IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=31qrUOVZfGA

Коментар на Александър Симов за това как българската десница възкреси демона на неофашизма и как, ако искат да са автентични пред себе си, трябва да сложат свастики на партийните си гербове.

Коментар

• Таааааа кой управлявал бг???

Българското правителство разглежда Русия като една от основните външнополитически заплахи, става ясно от доклада за състоянието на националната сигурност за 2016 г. Той бе приет от правителството и е изпратен за гласуване в Народното събрание. За първи път в правителствен документ има толкова остри обвинения и квалификации срещу Москва.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

А пък ти сега пробвай да си на мястото на тоя Стърнс/ или там който и да е , еВа ли го / , и някой да ти обяснява как англичаните са най тъпите копелета на света ...Със сигурност няма да реагира като тебе !

Който не ме харесва - еВал съм го !!!
        Ама тази те познава ....

От дума на дума се заприказваме. Жената е доволна, че я слушам с внимание. Аз съм доволен, че е терк, на какъвто отдавна не бях попадал.

- Казвате, за свестните българи сте бил писал. Че къде ги видяхте тия свестни българи? Мошеници, крадци и бандити – това са днешните българи, господине. И до един са комунисти. То в България май други няма, освен цигани и комунисти? А пък онези, дето ужким не бяха комунисти, излязоха по комунисти от комунистите. Сега обаче всички станаха капиталисти. И бодигарди. Не им цепя басма аз. Бодигарди били! И кого пазят? Пикльовци са това, никакви бодигарди. Викам му на един, какво, ще ме набиеш ли? С мен ли ще се биеш, пикльо с пикльо? Със старата жена. Пикльо с пикльото, му викам, защо не отидеш да се биеш с Холифийлд? Защо не отидеш с Шварценегер да се биеш? Защото не ти стиска. Защото ще те смачкат.

Българите са проблемът на България, господине! Не циганите, не турците. Извинете, че ви го казвам. Никак не ми е приятно, аз също съм българка, нищо че отдавна не живея в България. Българите са най-големият враг на тази хубава страна, за която още ми е жал и винаги ще ми е жал. Знаете ли на колко години съм? На 80. Ако бях останала в България отдавна нямаше да съм жива. Щях да съм умряла от яд, господине.

Не общувам с българи аз. Имам си други приятелки и приятели. Само да не са българи. Защото българите и навън са си пак българи. Ще се изпоядат от завист. От завист, от алчност и от простотия.

Ами те всички тлъсти комунисти кажи-речи вече са в чужбина. И паричките им са там – в швейцарските банки, в английските банки, в американските банки. В България крадоха, крадоха и отидоха навън да си ядат и да си пият.

Кои останаха ли? По-дребните риби. На тях в България им отърва, защото още има какво да се реже от баницата. Много вкусна излезе тази българска баница, господине. Много вкусна и много евтина. Бях на Банско – него вече са го излапали. Бях и на Черно море – и то е отишло. Ами това Рила, това Пирин, Стара планина – всичко ще унищожат.

Онези дърти бандити от бекапе-то, с мечешките физиономии. Техните синове, дъщери и внуци. И бодигардите им. Всички са за затвора. Политиците – до един! Деморализираха народа. Увлякоха хората да заприличат на тях – алчни и развратни.

Моят баща беше фабрикант, свиреше на пиано, 5 езика говореше. От него знам: колкото по-развратен и по-алчен е един народ, толкова по-лесно се управлява. Ето това е сега България. Направиха от българина едно глупаво, недоволно и грозно същество. Крадливо и нечестно. Без капка достойнство.

Кой днес става богат в България? Бандитът става богат. Търговецът на наркотици става богат. Всичките тия с мечешките физиономии – те стават богати. И да искаш да печелиш честно, не можеш, няма да те оставят. Насила ще те накарат да станеш като тях. Иначе – ето ти куршум.

Как да се бори човек? Не знам. Аз не мога да се боря с тях, затова заминах. Бориш се с нещо, което имаш поне малко шанс да го пребориш. А не с организирани и въоръжени престъпници – като почнеш от ония в парламента, та стигнеш до тия на улицата.

Западът ли? Аз чета, господине, и на немски, и на английски, и на френски. Всички вестници пишат, че в България комунистите все още дърпат конците, ама дума не обелват, къде са им парите на тия комунисти. Не са ли в западните банки? Там са. А защо са там, като и кучетата знаят, че това са крадени пари? Ще ви кажа защо. Защото на Запада му е все тая крадени ли са тези пари, или не са. Важното е, че са пари, и че са влязли в неговите банки.

Хайде да ви питам, вашите читави българи, те какво направиха? Направиха ли революция и да натирят комунистите; вдън земя да ги натирят? Не направиха. И няма да направят. Защото на българина не му трябва демокрация. Той не знае какво да прави с демокрацията. На българина му дай господар, тогава му е най-добре. Господарят да решава, българинът да изпълнява.

Не става от българина европеец, разберете. Невъзможно е. На българина и душата му е различна, и възпитанието му е различно. На Европа й трябват паричките на България, и пазарите. Българите не й трябват.
        Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Ами това не съм го написал аз ,за съжаление ,води се е някой Едуард Стърнс ,но надали е и той защото нямаше да ни познава толкова добре ако наистина беше англичанин.Това са части ,цялото го прочети в интернет ,може и да се познаеш.
          А пък ти сега пробвай да си на мястото на тоя Стърнс/ или там който и да е , еВа ли го / , и някой да ти обяснява как англичаните са най тъпите копелета на света ...Със сигурност няма да реагира като тебе !

Който не ме харесва - еВал съм го !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Джаза , ти какъв си по народност ?
            Ами това не съм го написал аз ,за съжаление ,води се е някой Едуард Стърнс ,но надали е и той защото нямаше да ни познава толкова добре ако наистина беше англичанин.Това са части ,цялото го прочети в интернет ,може и да се познаеш.
            Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

Е, друго си е да теглиш една майна на всичко и всички, нали?

Пауъре, жокерче: Холинергетици.

Казах, каквото имах да казвам, благодаря за търпението и отзивите , а ако поне един е вдянал - берекет версин.
              Сорошките номера не минават тука.Объркал си времето 2017г е и не вървят вече лакърдии за комунисти свободен пазар демокрация приватизация конкуренция НАТО ЕС чуждестранни инвеститори свобода на словото и други подобни гейатлантически ценности

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Acap3IrCYYk Който ходи в маями да си носи шнорхел и плавници, защо нигерите и нигеропоклонниците не си правят нормални къщи които не ги вдига урагана

Вече над 3 милиона души са без ток. Потапянето на центъра на Маями е сходно на това в кубинската столица Хавана.

Източник: http://bulgarskireporter.com/lists/n...#ixzz4sUKgp1LR
                Last edited by v_tin; 12.09.2017, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Дай линк.Помислих че днес ще напишеш нещо за джаксънвил или маями, обаче разбирам че путин е по силен от ирма, хари, томас и всички други бури и урагани на света
                  За ирма, хари, томас и всички други бури и урагани на света не дават стинки .

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    В посолството на Хуйлостан в Германия са се възмутили от ебавката която си направили в списание Фокус с Хуйло.
                    там написали:
                    Разбира се тя се бои от кучетата на Хуйло (Putins hund). Но не се бои от кучето Хуйло (hund Putin).

От посолството написали:
                    Това е обидно и безвкусно. Но какво ще кажат от ведомството по печата? Неговия шеф Стефан Зайберт?
                    ...
                    Стефан Зайберт кат разбрал, много се притеснил, и го преместил в другия крачòл.

Ха-ха-ха-ха-хаааа!

Дай линк.Помислих че днес ще напишеш нещо за джаксънвил или маями, обаче разбирам че путин е по силен от ирма, хари, томас и всички други бури и урагани на света
                    Last edited by v_tin; 12.09.2017, 20:21.

Коментар

• "Този коментар от Имхотеп е изтрит от aleks262
                      Причина: Моля спазвайте добрия тон"

Колко пъти сте правили забележка на тоя "ник" ... не ви ли е разрешено "отгоре" да го баннете ...

Коментар

• В посолството на Хуйлостан в Германия са се възмутили от ебавката която си направили в списание Фокус с Хуйло.
                        там написали:
                        Разбира се тя се бои от кучетата на Хуйло (Putins hund). Но не се бои от кучето Хуйло (hund Putin).

От посолството написали:
                        Това е обидно и безвкусно. Но какво ще кажат от ведомството по печата? Неговия шеф Стефан Зайберт?
                        ...
                        Стефан Зайберт кат разбрал, много се притеснил, и го преместил в другия крачòл.

Ха-ха-ха-ха-хаааа!

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на Земята. Няма по-прост народ от българския и тука аз бих искал да направя едно разяснение. Под прост народ аз нямам предвид народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са тъпанари. Те са образовани, но са кухи. Те са интелигентни, но са прости.

Защото неук е народ, който не е имал възможност да се ползва от съвременното образование, от достъпа до информация и от възможността да обменя идеи с народите от целия свят. Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво, макар и примитивно, общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите – напротив – те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата народ в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от идиоти, идиоти в гръцкия смисъл на думата.
                          Джаза , ти какъв си по народност ?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Ставаш за политик с толкова много думи едно голямо нищо
                            Е, друго си е да теглиш една майна на всичко и всички, нали?

Пауъре, жокерче: Холинергетици.

Казах, каквото имах да казвам, благодаря за търпението и отзивите , а ако поне един е вдянал - берекет версин.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Само лудите си говорят сами
                              глупавите троли и те. мислят, че заблуждават някой, а то никой не е тъп, колкото тях, че да го заблудят дори случайно.
                              препоръка е

Коментар

Но как така, – ще попитате вие – Нима няма нещо, което да обединява тези хора, населяващи тази територия, наречена България? Има разбира се, те имат общи черти, но те не ги правят общност, не ги правят народ – те са продажници, завистници и крадци. Те не се стремят да подобрят своето житие – за тях е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни. Те не се радват на постиженията на другите, а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят.

Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за глупак, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко; тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи.

Но защо – ще попитате вие – казваш, че са прости? Защото те имат всичко, което е необходимо на един човек, за да осъзнае къде греши. Цялата необходима информация относно собственото си положение като нация, относно причините да са в това незавидно положение, относно мерките, които трябва и могат да предприемат, за да се избавят от това положение, но въпреки това, те се надяват да ги оправят именно тези, които са ги докарали до това положение. Те протестират срещу тези, които ги мамят, грабят, използват и потискат, и в същото време оставят бъдещето си в техни ръце. Те недоволстват, когато станат обект на измама, но злорадстват, когато измаменият е някой друг.

Българите смятат себе си за тарикати, това е дума, която трудно бих могъл да преведа на нашия език. Но най-общо казано, тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

Във Франция има еталон на мярката метър поради причината че всеки иска да мери с неговия метър.
                                Туй че ти не можеш да се видиш отстрани ,не те прави нито по умен ,нито по честен.
                                Поредната соросоидна дришня от безродник.Днес границите са отворени....Иди на друго място да показваш раболепието си

Коментар

X