IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Пак искам да обърна внимание на медийната манипулация с примера, който даваш.

Първо: за 3 случая в 8 милионна страна - такова крещящо заглавие?
    Допълнително - не е казано, че са умрели ОТ коронавирус (това никой читав патоанатом няма да подпише), а само че са били С коронавирус.

Второ: проста логическа задача:
    Възможни са само две състояния - ваксиниран и неваксиниран. От трима единият е неваксиниран. Какви са другите двама, щом като за тях не казват, че са неваксинирани? - явно и несъмнено са ваксинирани. Друг извод не е възможен.
    И, гледай ти, медията заостря вниманието на единия неваксиниран... Като здравият разум казва, че трябва да заострят вниманието именно на ваксинираните умрели, щото нещо не е наред тогава с цялата им ваксокампания.

Вече втора година медийните лъжи в полза на коронаистерията и ваксопропагандата в така наречения развит свят са във всякакъв вид, невиждано масови и най-безобразни!
    Мани ами са и толкова очоизвадно фалшиви - има няма ХИЛЯДИ ПЪТИ и пак хващат декиш сред овцете. А ефекта се върти около кръглата нула
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не човек , народът страшно опростя , 30-ина години активни мероприятия по въпроса ... тепърва ще ражда резултати ..
      Аве и аз така мислих до преди три четири лета, но ми се наложи да работя в една от кулите на цариградско и да минавам през "обучение". Знам и на сина в училище как ежегодно им правят ден на розовата тениска, а едни хора с ... нетрадиционна ориентация (http://voxtua.org/en/what-we-do/) обикалят стаите и им предлагат безплатни обучения и им дават диплома "от американското посолство" - техни думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Taка е по CNN. В реалността обаче е друго. Ето кратко съобщение за жертвите в Израел преди два дни. С големи букви пише че един е бил здрав и прав антиваксър, а за другите двама ни гък, ни стон. Що ли?

Лош ден. Вместо 1:1000, 2:1.

Пак искам да обърна внимание на медийната манипулация с примера, който даваш.

Първо: за 3 случая в 8 милионна страна - такова крещящо заглавие?
        Допълнително - не е казано, че са умрели ОТ коронавирус (това никой читав патоанатом няма да подпише), а само че са били С коронавирус.

Второ: проста логическа задача:
        Възможни са само две състояния - ваксиниран и неваксиниран. От трима единият е неваксиниран. Какви са другите двама, щом като за тях не казват, че са неваксинирани? - явно и несъмнено са ваксинирани. Друг извод не е възможен.
        И, гледай ти, медията заостря вниманието на единия неваксиниран... Като здравият разум казва, че трябва да заострят вниманието именно на ваксинираните умрели, щото нещо не е наред тогава с цялата им ваксокампания.

Вече втора година медийните лъжи в полза на коронаистерията и ваксопропагандата в така наречения развит свят са във всякакъв вид, невиждано масови и най-безобразни!
        Last edited by chan_tura_naga; 31.07.2021, 23:34.

Коментар

• И Терзиев следващия път като ти хрумне че много схващаш нещо поеми си дъх, помисли седмица или две и може и да ти се появи в съзнанието, колко много не схващаш нищо. Честно направо ти се чудя как до сега не си фалирал пет шест пъти с такава неспособност за мислене. Но може би играта само на демо те спасява

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Божке, не съм вярвал, че баш в този мижав форум ще се води такава нелепа, елементарна, некомпетентна и до безобразност лъжлива пропаганда. Явно инструкцията е по някакъв начин да се съчетае русофобията с ковидиотията. Напомня ми по безобразие рефренът, че Русия е виновна за бежанците в Европа.

ДАННИТЕ: https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality

В допълнение РФ ПЪРВИ създадоха използваема ваксина.
            Създадоха първи, но и там са такива идиоти населението като в България и са под 20% ваксинирани, пак като в България. И както в момента има рекорда смъртност в Русия на ден от началото на пандемията, нищо чудно скоро и нашите антиваксъри да последват руския пример

Коментар

Божке, не съм вярвал, че баш в този мижав форум ще се води такава нелепа, елементарна, некомпетентна и до безобразност лъжлива пропаганда. Явно инструкцията е по някакъв начин да се съчетае русофобията с ковидиотията. Напомня ми по безобразие рефренът, че Русия е виновна за бежанците в Европа.

Не човек , народът страшно опростя , 30-ина години активни мероприятия по въпроса ... тепърва ще ражда резултати ..

Коментар

Cases and mortality by country

Russian Federation 107.49 per 100k
                United Kingdom 194.33 per 100k

Копеле, честно и без злоба ти го казвам - ти си идиот. От тебе съм чел двете най-големи глупости евър в този форум.
                Виж смъртните случаи сега. На настоящия пик. За какво гледаш данни от преди ваксинациите да са налични

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Вижда се че Ковид става по-агресивен с времето, а не отслабва, това беше също дълго повтаряна "мантра", че вируса щял да отслабне от самосебе си... не е отслабнал. В момента при по-малко заразени в Русия има повече жертви... което означава, че нас ни чака същото, защото ние сме горе-долу на тяхното ниво с ваксинациите. При силно разгоряла се епидемия, за съжаление и част от ваксинираните ще си отидат. Което ще се случи именно заради голямото число неваксинирани. (*пример пак Русия). Да неваксинираните ще са много повече, но за съжаление не всички ваксинирани изработват добра защита. (което е видно от данните на Израел и Великобритания, където въпреки ваксинацията има ваксинирани хора в болниците).

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Като гледаме резултати от силно ваксинирани държави, то е почти сигурно че се справя много по добре. Можеш да сравниш смъртните случаи в Русия като слабо ваксинирана с тези в Англия като силно ваксинирана.

Cases and mortality by country

Russian Federation 107.49 per 100k
                    United Kingdom 194.33 per 100k

Копеле, честно и без злоба ти го казвам - ти си идиот. От тебе съм чел двете най-големи глупости евър в този форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Вижда се че Ковид става по-агресивен с времето, а не отслабва, това беше също дълго повтаряна "мантра", че вируса щял да отслабне от самосебе си... не е отслабнал. .

Ако някой знае... Каква беше онази нестерилизираща ваксина за несмъртоносната болест при кокошките? Която малко по малко е довела дотам, че вирусът се е изродил в свръх-смъртоносен, и всички неваксинирани кокошки умират от него? Не знам защо се сетих за това, ама нали сиговорим за ваксини

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                        Ти си ваксиниран така че няма що да се притесняваш нали така ?
                        Ще има вълна тя вече е видна.... колко ще е върха не знам....да му мислят ваксинираните, ако преди ваксината не са преболедували....

ПП Ся се чудя защо СЗО не е фен на миксирането на ваксините ? Някой с АЗ как ще си сложи Пфайзер за делта след няколко месеца ?

Хубаво аз съм ваксиниран и относително здрав, а тези които не са, какво правим с тях?! Сигурно има хора на които им е все едно ако се разболеят родителите им, но на мен не ми е все едно. Също не ми е все едно дали ще имат трайни последствия и тн.

Освен това мисля, че ако оставим нещата така, когато свъшат "слабите" вируса ще започне и със "силните". Изобщо не се съмнявам в това, ако теориите за това, "че вируса ще си отиде сам", бяха верни, до сега щеше отдавна да си е отишъл, но както се вижда, не си отива... дори с ваксини.

Вижда се че Ковид става по-агресивен с времето, а не отслабва, това беше също дълго повтаряна "мантра", че вируса щял да отслабне от самосебе си... не е отслабнал. В момента при по-малко заразени в Русия има повече жертви... което означава, че нас ни чака същото, защото ние сме горе-долу на тяхното ниво с ваксинациите. При силно разгоряла се епидемия, за съжаление и част от ваксинираните ще си отидат. Което ще се случи именно заради голямото число неваксинирани. (*пример пак Русия). Да неваксинираните ще са много повече, но за съжаление не всички ваксинирани изработват добра защита. (което е видно от данните на Израел и Великобритания, където въпреки ваксинацията има ваксинирани хора в болниците).

Коментар

• Поздрав с тази чудесна танцова компилация. От медицинските сестри в празните ковид-отделения. През изминалата година и половина. Докато народа седи заключен да се спасява от КОВИДгрип. Поне са имали време да изрепетират добре хореографиите. Има и доста хумор в танците. Все пак, от скука и безделие откачаш, разбираемо е.

https://www.bitchute.com/video/jUUysPGMlliP/

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

А достойният ваксиниран гражданин поставен в същите условия колко би заразил? Или задавам тъп въпрос щото ваксинираните не се напиват в петък вечер по морални причини?
                            Като гледаме резултати от силно ваксинирани държави, то е почти сигурно че се справя много по добре. Можеш да сравниш смъртните случаи в Русия като слабо ваксинирана с тези в Англия като силно ваксинирана.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Не си доспивал една седмица, не се хранил добре, напил се в петък вечер лепнал вируса точно когато имунитета му е слаб и следващия петък вече е в болница, като е заразил поне 6 или 7 човека междувременно.
                              А достойният ваксиниран гражданин поставен в същите условия колко би заразил? Или задавам тъп въпрос щото ваксинираните не се напиват в петък вечер по морални причини?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ебаси глупостите ми вкарваш в устата.
                                Вълна ще има и ще са 2000-2500 и под 100 починали дневно. Преди 1-2 седмици го писах.
                                За какво да се хващам? ЧЕ ЛЪЖЕШ. АКО ДОКАЖЕШ ЧЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ПИСАНИ ОТ ТЕБ И АЗ СЪМ ГИ ПИСАЛ СЕ МАХАМ.
                                Ако НЕ ТИ СЕ МАХАШ?
                                Ние имаме 1 милион ваксинирани напълно ваксинирани, не 6 милиона, че да очакваме голям спад на смъртността. Изкаралите вируса през ноември не намалиха пика през април. А вече тези от ноември имат доста по-слаб имунитет.

Коментар

Working...
                                X