Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не си доспивал една седмица, не се хранил добре, напил се в петък вечер лепнал вируса точно когато имунитета му е слаб и следващия петък вече е в болница, като е заразил поне 6 или 7 човека междувременно.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ебаси глупостите ми вкарваш в устата.
Вълна ще има и ще са 2000-2500 и под 100 починали дневно. Преди 1-2 седмици го писах.
За какво да се хващам? ЧЕ ЛЪЖЕШ. АКО ДОКАЖЕШ ЧЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ПИСАНИ ОТ ТЕБ И АЗ СЪМ ГИ ПИСАЛ СЕ МАХАМ.
Ако НЕ ТИ СЕ МАХАШ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Защото още не е дошла вълната. Ако все още не знаеш, Ковид е на вълни, а не е с постоянно покачване/намаляване. Идва вълна, разболява хората, който оцелее чака следващата вълна. В България до сега имаше 2 сериозни вълни. 3-тата вълна ще дойде неминуемо ако не се вземат мерки от сега.
Между другото искаш ли да се обзаложим, ако дойде следваща вълна ти изчезваш от форума завинаги, ако не дойде аз изчезвам. Така няма да се повтарят непрекъснато едни и същи глупости.
Може да сложим и някакъв смислен период за идване на вълната, примерно до края на годината. Ако дойде се махаш става ли?! Нали според теб всички сме го изкарали, следователно следваща вълна е невъзможна.
Иначе то е ясно, че лятото може и да не дойде, макар че Витанов казва друго, но миналото лято не дойде, а дойде през октомври, може и сега така да се случи или да дойде още през август. Това единствената неизвестност според мен, когат точно ще дойде, без мерки ще се 'разгори' много бързо, аз лично почти не виждам хора в България спазващи мерки.
Общо взето 40 - 50% от Българите са получили "амнезия" и са забравили какво се случи миналата година.... единствената ни надежда бяха ваксините, но... Българина се мисли за 'по-умен' от половината човечество.
Вълна ще има и ще са 2000-2500 и под 100 починали дневно. Преди 1-2 седмици го писах.
За какво да се хващам? ЧЕ ЛЪЖЕШ. АКО ДОКАЖЕШ ЧЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ПИСАНИ ОТ ТЕБ И АЗ СЪМ ГИ ПИСАЛ СЕ МАХАМ.
Ако НЕ ТИ СЕ МАХАШ?
Last edited by RUBLA; 31.07.2021, 22:08.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Общо взето 40 - 50% от Българите са получили "амнезия" и са забравили какво се случи миналата година.... единствената ни надежда бяха ваксините, но... Българина се мисли за 'по-умен' от половината човечество.
Ще има вълна тя вече е видна.... колко ще е върха не знам....да му мислят ваксинираните, ако преди ваксината не са преболедували....
ПП Ся се чудя защо СЗО не е фен на миксирането на ваксините ? Някой с АЗ как ще си сложи Пфайзер за делта след няколко месеца ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
Тогава ти трябва да го караш с летален изход. Понеже си чист психопат.
Утре ще стане вече осемнайсти месец подред говориш за бункери и камари с трупове през следващия месец и при следващата вълна, и съм сигурен че и при омега варианта пак ще си ги дуднеш.
Дори и разваления часовник е верен два пъти на ден!
Това бе преди делта варианта. С този доминираш щам, вече няма никакъв начин да се получи дълъг стаден имунитет. През 6 месеца ще си минава и сухите клечки ще си горят. Ако човек е ваксиниран добре. Ако не е ваксиниран ще е въпрос на късмет.
Не си доспивал една седмица, не се хранил добре, напил се в петък вечер лепнал вируса точно когато имунитета му е слаб и следващия петък вече е в болница, като е заразил поне 6 или 7 човека междувременно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеДа питам що БГ и Румъния след като са НАЙ-МАЛКО НАБОДЕНИ ИМАТ НАЙ-МАЛКО ЗАРАЗЕНИ
Между другото искаш ли да се обзаложим, ако дойде следваща вълна ти изчезваш от форума завинаги, ако не дойде аз изчезвам. Така няма да се повтарят непрекъснато едни и същи глупости.
Може да сложим и някакъв смислен период за идване на вълната, примерно до края на годината. Ако дойде се махаш става ли?! Нали според теб всички сме го изкарали, следователно следваща вълна е невъзможна.
Иначе то е ясно, че лятото може и да не дойде, макар че Витанов казва друго, но миналото лято не дойде, а дойде през октомври, може и сега така да се случи или да дойде още през август. Това единствената неизвестност според мен, когат точно ще дойде, без мерки ще се 'разгори' много бързо, аз лично почти не виждам хора в България спазващи мерки.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Нямам идея дали депопулацията е целта, но в последните десетилетия има много странни държавни решения.
Сегашната ситуация с вируса би могла да е последният пирон в ковчега....Не знам дали са правили симулации и за постковид обществото както правиха за избухването на пандемията....
Коментар
� -
Да, вече ковид е откровено психично заболяване. Предимно хора с психични проблеми ще го карат тежко.
Утре ще стане вече осемнайсти месец подред говориш за бункери и камари с трупове през следващия месец и при следващата вълна, и съм сигурен че и при омега варианта пак ще си ги дуднеш.
Дори и разваления часовник е верен два пъти на ден!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Баси безумните лъжи. Надявам се да си платен, че иначе ще е много тъжно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Taка е по CNN. В реалността обаче е друго. Ето кратко съобщение за жертвите в Израел преди два дни. С големи букви пише че един е бил здрав и прав антиваксър, а за другите двама ни гък, ни стон. Що ли?
Лош ден. Вместо 1:1000, 2:1.
Ама как така ?!?!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
м да, всеки антиваксър е в контролната група и според статистиката на САЩ умират повече от 1000 пъти повече….
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Някои ще поживеят и ще видят.
Коментар
� -
Коментар