IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=v_tin;n3222983]

Ами това е отговор на предишните събития. А бе да те питам колко е газта при вас?? Защо не натиснете европата да купува краварския газ и да отреже изцяло руския. Нали имате много, чета заводи за преработка, терминали и други такива се правят. Всъщност колко завода се строят и кога ще бъдат готови.

Е па ти де мислиш е лъскавия ... ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми твоето мнение съм репликирал, виж си го ако не помниш.
      Той ли? До "помни"? Шегуваш се !

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
        - Само не се обиждай на това, които следва:

Явно, истинсщите курви са избирателите. Защото, хозволяват да ги прекара всеки, който поиска. Прост механизъм: Агитират те, обещават ти каквото искаш да чуеш, ти гласуваш, твоята мамуна става депутат, и те прекарва. Ако сгрешиш като млад и неопитен веднъж, е грешка на растежа. Ако сгрешиш вторш път, наивност. Третш път да сгрешиш, е глупост а винаги до се хващаш...ами няма приятно за ухото дума и използвам най-близката по смисъл.
        В гласуването, човек би трябвало да действа като банка: САМО СРЕЩУ ПИСМЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МОРАЛ И НАМЕРЕНИЯ.
        Що да се обиждам, то си е така. Но системата така е нагласена, че от изборите да зависят само трупите на циркаджиите, а номерата им почти едни и същи. Всички зависят от Карабас ПАРАбас.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Питай Ману фасето ....тои го бил писал иванушката , вечи не е на портала да дига бариерата а пишел софтуер .......вече не се чудя що иванушка е толкова бъгъв
          Работното му време е от 9 до 5. Значи е някакъв чиновник, който краде от служебния нет, влизайки от време на време

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Кога фалират???
            Питай Ману фасето ....тои го бил писал иванушката , вечи не е на портала да дига бариерата а пишел софтуер .......вече не се чудя що иванушка е толкова бъгъв
            Last edited by markov; 28.07.2017, 22:17.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Не съм, но какво общо има това със сегашните събития?
              еми твоето мнение съм репликирал, виж си го ако не помниш.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми аз като искам нещо да знам, си го намирам.
                Да? Като едни измислени и нелепи "формули" от една друга тема: Възможно най-неадекватните находки.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin

Чудно защо става така. И тук и по соц мрежите всеки се кълне че ще гласува срещу бойко, ама бойко пак на власт. Сигурно митичните приятели на иван са гласували за него
                  Забелязал съм странна зависимост, за когото гласувам или губи изборите, или при управлението се издънва. Та е ясно напоследък за кого гласувам с увереност, че ще се издъни. Но ако ми писнат тези номерации ББ1, ББ2, ББ3, ще взема да гласувам градинарски. Това като предупреждение го казвам.

Коментар

• И това е демократична българия - хайде не ми я хвалете, иване за теб се отнася

Този район в центъра на Европа оглавява класацията на най-лошите места за пътешествие, измествайки към задни позиции дори бразилските фавели (от португалски ез. - favela е гъсто заселен квартал). Във всеки голям град на България има обособен цигански квартал. Столипиново е най-големият и на пръв поглед можете да го сбъркате с Русия. Циганите не умеят и не искат да се адаптират към останалата част от обществото. Те са различни, макар да живеят редом с нас вече стотици години. Всички ме уговаряха да не ходя там. Само идиот може да отиде при циганите със скъп фотоапарат в ръце. Но аз отидох.

Коментар

• Barbi, във франция винаги сте били демократи и усещам че сега ще станете и комунисти.
                      Париж и Рим се скараха заради корабостроителница

Франция разгневи Италия с решението си да национализира корабостроителница и с намесата във вътрешните работи на Либия, която е бивша италианска колония, съобщи ИЮ Обзървър.
                      В четвъртък френското правителство реши "временно" да поеме контрол върху корабостроителницата STX в Сен Назер, Западна Франция, за да блокира придобиването й от италианската държавна компания "Финкантиери" в събота. Споразумението за придобиването бе постигнато при управлението на предишния френски президент Франсоа Оланд, който договори с Рим държавната компания да поеме 54 на сто от капитала на френското предприятие. Макрон не е съгласен и настоява френската държава да запази поне 50 на сто от акциите. Италия обаче отказа.

Във вторник Макрон бе домакин на среща между либийския премиер Файез ал Сарадж и подкрепяния от Египет командир на т.нар. Либийска национална армия генерал Халифа Хафтар, които обещаха прекратяване на огъня. Италианският външен министър Анджелино Алфано коментира, че "в Либия има твърде много отворени формати, твърде много посредници, твърде много инициативи".

Коментар

• А бе някой знае ли какво стана със суджука- това са 4 тона накъде отидоха. Аз суджук не ям, влиза ми между зъбите

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin

Чудно защо става така. И тук и по соц мрежите всеки се кълне че ще гласува срещу бойко, ама бойко пак на власт. Сигурно митичните приятели на иван са гласували за него
                          Всичките двама.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                            Руска медия съобщи,
                            В момента в Русия еврото се търгува спрямо руската рубла по курс 1 евро = 69,96 руски рубли.

http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9907034
                            http://www.banki.ru/banks/memory/
                            Кога фалират???

Коментар

• Руска медия съобщи, че днес централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия.
                              По мои сметки от началото на 2017г. до сега 38 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                              По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                              Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

В момента в Русия еврото се търгува спрямо руската рубла по курс 1 евро = 69,96 руски рубли.

http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9907034
                              http://www.banki.ru/banks/memory/

Коментар

• Таааааа каква била българия преди и сега- кога е по добре

Поляк, който не идвал от дете на море в България: Тъпа държава, прости хора, жените - к*рви, жалко за красивата страна!

Дoĸaтo cepвитьopът пoднacяшe пopъчĸaтa, ĸoятo нaпpaвиxмe, нa paзвaлeн aнглийcĸи пoпитa дaли щe мy дaдeм бaĸшиш. Taĸa, диpeĸтнo. Aз ce зacмяx и oтгoвopиx, чe щe пpeцeним, ĸoгaтo дoйдe вpeмe дa cи oпpaвямe cмeтĸaтa. Toгaвa тoй нaцyпeнo oтвъpнa, чe ceгa тpябвa дa ĸaжa, зaщoтo тoй нямaл нaмepeниe „дa биe 100 мeтpa път“ дo нaшaтa мaca, зa дa paзбepe щe имa ли пoлзa или нe oт нac ĸaтo ĸлиeнти. Cлyчĸaтa бeшe мнoгo cтpaннa, нaпpaвo нe знaex ĸaĸ дa възпpиeмa cтaнaлoтo. Ha cлeдвaщия дeн oбaчe ce cблъcĸax c пoдoбнo oтнoшeниe, тoзи път oт пpoдaвaч-ĸoнcyлтaнтитe в мaгaзинитe, ĸoитo peшиxмe дa oбиĸoлим cъc cъпpyгaтa и дъщepятa. He caмo чe в Бългapия цeнитe нa вcичĸи cтoĸи ca пoнe двoйни, в cpaвнeниe c тeзи, ĸoитo плaщaмe в Πoлшa, a и ĸaчecтвoтo, ĸoeтo ce пpeдлaгa, e дocтa пo-ниcĸo в нaшитe мaгaзини. Bиждaм, чe xopaтa нe мoгaт дa cи пoзвoлят мнoгo, a и caмитe cлyжитeли в мaгaзинитe изглeждaт дocтa нepвни. B пoвeчeтo cлyчaи ĸaтo ĸлиeнт или ce чyвcтвaш ĸaтo нaтpaпниĸ, чe cи нapyшил cпoĸoйcтвиeтo нa пpoдaвaчĸaтa, или пъĸ aĸo ce зaглeдaш в нeщo, нo нищo нe ĸyпиш, тe изпpaщaт c тaĸъв ocтъp пoглeд, cяĸaш ca oпpeли дyлoтo нa пиcтoлeт в гъpбa ти. Paзбиpa ce, мoятa дoмaĸиня, пpи ĸoятo oтceднaxмe, oбяcни ĸъдe e ĸopeнът нa пoдoбнo oтнoшeниe. Tя ми cпoдeли: „Paзбepи, тeзи xopa paбoтят cвpъx ycилиятa cи, чecтo бeз пoчивĸa, cpeщy зaплaтa, ĸoятo yж я пoлyчaвaт, нo peaлнo нe я виждaт, зaщoтo cтигa дa въpжeш мeceцa и тoлĸoз“. И ĸaтo ce въpнa ĸъм цeнитe, ĸoитo виждaм пo cтoĸитe, и зaплaтитe, ĸoитo xopaтa пoлyчaвaт, бъpзo ce yвepявaм в oбяcнeниeтo нa дoмaĸинятa cи. Kopyмпиpaнитe пoлитици ca пpeвъpнaли Бългapия oт зeмeн paй в тъпa дъpжaвa! Xopaтa ca пpeвъpнaти в пpocти и в нeпyĸиcти. Haпpaви ми впeчaтлeниe, чe имa мнoгo лeĸи жeни, ĸoитo y нac нapичaмe ĸ*pви. Bъпpocът e зaщo xopaтa нe ce нaдигнaт, зaщo нe ce cъбyдят, зaщo вce oщe cтиcĸaт зъби и мълчaт.
                                Toлĸoвa ĸpacивa cтpaнa, xyбaви, cъpцaти xopa, a тaĸa cмaчĸaни oт битиeтo…”.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/poly...ews532334.html

Коментар

Working...
                                X