IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Никой не е отхвърлял кръвните плазми от преболедували. Не може да не си спомняте отчаяните призиви на познати и познати на познати във фейса и на други места за даряване за някой близък в тежко положение в болница. За съжаление не помага кой знае колко.
    Ма им дай на тия да търсят конспирации и заговори да ги чипират и ги закачат на хомота.
    Абе шматарок знаеш ли как проверяват ваксинираните по летищата в Испания! дали са чипове или намагнатизирани протеини все тая.. тъпак

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Това че е бил против ваксините, май е пуснато помежду другото от антиваксърите, в нито една статия която прочетох не пишеше че доктора е бил срещу ваксините.

Иначе това за че се е занимавал с кръвна плазма е похвално, аз също съм на мнение, че кръвната плазма работи (поне при леки до средно тежки случаи). Жалко че я отхвърлиха незслужено, както между впрочем и Ивермектина.

Иначе примерно ето тук казват, че доктора не е бил против ваксините и дори е бил един от първите ваксинирани:
      https://www.fanpage.it/milano/morte-...nto-personale/
      Никой не е отхвърлял кръвните плазми от преболедували. Не може да не си спомняте отчаяните призиви на познати и познати на познати във фейса и на други места за даряване за някой близък в тежко положение в болница. За съжаление не помага кой знае колко.
      Ма им дай на тия да търсят конспирации и заговори да ги чипират и ги закачат на хомота.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Японците доста се дърпаха от тая Олимпиада, ама не успяха да се отърват.

.................................................. .................................................. ..
        А и нещо са назад с Д-щама. Дали ще е така и след игрите?

Я, вече имало резултат

https://www.bbc.com/news/world-asia-58024158

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Я пак - преди 10 ГОДИНИ какво ме е засегнало?
          Освен че псувах тулупа в БП и той повече не посмя да се появи 2008г май беше.
          Началото на 90-те бях тинейджър и кой ти е разбирал от политика, демокрация и т.н.
          В БГ кочината не е толкова МРЪСНА и отвратителна за разлика от западната.

Ето един пример.
          „Доктор Джузепе Де Донно се "самоуби". Един национален герой, един страхотен лекар- смел и самоотвержен. Едно знаме на нашата надежда в борбата с Ковид . На своя глава, започна пръв в Италия, пръв и в света, лечението с хиперимунна кръвна плазма. И този метод носи неговото име! Терапия Де Донно. Спаси много хора. Стотици. Някои, ги издърпа за косите направо от дупката. Всичките му пациенти оцеляха!

Неговата родна Мантуа плаче. И цяла Италия скърби дълбоко. Безутешно!

Беше на 54 години. Имаше дъщеря, съпруга. Роднини. Приятели. Пациенти.

В траур са хора, които са го познавали и хора, които никога не са го виждали…

Всички сме в молитва да бъдат обгърнати във вечна светлина прекрасната му душа и лъвското му сърце!

“Терапията с хиперимунната кръвна плазма струва много малко, почти нищо, лекува бързо и сигурно, не произвежда печалби, камо ли – милиарди.

А аз съм само един селски лекар. Правя каквото мога и каквото ме е научила медицината. Не съм акционер на Big Pharma.”

(Dott. De Donno – La Verità, 15 giugno 2020)”

Д-р Джузепе Ди Донно е професор по пулмология, завеждащ съответното отделение в болницата в Мантуа. Той е от малцината лекари в Италия, които не са съгласни с наложения режим на задължително ваксиниране. Получава много заплахи и клетви заради това. Санкциониран е от т.н Комисия по етиката, която е проводник на режима. По тази причина напуска работата си в Мантуа и става участъков лекар.

Решава да направи своя болница, в която да прилага научни методи за лечение на Ковид-а, както и прилаганото от него лечение с кръвна плазма на преболедували заразата. Събира екип от свои колеги съмишленици. За съжаление идеята му умира заедно с него.

На 27-юли т.г. представители на властта влизат в дома му и го намират мъртъв.Обявяват, че е самоубийство. Проф. Ди Донно не е боледувал от нищо до този момент и е бил напълно здрав 54-годишен мъж.

Това че е бил против ваксините, май е пуснато помежду другото от антиваксърите, в нито една статия която прочетох не пишеше че доктора е бил срещу ваксините.

Иначе това за че се е занимавал с кръвна плазма е похвално, аз също съм на мнение, че кръвната плазма работи (поне при леки до средно тежки случаи). Жалко че я отхвърлиха незслужено, както между впрочем и Ивермектина.

Иначе примерно ето тук казват, че доктора не е бил против ваксините и дори е бил един от първите ваксинирани:
          https://www.fanpage.it/milano/morte-...nto-personale/

Коментар

• Чел съм за някъв лекар, остерайхишен немец, през 19 век пръв зяпнал да обяснява ролята на хигиената за предотвратяване на инфекции. Свършил в лудница, уволнен, щото бил против научния консенсус.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Лошото е, че го разбра едва, когато лично теб те засегна. Хубаво беше да се усетиш още преди 20 години. Дворец да имаш, ако е насред кочина, значи живееш в кочина.
              Я пак - преди 10 ГОДИНИ какво ме е засегнало?
              Освен че псувах тулупа в БП и той повече не посмя да се появи 2008г май беше.
              Началото на 90-те бях тинейджър и кой ти е разбирал от политика, демокрация и т.н.
              В БГ кочината не е толкова МРЪСНА и отвратителна за разлика от западната.

Ето един пример.
              „Доктор Джузепе Де Донно се "самоуби". Един национален герой, един страхотен лекар- смел и самоотвержен. Едно знаме на нашата надежда в борбата с Ковид . На своя глава, започна пръв в Италия, пръв и в света, лечението с хиперимунна кръвна плазма. И този метод носи неговото име! Терапия Де Донно. Спаси много хора. Стотици. Някои, ги издърпа за косите направо от дупката. Всичките му пациенти оцеляха!

Неговата родна Мантуа плаче. И цяла Италия скърби дълбоко. Безутешно!

Беше на 54 години. Имаше дъщеря, съпруга. Роднини. Приятели. Пациенти.

В траур са хора, които са го познавали и хора, които никога не са го виждали…

Всички сме в молитва да бъдат обгърнати във вечна светлина прекрасната му душа и лъвското му сърце!

“Терапията с хиперимунната кръвна плазма струва много малко, почти нищо, лекува бързо и сигурно, не произвежда печалби, камо ли – милиарди.

А аз съм само един селски лекар. Правя каквото мога и каквото ме е научила медицината. Не съм акционер на Big Pharma.”

(Dott. De Donno – La Verità, 15 giugno 2020)”

Д-р Джузепе Ди Донно е професор по пулмология, завеждащ съответното отделение в болницата в Мантуа. Той е от малцината лекари в Италия, които не са съгласни с наложения режим на задължително ваксиниране. Получава много заплахи и клетви заради това. Санкциониран е от т.н Комисия по етиката, която е проводник на режима. По тази причина напуска работата си в Мантуа и става участъков лекар.

Решава да направи своя болница, в която да прилага научни методи за лечение на Ковид-а, както и прилаганото от него лечение с кръвна плазма на преболедували заразата. Събира екип от свои колеги съмишленици. За съжаление идеята му умира заедно с него.

На 27-юли т.г. представители на властта влизат в дома му и го намират мъртъв.Обявяват, че е самоубийство. Проф. Ди Донно не е боледувал от нищо до този момент и е бил напълно здрав 54-годишен мъж.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

оказа се че бай тошовото е по-малкото зло. А 20 години се кълнях че не може да е по зле от бай тошово. Оказа се че може.
                Може да те разселваха, да не ти даваха да работиш ама НИКОГА не е забранявал да ходиш до магазина, кафето, кръчмата, че и в парка
                Лошото е, че го разбра едва, когато лично теб те засегна. Хубаво беше да се усетиш още преди 20 години. Дворец да имаш, ако е насред кочина, значи живееш в кочина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Прекалено много ЩЕ в един постинг. Явно наистина се изживяваш като пророк, пред който Ванга и Нострадамос ряпа да ядат.
                  Ех, Матеев...

Сидит чукча на ветке дерева и пилит ее. Мимо
                  проходит русский геолог и говорит чукче:- Чукча, ты сейчас допилишь сук
                  и упадешь с дерева. Чукча не обращает на геолога внимание и
                  продолжает пилит.

Геолог постоял, посмотрел и пошел дальше. Чукча
                  допиливает ветвь и конечно падает с дерева. Тут же вскакивает и показывая
                  пальцем в сторону ушедшего геолога, восторженно-удивлено кричит:- О,
                  ШАМАН, ШАМАН!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Дръж се Бота,няма да им се даваме,да ни взимат правата....А бе,ти не харесваше ли бай Тошовото време?!То и тогава май правата не бяха много на мода ,че и да ги вземат,ние имаме опит....
                    оказа се че бай тошовото е по-малкото зло. А 20 години се кълнях че не може да е по зле от бай тошово. Оказа се че може.
                    Може да те разселваха, да не ти даваха да работиш ама НИКОГА не е забранявал да ходиш до магазина, кафето, кръчмата, че и в парка
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

То беше и доказано, че при братчеда САРС имунитета си е наличен и след 20 години....
                      И нещо което пиша за стотен път ВСИЧКИ / 99.6%/ преболедувал с доживотен перфектен имунитет , които се ваксинират ще бъдат ок. Обаче успеха ще бъде присъден на ваксината .... Това е част от причините да се бърза и насилва ваксинацията. Да не бъде възможно проследимостта и сравнението.... замитане на следите....
                      За съжаление мисля, че стратегията ще бъде успешна, защото НЕваксиниран човек няма да може да има не нормален, а никакъв съвременен живот след година. Ще останат малко малцинство ентусиасти, които ще бъдат цензурирани, заглушавани, съдени и вкарвани в затвора....
                      Прекалено много ЩЕ в един постинг. Явно наистина се изживяваш като пророк, пред който Ванга и Нострадамос ряпа да ядат.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Чудно ми е, че в голямото "Нейчър" пускат статии за неща, които са ни разправяли още в часовете по биология в средното образование...

Ма има ли кой да помни? Трудна работа е тава, по-лесно се ходи с празна глава, щото нищо друго в нея не пречи на двете бразди за равновесие, пренатоварвайки слабото процесорче.
                        То беше и доказано, че при братчеда САРС имунитета си е наличен и след 20 години....
                        И нещо което пиша за стотен път ВСИЧКИ / 99.6%/ преболедувал с доживотен перфектен имунитет , които се ваксинират ще бъдат ок. Обаче успеха ще бъде присъден на ваксината .... Това е част от причините да се бърза и насилва ваксинацията. Да не бъде възможно проследимостта и сравнението.... замитане на следите....
                        За съжаление мисля, че стратегията ще бъде успешна, защото НЕваксиниран човек няма да може да има не нормален, а никакъв съвременен живот след година. Ще останат малко малцинство ентусиасти, които ще бъдат цензурирани, заглушавани, съдени и вкарвани в затвора....

Коментар

т.е да не остане НИ един НЕЗАВИСИМ - ВСИЧКИ ДА СТАНЕМ РОБИ, БЕЗ ПРАВА
                          Дръж се Бота,няма да им се даваме,да ни взимат правата....А бе,ти не харесваше ли бай Тошовото време?!То и тогава май правата не бяха много на мода ,че и да ги вземат,ние имаме опит....

Коментар

лошото е че заради тези овце и ние няма да минем метър - ще приложат по ужасни репресии за нас. Вече 2-ри път ме блокират у фацето .
                            Последния пита една боцнала се и заразила се и лежала в болница дали пак да се боцка. И аз викам: И питаш дори и лапето само един път пипа горещия котлон ....
                            Готви се за концлагерите при 3-то подобно мнение....:-)
                            Не е ли ясно, че единствено може да се боготворят ваксините..... Е след тях може и да има богове и последователи... кой знае.... :-)))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Спокойно, и там ще уврат - и на най-търпеливите им писва в един момент. Ето веселко изследване, публикувано в списание Нейчър от учени от университета в Сейнт Луис - Had COVID? You’ll probably make antibodies for a lifetime. Преди имаше и такива, които доказват, че обикновеният грип изяжда ковида и т.н. Ма не ги четете, ходете с маски, бийте ваксини и най-важното - стойте си вкъщи, че навън е страшно. Та така...
                              Няма да уврат. Прекалено по български мислиш. Там вярват на всичко по телевизора. Останалите с някакъв здрав разум са аутсайдери и от тях нищо не зависи. Прекъсната е връзката със земята, с истинската работа и от нищоправене по офисите ти идват безумни идеи. Има пълнолетни хора, които не са виждали на живо прасе. Те елитните западняци вече и в зоопарк не ходят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Ето веселко изследване, публикувано в списание Нейчър от учени от университета в Сейнт Луис - Had COVID? You’ll probably make antibodies for a lifetime.
                                Чудно ми е, че в голямото "Нейчър" пускат статии за неща, които са ни разправяли още в часовете по биология в средното образование...

Ма има ли кой да помни? Трудна работа е тава, по-лесно се ходи с празна глава, щото нищо друго в нея не пречи на двете бразди за равновесие, пренатоварвайки слабото процесорче.

Коментар

Working...
                                X