къв шорт то влака сега тръгна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAз все пак си взех малко.И то защото съм пуснал цитат под една статия за WTO от самото WTO ....
Ше треа да пускам тука за опциите, че не знам още колко ше вирее и тоя акаунт ....
Коментар
-
така е майкъле . те първо те надъхват за къси . пускаш къса . лас вегъз в този момент почва да бичи . избиват ти стоповете . после като са ги избили правят един сопол надолу и същите тия мошета се появяват и ти казват - АЗ НАЛИ ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХ че ще пада . ама ти къси вече нямаш щото са ти избили стоповете . аз затова стопове не ползвам . имам си атомките и с тях занулявам американци муховци
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепо яхуто казаха
New crisis possible, but not like 2008: Geithner
и дау джо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩо 18?
Не вземат ли по кинта на контракт, демек 16? Или и други такси са набухали?
Но не толкова скъпи както при наще пичове в България, защото то излиза дявол на магаре при опционните стратегии и не се изплаща, ами си си направо вътре .....Last edited by michaelis10; 07.05.2015, 16:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнениев IB за тая сделка отваряне/затваряне са ме таксували 18$ .
Не вземат ли по кинта на контракт, демек 16? Или и други такси са набухали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
ако еземем например 4 двойки контракта за Bear Call на SPX например това са 8 опции * 6 USD това прави 48 $ само за такси .... малко е дебелокожо, в IB за тая сделка отваряне/затваряне са ме таксували 18$ трябва нещо да преосмислите цените .... но явно българина не чува и си мисли, че се правят пари от високи цени ....Last edited by michaelis10; 07.05.2015, 13:53.
Коментар
-
Опции върху акции
За информация: Как може да се ползват опциите върху акции за застраховка на портфейла
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДали фашагата не тръгна за 11111
Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки
на тия западни гадове и 111 дакс им е многода не ти изкарат акъла, как полека слиза асансьора ..... С еврака кво стана има ли парапет, разпадна ли се вече ???
Коментар
-
Дали фашагата не тръгна за 11111
Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки
на тия западни гадове и 111 дакс им е многоLast edited by the architect; 07.05.2015, 11:02.
Коментар
Коментар