If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
През последните 25 години поне е сигурно,че руини - руини и тук-таме МОЛ....Но това е нищо защото следва : руини - руини - разграбен МОЛ(или изоставен хипермаркет"Кауфланд")!Превключваме на борисоф 4 !
Аз не можем да разберем. Едни викат руини. Други мрънкат че черноморието било бетонирано, че и половината планина.
Е, ка да не никне трева?!?!Никне си!Чувал съм,че в Петричко много добре и понасяла....Че и на други места ...И младежта я пуши ,като изоглавена...Виж ,по соца наистина си е била рядкост...
А,бе ти,каква трева имаш предвид?Да не би ,да съм те разбрал неправилно?!?!
Марихуаната е по-безвредна от алкохола.
А с боряшника няма как да се сравнява. Умрели от марихуана няма.
45 години социални експерименти са по-лоши от 500 години османско робство. Поне каквото оставят след себе си.
Е, ка да не никне трева?!?!Никне си!Чувал съм,че в Петричко много добре и понасяла....Че и на други места ...И младежта я пуши ,като изоглавена...Виж ,по соца наистина си е била рядкост...
А,бе ти,каква трева имаш предвид?Да не би ,да съм те разбрал неправилно?!?!
През последните 25 години поне е сигурно,че руини - руини и тук-таме МОЛ....Но това е нищо защото следва : руини - руини - разграбен МОЛ(или изоставен хипермаркет"Кауфланд")!Превключваме на борисоф 4 !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Разговор на Александър Симов с проф. Нако Стефанов за смисъла на датата 9-ти септемри и защо тя е спасила България от трета национална катастрофа, опитват ли се да реабилитират фашизма всички, които я отричат, какво остави след себе си социализма.
След социализЪма и трева не никне.
45 години социални експерименти са по-лоши от 500 години османско робство. Поне каквото оставят след себе си.
САЩ ще купуват от Русия ракетнокосмически двигатели РД-180 поне до 2024 г.
Производителите на руски ракетнокосмически двигатели РД-180 „Енергомаш” очакват до края на септември очакват посещение от непосредствения доставчик американския концерн United Launch Alliance (ULA, съобщи вестник „Коммерсантъ". Страните вече са подписали договори през 2017-2018 г. САЩ да получат 22 броя двигатели РД-180 за ракетите си Atlas V, но сега става въпрос за допълнителна партида от още 5 двигателя. Пентагонът ще използва руските двигатели поне до 2024 г., съобщи преди три дни The Wall Street Journal. Според изданието, основният доставчик консорциумът ULA има готовност да доставя двигателите поне още 7 г. Задръжката се обяснява с икономически проблеми, тъй като разработката не се вписва в бюджета на Пентагона: допълнителните разходи съставляват от $1,5 млрд до $5 млрд за шест години и биха изтласкали други важни проекти в областта на националната сигурност. Договорът за доставка на 101 двигателя беше сключен през 1997 г. на стойност в $1 млрд. Заради украинската криза през 2014 г. Конгресът на САЩ наложи забрана за използването на двигателите след 2019 г., но отстъпи пред аргументите на Пентагона. БЛИЦ припомня, че през май т.г. бяха извършени стендови изпитания на двигателя ВЕ-4 от компанията Blue Origin, който трябваше да замени РД-180, но те завършиха с взрив на изделието.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Разговор на Александър Симов с проф. Нако Стефанов за смисъла на датата 9-ти септемри и защо тя е спасила България от трета национална катастрофа, опитват ли се да реабилитират фашизма всички, които я отричат, какво остави след себе си социализма.
Коментар