IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
    Bei. Xman предполагам ранният час е причина да допускате лека грешка в числата. Не че е от някакво голямо значение, но 0.05% смъртност от тероризъм на 55 мил. не е 5 000 0000 или 150% повече от починалите от Ковида, а "САМО някакви" 27500.

А колко са наистина заразените, кой може да каже? Щото статистиката е на база регистрирани случаи. И съответно смятаме CFR. А за IFR-гадаем. Затова се гледа показател починали/мил. или
    Точни са ми сметките, брат... въпреки ранният час
    0.05% или 0.5‰ от 8 млрд. човека, е 4 милиона годишно.

Не знам какво имат предвид под "тероризъм" в Our World in Data, но ако смятат освен стандартните атентати, и разчистването на сметки между некви групировки в южноазиатски, африкански и централно/южноамерикански държави, дето влизат едни главорези в малко село с автомати и огнехвъргачки и го заличават от лицето на Земята, що да не са 4 млн. на година? Изглежда логично.

Ако с ковид досега за 2 години са си заминали 5 481 865 човека, или грубо 2 740 933 на година, то вероятността да те опукат в атентат или при разчистване на сметки, е 1.46 пъти по-голяма, отколкото да те повали ковид.
    Хубав ден от мен!
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Тази сутрин се излежавам в леглото и слушам най-популярното тук радио: France Inter.
      Разказват за Абсурдистан - държава, която има най-малко имунизирани
      но има най-голяма смъртност от КОВИДа.
      Разказват и за шантави антиваксъри от Германия, които
      намерили убежище в Абсурдистан.
      Чудя се коя е тази държава !?! Вие знаете ли ?
      А не казаха ли, че в една друга държава днес има нови 300 000 болни и вече 2.5 милиона си лежат в леглата и слушат France Inter?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Защо си мислиш, че тези ваксини не са против тероризъм ? Те отсяват ''праведните'' граждани от терористите , които не искат да се набодат. Макрон каза, че ще ги смачка, лагери се строят. Само не знам дали са подготвили газовите камери за не ваксинирани / всеки с под 4 дози към момента/
        Макрон мое да смачка на жена си сушените сливи

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Тази сутрин се излежавам в леглото и слушам най-популярното тук радио: France Inter.
          Онанирай във Франция не тука педофил

Коментар

• Bei. Xman предполагам ранният час е причина да допускате лека грешка в числата. Не че е от някакво голямо значение, но 0.05% смъртност от тероризъм на 55 мил. не е 5 000 0000 или 150% повече от починалите от Ковида, а "САМО някакви" 27500.

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
            Смъртността от Ковид е заразени от Ковид към починали от Ковид
            А колко са наистина заразените, кой може да каже? Щото статистиката е на база регистрирани случаи. И съответно смятаме CFR. А за IFR-гадаем. Затова се гледа показател починали/мил. или

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Зависи, колко ваксините пазят от тежко протичане. Омикрона изглежда е фен на такива.
              имаме едната страна на монетата - силно ваксинирани ЕС общества , при нас ще видим другата как ще премине през значително по-слабо ваксинирано общество.

засега единственото ясно е, че заразаява много по-бързо от делта , но е по-лек.

дали е добре да има висока степен на ваксинирано възрастно население или не - месец и ще стане ясно.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тази сутрин се излежавам в леглото и слушам най-популярното тук радио: France Inter.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  вероятно ми се струва следващата седмица след понеделник или по-скоро вторник да отчитаме плътно над 10 000 заразени на ден.
                  десетина дни след това ще имаме някава яснота с каква тежест преминава Омикрон през обществото ни. Ще бъде много добре ако случаите стигащи до болнично лечение са малко както в западна европа - малко спрямо броя заразени имам предвид, а най-вероятно ще натисне здравната система до откат.

напълнят ли се болниците - със закъснение локдаун и он-лайн обучение.

проблем ще стане и грипа, който вирее перфектно в такова меко време - него ще го спрем само ако евентуално има локдаун и учениците минат онлайн.

Зависи, колко ваксините пазят от тежко протичане. Омикрона изглежда е фен на такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                    Цирка с Джокович вече роди мемета и шеги в световен мащаб.

Задържали го на летището, разпитвали го 3 часа, Вучич говорил с него по телефона, а баща му го обяви за "Спартак на нашето време".

Аз не мога да разбера не могат ли да го пратят на каторжен труд да чука камъни следващите 5 години?

В крайна сметка, ваксините може и да не действат срещу Омикрона, ама пък защо не си ги е сложил?
                    Джокович го използваха лекичко за ПР показвайки как правилата важат за всички. Така е редно по принцип, но що са го пуснали на самолета преди това. / най-вече за неваксинирани, които може да станат недостижими като титли . Друго си е Надал да е номер 1 с призива ваксинирайте се, който има цяла кариера с допинг като медицинско изключение/. Та за оФцете това ще е водещ пример за години напред, че изключение от ваксината не може да има за никой.
                    От друга страна направиха за мислещата част Джокович герой / всички жертви на тиранията се превръщат в такива/. дори и за мен макар и да не ми е бил любимец преди това. Почти съм сигурен, че ще го спрат и от другите шлемове и няма да му дадат възможност да спечели 21-ва титла. Изключено е да допуснат ''антиваксър'' да стане статистически номер 1 в историята. Поне се надявам да е без сегашният театър.

Коментар

• вероятно ми се струва следващата седмица след понеделник или по-скоро вторник да отчитаме плътно над 10 000 заразени на ден.
                      десетина дни след това ще имаме някава яснота с каква тежест преминава Омикрон през обществото ни. Ще бъде много добре ако случаите стигащи до болнично лечение са малко както в западна европа - малко спрямо броя заразени имам предвид, а най-вероятно ще натисне здравната система до откат.

напълнят ли се болниците - със закъснение локдаун и он-лайн обучение.

проблем ще стане и грипа, който вирее перфектно в такова меко време - него ще го спрем само ако евентуално има локдаун и учениците минат онлайн.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        Тъй като смъртността от ковид в т.нар. "пандемична" обстановка в световен мащаб е основна тема от 2 години по медиите (и в нашата дискусия), пак реших да погледна каква е смъртността от ковид в световен мащаб към настоящият момент.
                        За последните 2 години в световен мащаб от ковид са починали 5 481 865 човека.
                        Това е 0.07% от световното население, което прави грубо 0.035% годишно.

Ето една разбивка на смъртността в световен мащаб по причини и проценти за 2019 г. Не вярвам това да се е променило много за 2020-та и 2021-ва като проценти. [ATTACH=CONFIG]n3851621[/ATTACH]

В най-долният десен ъгъл с най-малки букви пише:
                        "0.05% починали от тероризъм"

Излиза, че годишно 150% повече хора умират от тероризъм, отколкото от ковид.
                        Чудя се дали да плача, или да се смея.

По-логично е трилионите долари, похарчени за ваксини, ПСР-и и прочие съпътстващи ковида екстри (вкл. циркове, пропагандиращи ваксинирането), да се бяха насочили към търсене и прилагане на "ваксина" срещу тероризма.
                        Защо си мислиш, че тези ваксини не са против тероризъм ? Те отсяват ''праведните'' граждани от терористите , които не искат да се набодат. Макрон каза, че ще ги смачка, лагери се строят. Само не знам дали са подготвили газовите камери за не ваксинирани / всеки с под 4 дози към момента/

Коментар

• Малко пресни данни:

Click image for larger version

Name:	EUR-BALKANS-060122.jpg
Views:	1
Size:	26.3 КБ
ID:	3851653

Click image for larger version

Name:	BG-06012022.jpg
Views:	1
Size:	52.3 КБ
ID:	3851654
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                            Първия локдаун в Австралия беше наложен заради 350 случая и продължи 4 месеца. Обявиха победа над вируса и счетоха локдауна за правилен.

При 64 453 случая вчера могат ли директно да зазидат вкъщи хората?

​​​​​
                            Болни мозъци и поредното доказателство че с политика се занимават генетичните утайки на народите

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                              ГРОЗНО ЛЪЖАТ! ВДИГАТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ! НЕ ОБЯВЯВАТ ПОСТВАКСИНАЛНИТЕ ТЕЖКИ РЕАКЦИИ! НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!

Днес властите отново грозно излъгаха, като вдигнаха % на заразените с коронавируси само за 5 дни от 4,5 на 14,5% от пробите. Това е лабораторно невъзможно и патогенетично от развитието на вирусите невъзможно, освен ако няма директна уговорка, България да не изостава от темпа на провалилата се Западна Европа темп на заразени.

И още едно манипулативно действие -157 починали са за периода от от неделя 14.01 ч. до вторник 13.59 ч. Същото е и за намерените за денонощие, но се представят така, заради методите на НСИ. Болни почти няма, а ако има не са повече от друг сезон на ОРЗ.

Но забележете, че от % на т.нар ваксинирани сред новооткритите е 26,36%, точно толкова , колкото са и обявените изобщо сред популацията? Тогава? Нито го карат по-леко, нито умират по малко, последствията за тях са по – сериозни, защото имат и постваксинални тежки реакции, които българските власти не обявяват. Тук за разлика от ЕУ може да ги съдим и то яко, по закона за задълженията и договорите?

Та, кое не е ясно – първо лъжат с бройките, за да ни уплашат пак, после, обвиняват ни за поведението ни по празниците, и накрая – МИШЕНА е митинга за отмяна на мерките и зелените им хартийки на 12.01.от 12.ч пред парламента. Сега всеки ден ще се покачват случаите на хрема с главоболие, за да могат да ни забранят да изметем лъжливото правителство на Кирилчо и ококорения шмекер!

Не вярвайте, не се бодете с експерименталки, не само не помагат, но и разболяват. 26,6% наваксани напълно – болни и над 30% от новооткритите са набоцкани с 1 доза. Ако не вярвате, питайте в МЗ по ЗДОИ.

д-р Георги Тодоров

EТО ТАКА ЗВУЧАТ НЕВЕЖИТЕ С ВЛАСТ! НИКАКНА ПОВИШЕНА СМЪРТНОСТ НЯМА, ОСВЕН НА МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ В ЖАЛКИТЕ ВИ МОЗЪЦИ! ПИСНА МИ ДА МИ КАЗВАТЕ КАК ДА ЖИВЕЯ!

https://www.24chasa.bg/mnenia/articl...mqVdnrqhV5ywao

Ето така изглеждат и звучат невежите с власт! Горката, а си мислех , че може да мисли!

Не сме заедно Асена, защото не искате да приемете, че сте зависими от Урсули, Рютета, Шолцови разни, Драгита и други СОРОСОИДИ и либертрианци за робски живот!

Никаква повишена смъртност няма, освен на мозъчни клетки в жалките ви мозъци на недоучили властимащи, съсипващи съдбите и на тези, които ви вярват, и тези, които ви проклинат! Анатема!

Вие сте тегоба, бреме и съсипващи живота на обиковените, консервативни и природоразбиращи хора! Писна ми да ми казвате как да живея! Ще си живея живота, както го разбирам, ще помагам на другите и ще ви разобличавам алчността и мизантропията, която прилагате по заповедите дадени до вас, отвъд границите на отечеството ни! Промяна… не! Робство по Бидонски!

Аз не съм антиваксър! Анти експериментатор съм! Генната терапия не е ваксина, както военната музика не е музика и военното право не е право! Дааа, забравих и …военната медицина не е медицина!

д-р Георги Тодоров
                              От две години всякакви негодници кариеристи и политици ламтящи за постове пари и власт онанират на тема корона вирус...И продължават тия самозванци да онанират ошашавиха по нестабилните психически хора.Но ще дойде ден и ще отговарят за действията си..Асена е типичен пример за това...Когато я уволниха несправедливо и съдиха целият народ застана зад нея....Днес е министър и само за месец се превърна в това което преди две години ненавиждаше.Асена какво стана с теб?????Вече две седмици си министър а си неузнаваема...Защо властта така променя хората и унищожава душите им....Асена ти само за две седмици от много обичана се превърна в много мразена...Ще си министър още няколко месеца но ще бъдеш мразена до края на живота си....Жал ми е хората които се отричат от Бог и продават душите си на Сатаната..За Бог недосегаеми няма и ваксина срещу него никой не може да създаде...Както казаха дъновистите зад този вирус стои Бог и по никакъв начин не можеш да се скриеш...Ако си в списъка дори в землянка да идеш ангелите Божи пратеници ще ти го доставят..Едни хора отидоха в Антарктида и там се разболяха...въпреки ваксините и карантините....Асена опомни се докато е време и мини на страната на Бог...Медицинския фашизъм ще се провали и ще отговаряш за действията. си...Не принуждавайте хората да се ваксинират за да ходят на работа...

Коментар

• Първия локдаун в Австралия беше наложен заради 350 случая и продължи 4 месеца. Обявиха победа над вируса и счетоха локдауна за правилен.

При 64 453 случая вчера могат ли директно да зазидат вкъщи хората?

​​​​​

Коментар

X