Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениене знаеш много неща от там правиш грешни изводи...пък те търпим. Най-лошото е, че тези дето ви гласят и тези дето могат да ви помогнат еднакви ви мразят, естествено не знаеш защо.
Last edited by X_Y; 01.08.2021, 11:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Виж в тази група каква психария е https://m.facebook.com/groups/490802...eferrer=search
Тукашните герои изглеждат като олицетворение на нормалносттаLast edited by X_Y; 01.08.2021, 11:19.
Коментар
-
Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“
Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“ | От Извора (otizvora.com)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Просто не мислят
Дори нямат идея какво е да мислиш... става дума за едно предмисловно вегетативно състояние
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеТова е научно доказано - щом не мислят като теб, гарантирано са тъпи. Доказано е от същите експерти, които доказаха че "ваксините" са безопасни и ефективни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВъпросният индивид е точно това плюс, че е абсолютно дърво
Иначе лошо няма да се говори с малко по-нормални антивъксъри, при които има някаква мозъчна дейност
Тукашните герои изглеждат като олицетворение на нормалността
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Това е научно доказано - щом не мислят като теб, гарантирано са тъпи. Доказано е от същите експерти, които доказаха че "ваксините" са безопасни и ефективни.Last edited by X_Y; 01.08.2021, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Това е научно доказано - щом не мислят като теб, гарантирано са тъпи. Доказано е от същите експерти, които доказаха че "ваксините" са безопасни и ефективни.
Коментар
-
Въпросният индивид е точно това плюс, че е абсолютно дърво
Иначе лошо няма да се говори с малко по-нормални антивъксъри, при които има някаква мозъчна дейност
Тренирам, възприемам разговора с антиваксъри като добро упражнение. Те са в общи линии представителна извадка на по-тъпата част от обществото, с която в общи линии не общувам реално. Така че тази тема е добър терен. Иначе в групите за антиваксъри във фейсбук, според мен едновременно са клинично луди и тъпи и в общи линии много нива под тукашните герои и там никакъв разговор не става.
- 1 like
Коментар
-
Тренирам, възприемам разговора с антиваксъри като добро упражнение. Те са в общи линии представителна извадка на по-тъпата част от обществото, с която в общи линии не общувам реално. Така че тази тема е добър терен. Иначе в групите за антиваксъри във фейсбук, според мен едновременно са клинично луди и тъпи и в общи линии много нива под тукашните герои и там никакъв разговор не става.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМоята мацка знаеш ли какво ми вика, абе какво си губиш времето да обясняваш нещо на някакви българи...
Направо ме убива
- 2 Харесвания
Коментар
-
Моята мацка знаеш ли какво ми вика, абе какво си губиш времето да обясняваш нещо на някакви българи...
Направо ме убива
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ Терзиев следващия път като ти хрумне че много схващаш нещо поеми си дъх, помисли седмица или две и може и да ти се появи в съзнанието, колко много не схващаш нищо. Честно направо ти се чудя как до сега не си фалирал пет шест пъти с такава неспособност за мислене. Но може би играта само на демо те спасява
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Би ли обяснил по прост начин как моето неваксиниране се отразява на потенциалното разболяване на твоите родители? Или пък твоето неваксиниране?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Сигурно има хора на които им е все едно ако се разболеят родителите им, но на мен не ми е все едно.
Би ли обяснил по прост начин как моето неваксиниране се отразява на потенциалното разболяване на твоите родители? Или пък твоето неваксиниране?
Коментар
-
Песента на деня. От концерт в страната на седмицата. Новозаразените са 75% от намушканите. А армията пази заради 9 новозаразени. Новото нормално.
https://www.youtube.com/watch?v=FuoWykVNwyI
Коментар
Коментар