If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Забележете този каква маска държи. С клапи. При положение, че като кихнеш всичко ще излезе през тях няма никакво предпазване. И тези хора са експертите дето ще ни преведат през епидемията!?!?!?!?!
А за умността на т.нар. ваксъри (или просто ковидиотените) - ето един от основните гурута, баш шамана от катрана, Тошко Африкански, пардон Канраджиански:
„Провежда се една невидима ваксинационна кампания. Трябва да се обясни на хората спокойно, че трябва да се имунизират, това е най-важното в момента, защото 25 поставени ваксини означават 1 спасен човешки живот. Трябва да се убеждават и родителите, защото децата над 12-годишна възраст също е хубаво да се имунизират. Колкото повече ваксини сложим, толкова по-подготвени ще бъдем“, заяви професорът.
Много бърза сметка -при 6 милиона население над 18 години у нас, ако всички се чипираме, значи сме спасили 240 000 човека, т.е. 2 години никой няма да умре у нас. Ами аз отивам още утре да си набия 3 ваксини накуп, щото иначе тази година ще измрат стотици хиляди хора заради мен, скапания смъртожаден. Посипвам си главата с пепел и хващам 5-цата за Пирогов - оф, то и 5-цата не бачка, че правят релсите - ми значи се отлага, Фъндупкова е виновна
П.С. Вчера вечерях в известен столичен мол и приключих към 22.00 часа - да ви кажа ли колко народ бяха с маски в мола в този час - никой! Е, към 19.30, когато влязох, всички носеха намордниците де, ама не шото вярват в грипа или ги е страх, а защото им го налагат - изводите са за вас
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Най-важното и първо условие за анализ и, дай Боже, синтез на на реалността е езиковата култура. Ти пишеш ilusion of knowledge, но абсолютно нямаш капацитет да осмислиш термина и се превръщаш в обикновен папагал. Очевидно и самите ти мисли са трансплантирани, т.е. въведени в съзнанието ти без твое активно участие. Изобщо не е случайно, че имаме толкова сериозен натиск за замяна на установени думи и термини или дори пълната им забрана.
извинявай баце, нямам ниво на езикова култура, спирам да пиша и продължавам да чета
Бааа, HEAR имат профит! Хакнат акаунт или сайд ефект от на ковид флуто? Даже чекнах сваги стокс дали няма спешъл новини. (Баси, а мойтe CLF изглежда са яко хот. Още малко и въглищата ще подхванат.)
Моят тейк е, че компанията е валю трап и "много добрият фундамент" е залог някой по-голям да я лапне, за да не му се мота из краката. Възможно, но съвсем малковероятно. В случай, че подобен сълюшън не бъде реализиран - под среден за пазара ръст (т.е. дед мъни)
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
В болницата :
- Причина за смъртта е коронавирус.
- Но мъжът ми почина от инфаркт!
- И според вас от какво получи инфаркт?
- Ами имаше много неплатени сметки и кредити, притесни се и затова.
-.А защо не ги плащаше?
- Защото не работеше.
- А каква е причината да не работи?
- Еми, причината е коронавируса.
- А ние какво казахме, госпожо?!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Правиш грешни предположения - например, че смъртността на ковид грипа е висока, и че смъртността от ваксините е ниска. И двете ти предположения са грешни, защото статистиката директно се контролира от СЗО и компания. И точно тук опираме до въпроса за акъла - направи си ай кю тест и ще видиш в какво положение си. Досега умен ваксър не съм видял. Например ония ден от CDC на САЩ признаха, че писиар теста е фалшив - оттам нататък цялата пандемия става една голяма лъжа. Това нещо беше ясно видимо за всеки интелигентен човек още в началото на пандемията, но изглежда ваксърите дори сега не могат да разберат елементарни неща. Ако искаш ще ти постна линкове към мед проучвания за ваксините срещу корона вируси - всички опитни животни са измрели и това го имаше публикувано в медицински списания, ама иначе ваксърите били вярвали на науката - на коя наука - тази от телевизора ли?
".....- всички опитни животни са измрели...." Ей ,това е супер новина....Като гледам,в Западна Европа скоро ще достигнат 80-90 % на ваксинираните...А щом всички животни са измрели,значи и всички ваксинирани западноевропейци в най-скоро ще хвърлят топа.А ние.... ,щото не се ваксинираме ,ще станем господари на Европа......
виждам че всичко ти е ясно, предполагам и ай кюто ти е от най-високите и не страдаш от ilusion of knowledge
ще обясниш ли за нас по-глупавите какво трябва да правим и как да се справим със ситуацията
Най-важното и първо условие за анализ и, дай Боже, синтез на на реалността е езиковата култура. Ти пишеш ilusion of knowledge, но абсолютно нямаш капацитет да осмислиш термина и се превръщаш в обикновен папагал. Очевидно и самите ти мисли са трансплантирани, т.е. въведени в съзнанието ти без твое активно участие. Изобщо не е случайно, че имаме толкова сериозен натиск за замяна на установени думи и термини или дори пълната им забрана.
Правиш грешни предположения - например, че смъртността на ковид грипа е висока, и че смъртността от ваксините е ниска. И двете ти предположения са грешни, защото статистиката директно се контролира от СЗО и компания. И точно тук опираме до въпроса за акъла - направи си ай кю тест и ще видиш в какво положение си. Досега умен ваксър не съм видял. Например ония ден от CDC на САЩ признаха, че писиар теста е фалшив - оттам нататък цялата пандемия става една голяма лъжа. Това нещо беше ясно видимо за всеки интелигентен човек още в началото на пандемията, но изглежда ваксърите дори сега не могат да разберат елементарни неща. Ако искаш ще ти постна линкове към мед проучвания за ваксините срещу корона вируси - всички опитни животни са измрели и това го имаше публикувано в медицински списания, ама иначе ваксърите били вярвали на науката - на коя наука - тази от телевизора ли?
виждам че всичко ти е ясно, предполагам и ай кюто ти е от най-високите и не страдаш от ilusion of knowledge
ще обясниш ли за нас по-глупавите какво трябва да правим и как да се справим със ситуацията
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Умен ваксър и аз не съм виждал, но не това е интересното. Същите тези CDC в момента се готвят да направят маските задължителни за ВАКСИНИРАНИТЕ в САЩ понеже не само се заразяват а и разпространяват вируса. Кулата от карти, сътворена набързо от учените с купени дипломи и алчните фарм. компании, започва да се разпада. Тези дето учат наука от телевизора ще спечелят наградата Дарвин. Тези дето са чели книги може и да оцелеят.
Не слагай всички под един знаменател. Съдбите са различни. Много си категоричен по тази тема.
Да съдбите са различни но поведението и приказките едни и същи.Надменно отношение към нас гледане от по високо дуене репчене превъзходство...Такива не ни трябват повече в България...
Не тая госпожа да си стои там на хубавото къде ще идва тука в кенефа?Нали така високомерно наричаха и наричат България всичките тея лайна отишли навън?Нали се дуеха че са в цивилизацията че са цветът на нацията???Са ше си идвала пеша.Аз от години им разправям че ще си дойдат тука насрани гладни боси болни и без пенсия...Но тук ще бъдат второ качество даже трето по долни от циганите и едно стъпало над животните.Не аз не ги искам тука нека си седят там на убавото на цивилизацията и на многото пари.Ние тука си можем и без тях.И да не ми се умилкват.
Не слагай всички под един знаменател. Съдбите са различни. Много си категоричен по тази тема.
Абсолютно съм съгласен. Ваксините са реално доста безопасни - а при сравнение със самия вирус всеки човек над 20 с капка акъл в главата изобщо не би трябвало да се колебае да се ваксинира.
но акъла е дефицитна стока - особено по нашите географски ширини. В крайна сметка резултата след 2 месеца ще е идентичен - от лично моя гледна точка.
Или 70% ще са се ваксинирали, и 30% ще са изкарали вируса или ще си стоят ваксинираните под 20% а останалите ще изкарат вируса. И тъй като не ми е моя работа да им давам акъл на непознати параноици, като искат да си рискуват живота да си го рискуват. В крайна сметка от лично моя гледна точка се стига до един и същ резултат - пандемията ще изчезне.
Иначе вчера опитах да си купя сертификат и ми поискаха 3 бона на глава. Ако бях сам да ги прежаля, ама за цялото семейство излиза солено. Инфлацията и тук удари. Ще чакам примоция.
Не се занимавай с глупости, прочети за намагнетизираните протеини, скоро ще обяват, че ваксинираните могат да се проверяват със специални детектори и ще те хванат рано или късно, после не се знае в какво ще те обвинят, че си биологично оръжие например гледай мача, тази зима ще им се разкаже играта и стадото ще свърши черната работа.
И у нас беше забавно тия дни - завчера баш епидемиологът Кожухарова - Срам ме е да кажа какъв е процентът на ваксинираните медициhttps://www.youtube.com/watch?v=EoSgpgTSaK0
Но за вярата на доброволно ваксиниралите се бронебойни куршуми няма и горното няма как да хване дикиш при тях. Вяра с факти не се бори.
Иначе вчера опитах да си купя сертификат и ми поискаха 3 бона на глава. Ако бях сам да ги прежаля, ама за цялото семейство излиза солено. Инфлацията и тук удари. Ще чакам примоция.
Коментар