If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има едни политически идиоти, СДС, ДСБ и друга подобна сволоч, чиято политика се крепи само и единствено на дивия антикомунизъм. Това им беше идеологията от самото им създаване, такива пещерняци си остават и до сега. И затова сега са заслужено изхвърлени на политическото бунище и "лидерът" на СДСто хленчи по телевизиите да им оставят сградата на "Раковска", на което нямат право.
Ама като гледам такива ид...ти има и доста във форума.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Много си противоречиш в изказването ... пропагандата ти дрънка на кухо ...
"Първо едно време храна немаше." "При късмет и връзки можеше и месо и кайма да си купиш. Шпеков салам и луканка тогава не съм ял - щото се искаше много връзки да си купиш."--- Брадата лъжа !
"Сега мръвки има хубави и качествени и български даже - шпек салам, филета, луканки. Има няколко производители дето не слагат боклуци вътре и правят хубави неща. Главно такива купувам и ям..."--- Спестена истина !
Мдааа и сега има суджуци. Даже тонове. Но за съжаление на един бивш депутат, не били стигнали до КОЙто трябва...."дори един", както се изрази главния на републиката
Не измествай темата , ами кажи ти от кои суджуци купуваш ...щото сега е рогът на изобилието на боклуците !
човек, не знам по кое време и къде сте живели в соца, но в магазините ИМАШЕ стока.
от кой край казваш, че си?
Мдааа и сега има суджуци. Даже тонове. Но за съжаление на един бивш депутат, не били стигнали до КОЙто трябва...."дори един", както се изрази главния на републиката
Отделно и се налагат разни митове че едно време храната била качествена. Първо едно време храна немаше.
Имаше едно дето му викаха "кучешка радост", щото единствено кучетата го ядели и му са се радвали. Не знам дали тогава кучетата са го ядали. Ама ние го ядяхме чат пат, щото друго нямаше за ядене. Отделно че определено не ставаше за ядене. Имаше и едни кренвирши. При късмет и връзки можеше и месо и кайма да си купиш. Шпеков салам и луканка тогава не съм ял - щото се искаше много връзки да си купиш. Съответно съм ял домашна - щото на село гледаха прасета и си правехме. И имаше една бира на парцали, дето се проверяваше бутилка по бутилка дали има парцали в нея. Ако има парцали не я вземаш щото е развалена. В Плод и Зеленчук имаше чат пат сезонни плодове и зеленчуци ама там миришеше на гнилоч и част от тях си бяха загнили. При късмет можеше да купиш пресни.
Сега мръвки има хубави и качествени и български даже - шпек салам, филета, луканки. Има няколко производители дето не слагат боклуци вътре и правят хубави неща. Главно такива купувам и ям - от български производители. С плодовете и зарзавата е малко зле положението. Просто нещата дето не са сезонни не стават за ядене. Иначе сега в момента повечето сезонни плодове и зеленчуци са български и узрели и сладки. Вчера взех диня - беше хубава. Ама преди месец като вземах беше изкуствено зряла и не беше сладка - червена, ама не е сладка. Което аз не виждам нещата да са станали по-зле. Напротив станали са много по-добре. Просто зарзавата и плодовете си имат сезони. В сезона се намират хубави. Извън сезона е ясно че няма как да са толкова хубави.
Много си противоречиш в изказването ... пропагандата ти дрънка на кухо ...
"Първо едно време храна немаше." "При късмет и връзки можеше и месо и кайма да си купиш. Шпеков салам и луканка тогава не съм ял - щото се искаше много връзки да си купиш."--- Брадата лъжа !
"Сега мръвки има хубави и качествени и български даже - шпек салам, филета, луканки. Има няколко производители дето не слагат боклуци вътре и правят хубави неща. Главно такива купувам и ям..."--- Спестена истина !
Нещо не вдяваш май. Нормално, плъховете не се отличават с особени интелектуални качества и затова повсевместно ги ползват за опитни...мишки.
Та говорихме за "онуй убаво време", когато нямаше форуми и ниКОЙ не висеше там, а всички бачкахме яко, никой не крадеше и ефективността на икономиката цепеше мрака за да стигнем все по-бързо до светлото бъдеще.
Е! Защо ТОГАВА магазините бяха празни....без да има такива глезотии, като изобретението на ЦРУ - интернет и форумите?
човек, не знам по кое време и къде сте живели в соца, но в магазините ИМАШЕ стока.
от кой край казваш, че си?
Връщаш ме с 30 години назад.
Влизаш в кварталния Плод-зеленчук, а вътре, освен 2 реда еднакви консерви с боб, зелен фасул и домати с люспите имаше в големи щайги (ала Лидл ) лук и картофи с калта по тях, а отдолу полуразвалени, миришещи на гнилоч из цялото помещение.
За екзотика от щайгите изкачаше по някое попово прасе "набрано" от бригадирите заедно с реколтата.
Ехххх че беше убавоооо!
П.П. разбира се за няКОЙ е имало и кайма и луканка. Даже им ги караха до вкъщи с коли от УБО.
Коментар