IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Защото още не е дошла вълната. Ако все още не знаеш, Ковид е на вълни, а не е с постоянно покачване/намаляване. Идва вълна, разболява хората, който оцелее чака следващата вълна. В България до сега имаше 2 сериозни вълни. 3-тата вълна ще дойде неминуемо ако не се вземат мерки от сега.

Между другото искаш ли да се обзаложим, ако дойде следваща вълна ти изчезваш от форума завинаги, ако не дойде аз изчезвам. Така няма да се повтарят непрекъснато едни и същи глупости.

Може да сложим и някакъв смислен период за идване на вълната, примерно до края на годината. Ако дойде се махаш става ли?! Нали според теб всички сме го изкарали, следователно следваща вълна е невъзможна.

Иначе то е ясно, че лятото може и да не дойде, макар че Витанов казва друго, но миналото лято не дойде, а дойде през октомври, може и сега така да се случи или да дойде още през август. Това единствената неизвестност според мен, когат точно ще дойде, без мерки ще се 'разгори' много бързо, аз лично почти не виждам хора в България спазващи мерки.

Общо взето 40 - 50% от Българите са получили "амнезия" и са забравили какво се случи миналата година.... единствената ни надежда бяха ваксините, но... Българина се мисли за 'по-умен' от половината човечество.
    Ебаси глупостите ми вкарваш в устата.
    Вълна ще има и ще са 2000-2500 и под 100 починали дневно. Преди 1-2 седмици го писах.
    За какво да се хващам? ЧЕ ЛЪЖЕШ. АКО ДОКАЖЕШ ЧЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ПИСАНИ ОТ ТЕБ И АЗ СЪМ ГИ ПИСАЛ СЕ МАХАМ.
    Ако НЕ ТИ СЕ МАХАШ?
    Last edited by RUBLA; 31.07.2021, 22:08.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Общо взето 40 - 50% от Българите са получили "амнезия" и са забравили какво се случи миналата година.... единствената ни надежда бяха ваксините, но... Българина се мисли за 'по-умен' от половината човечество.
      Ти си ваксиниран така че няма що да се притесняваш нали така ?
      Ще има вълна тя вече е видна.... колко ще е върха не знам....да му мислят ваксинираните, ако преди ваксината не са преболедували....

ПП Ся се чудя защо СЗО не е фен на миксирането на ваксините ? Някой с АЗ как ще си сложи Пфайзер за делта след няколко месеца ?

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Тогава ти трябва да го караш с летален изход. Понеже си чист психопат.

Утре ще стане вече осемнайсти месец подред говориш за бункери и камари с трупове през следващия месец и при следващата вълна, и съм сигурен че и при омега варианта пак ще си ги дуднеш.

Дори и разваления часовник е верен два пъти на ден!
        Преди година писах че ще има 20000 починали. Имаме 20000 починали.

Това бе преди делта варианта. С този доминираш щам, вече няма никакъв начин да се получи дълъг стаден имунитет. През 6 месеца ще си минава и сухите клечки ще си горят. Ако човек е ваксиниран добре. Ако не е ваксиниран ще е въпрос на късмет.

Не си доспивал една седмица, не се хранил добре, напил се в петък вечер лепнал вируса точно когато имунитета му е слаб и следващия петък вече е в болница, като е заразил поне 6 или 7 човека междувременно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Да питам що БГ и Румъния след като са НАЙ-МАЛКО НАБОДЕНИ ИМАТ НАЙ-МАЛКО ЗАРАЗЕНИ
          Защото още не е дошла вълната. Ако все още не знаеш, Ковид е на вълни, а не е с постоянно покачване/намаляване. Идва вълна, разболява хората, който оцелее чака следващата вълна. В България до сега имаше 2 сериозни вълни. 3-тата вълна ще дойде неминуемо ако не се вземат мерки от сега.

Между другото искаш ли да се обзаложим, ако дойде следваща вълна ти изчезваш от форума завинаги, ако не дойде аз изчезвам. Така няма да се повтарят непрекъснато едни и същи глупости.

Може да сложим и някакъв смислен период за идване на вълната, примерно до края на годината. Ако дойде се махаш става ли?! Нали според теб всички сме го изкарали, следователно следваща вълна е невъзможна.

Иначе то е ясно, че лятото може и да не дойде, макар че Витанов казва друго, но миналото лято не дойде, а дойде през октомври, може и сега така да се случи или да дойде още през август. Това единствената неизвестност според мен, когат точно ще дойде, без мерки ще се 'разгори' много бързо, аз лично почти не виждам хора в България спазващи мерки.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Нямам идея дали депопулацията е целта, но в последните десетилетия има много странни държавни решения.
            Сегашната ситуация с вируса би могла да е последният пирон в ковчега....Не знам дали са правили симулации и за постковид обществото както правиха за избухването на пандемията....
            Точно това е целта.

Europe, up to 17 July, 2021: Deaths: 18,928 Injuries: 1,823,219 U.K. up to 1 July, 2021: Deaths: 1,470 Injuries: 1,037,376 U.S. up to 9 July, 2021: Deaths: 10,991 Injuries: 551,172 Deaths & Injuries for Europe, U.K. & U.S (Combined to…

Коментар

• Ама и вие четете, както ви е угодно. Не казвам, че ваксинираните не лъжат и мажат, но...
              Онзи един от трима може би са го писали, защото е само 38 годишен? А не, че другите двама са ваксинирани

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Да, вече ковид е откровено психично заболяване. Предимно хора с психични проблеми ще го карат тежко.
                Тогава ти трябва да го караш с летален изход. Понеже си чист психопат.

Утре ще стане вече осемнайсти месец подред говориш за бункери и камари с трупове през следващия месец и при следващата вълна, и съм сигурен че и при омега варианта пак ще си ги дуднеш.

Дори и разваления часовник е верен два пъти на ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Баси безумните лъжи. Надявам се да си платен, че иначе ще е много тъжно.
                  Не поумняват ли от ваксината ?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Taка е по CNN. В реалността обаче е друго. Ето кратко съобщение за жертвите в Израел преди два дни. С големи букви пише че един е бил здрав и прав антиваксър, а за другите двама ни гък, ни стон. Що ли?

Лош ден. Вместо 1:1000, 2:1.

Требе да изплагиатствам колегата Купата ма не моа да се сдържа:
                    Ама как така ?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение

м да, всеки антиваксър е в контролната група и според статистиката на САЩ умират повече от 1000 пъти повече….
                      Баси безумните лъжи. Надявам се да си платен, че иначе ще е много тъжно.

Коментар

Някои ще поживеят и ще видят.
                        Важното е да имаш "последната дума". Поне за теб явно е важно. Опа, сега аз писах, ще трябва да ми отговориш нещо саркастично. За да я имаш. Последната дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                          Някои ще поживеят и ще видят.

Коментар

....

https://www.youtube.com/watch?v=PvQ8eXQobr4

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Следващите месеци "буквално" всеки, който се е затворил - било в бункер, било в апартамента, и трепери от страх и бърше със спирт бутона на лампата във входа - ще е ковиваксър. Ковид пандемията всъщност е психично заболяване. Знам, понеже и него го преболедувах, и то общо взето - тежко. Много по-продължително и тежко от самият ковидгрип. Но оздравях и се възстанових. Обаче виждам мнозина, които боледуват "дълъг", даже май хроничен синдром на кови-психоза. И мнозина се влошават.
                              Да, вече ковид е откровено психично заболяване. Предимно хора с психични проблеми ще го карат тежко.

Коментар

Следващия месец всеки антиваксър, който буквално не се е затворил в бункер ще може лично да се увери до колко му е съвършен имунитета
                                Следващите месеци "буквално" всеки, който се е затворил - било в бункер, било в апартамента, и трепери от страх и бърше със спирт бутона на лампата във входа - ще е ковиваксър. Ковид пандемията всъщност е психично заболяване. Знам, понеже и него го преболедувах, и то общо взето - тежко. Много по-продължително и тежко от самият ковидгрип. Но оздравях и се възстанових. Обаче виждам мнозина, които боледуват "дълъг", даже май хроничен синдром на кови-психоза. И мнозина се влошават.

Коментар

Working...
                                X