова криза и съм щял да гладувам.
                      Не знам дали копейките или вие сте по-големи лъжци.
                      И нищо не си оборил-21 процента от младежите от поколението Z в САЩ са хомосексуални. Изследване на агенция Галъп.
                      Интересно откога за да си против либерастите трябва задължително да искаш и да си беден и разорен?!?
                      Каква е тая взаимовръзка, би ли обяснил?
                      Защо забраната на многополовието минава през финансова криза?!? Защо ограничаването на гей парадите да значи срив на НЙФБ? Защо ограничаването на нелегалната емиграция води до съкращения в парите за ... лесничеите в природните паркове?!?
                      Или и ти не смееш да се запиташ сам как ти продадоха в комплект тия самоизключващи се неща?

Вече ти написах веднъж, че това изследване нищо не доказва, при положение, че гейове има и в Иран, а в САЩ дори по времето на Бенджамин Спок са се движели около 10%,ама кой да чуе...

​​​​​... Грую си тета за "жусуи", ти си теташ за "либерастите" и всеки може да ви прави каквото си поиска, стига да ви говори срещу тях. Колко лесно било.

​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Отдавна не са за демокрация - дори само идеята ги плаши и отвращава. Изборите в ЕС все повече заприличват на руските.

А за борсата не знам защо се правят на ощипани моми. Всеки си преценява risk/reward като инвестира. Нито има гаранции за безкраен ръст, нито има балони дето никога не се пукат. Част от процеса е. Нито пък тарифите са огромна изненада - Тръмп каза точно какво ще прави, ако на някой не му се е искало да слуша, да се сърди на себе си.

И да припомня - тарифите просто възстановяват справедливостта и равнопоставянето в търговските отношения.
                        Точно-тия мита са РЕЦИПРОЧНИ.Тия,които реват срещу тях трябва да са наясно, че американците затова са избрали Тръмп, а не САЩ да е донор.
                        Иначе е ясно,че либерастите са неокомунисти.За тях демокрация има само,когато техен кандидат печели .А за коментари в социалните мрежи вкарват хора в затвора.
                        И се вихри масова пропаганда.В Тик ток всеки втори клип е за връзка на бяла жена с негър,арабин,афганистанец,пропагандира се,че белите трябва да осиновяват негърчета. Това не е случайно-някой плаща за цялата тая пропаганда.
                        Last edited by mirodes; 04.04.2025, 13:37.

Коментар

Като уволнят единия/двамата от семейството на сестра ти поради рецесия, а тук клиентите ти си свият харчовете, ще видиш "как сривът на борсата се отразявало на моите финанси".

И 2008 имаше просто ипотечна криза в САЩ, ама и тук всичкото инвестиции се сви с 40% и повече.

Пък в инвестиционен форум сме, мама му стара, приказки от рода на "И мен как ме засяга световния финансов колапс?!?" са направо абсурдни.

Да бяхме във форума на село Долна Диканя, да кажеш, че ще оцелее с каквото дават двора и животните, ама не сме там.

Няма да коментирам статистиката за 21% гейове, която вече веднъж ти оборих и ти продължаваш да я пробутваш. Все тая де, вече "Ма аз се боря с джендърите!" ни топли все по-малко, а въпросите стават все повече и повече.
                          Уплаших се много. Отсега нататък ставам либераст-ще ходя на гей паради,ще подкрепям борбата с глобалното затопляне, ще викам Wellcome на негрите и арабите. Щото Тръмп щял да докара световна финансова криза и съм щял да гладувам.
                          Не знам дали копейките или вие сте по-големи лъжци.
                          И нищо не си оборил-21 процента от младежите от поколението Z в САЩ са хомосексуални. Изследване на агенция Галъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Отдавна не са за демокрация - дори само идеята ги плаши и отвращава. Изборите в ЕС все повече заприличват на руските.

А за борсата не знам защо се правят на ощипани моми. Всеки си преценява risk/reward като инвестира. Нито има гаранции за безкраен ръст, нито има балони дето никога не се пукат. Част от процеса е. Нито пък тарифите са огромна изненада - Тръмп каза точно какво ще прави, ако на някой не му се е искало да слуша, да се сърди на себе си.

И да припомня - тарифите просто възстановяват справедливостта и равнопоставянето в търговските отношения.
                            Проблемът е, че срива на борсите е твърде рязък и изкуствен - не е от кофти отчети, не е от лоша макроикономическа рамка, не е от свито потребление.
                            Предизвиква се икономическа криза зорлем, а "Ма то няма гаранции" не включва някой да дойде и да изрине всичко, което САЩ са построили след 1945-та.

Коментар

Въображаеми на куков ден. 21 процента от младежите в САЩ са хомосексуални. При 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата.
                              И по какъв начин сривът на борсата в САЩ се отразява на моите финанси?По никакъв. Не само това ами и семейството на сестра ми е в САЩ и не са почнали да гладуват.
                              Така че спести си мелодрамите за някой друг.
                              Вие хептен на копейките заприличахте в лъжите.
                              Като уволнят единия/двамата от семейството на сестра ти поради рецесия, а тук клиентите ти си свият харчовете, ще видиш "как сривът на борсата се отразявало на моите финанси".

Коментар

Тръмп е изборът на американците. Нали уж сте за демокрация, ама не признавате избора на хората.
                                Тръмп не само спечели изборите за президент, ами и отвя другите кандидати на предварителните избори.
                                И аз на борса не играя,така че кой бил спечелил или загубил слабо ме вълнува.

Коментар

Working...
                                X