Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТова са инцидентни случаи с нищожна вероятнот. Момичето си е имало друго заболяване, което е можело да бъде отключено от какво ли не.
Иначе всеки ден умират хора от автомобилни катастрофи. Да пусна ли някоя сълзлива история, и след това да искам да забранят МПС-тата по шосетата?
Давят се хора. Да пусна ли някоя сълзлива история и да поискам да забранят къпането в морето и по водоемите?
Има изнасилвания. Да пусна ли някоя сълзлива история и да предложа кастриране на всички мъже?
Въобще антиваксърите много се излагате. Вземате грешни решения на базата на единични случаи, а оставате слепи за истинската статистика. Любопитно ми е като се качите в колата си, слагате ли си бронежилетка и каски, и карате ли с не повече от 20 km/h?.
Инженери разработват нови магнитни клетъчни сензори (offnews.bg)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Ти му пишеш, че страничните ефекти ще почната масово да се проявяват след 18 месеца, на него на погребения не му се ходили, абе пич ти след 18 месеца може да не излезеш от гробището с тия разсъждения. Това е смешен вирус и целта са ваксините, ти си целта.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Ти му пишеш, че страничните ефекти ще почната масово да се проявяват след 18 месеца, на него на погребения не му се ходили, абе пич ти след 18 месеца може да не излезеш от гробището с тия разсъждения. Това е смешен вирус и целта са ваксините, ти си целта.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЕдно момиче, Devin Warren, на 26, написа на 11 юни:
"Ваксинирах се с Модерна преди 3 седмици. Болки в краката веднага след това. Ставаше все по-зле докато не останах на легло за 9 дни. Бях 4 пъти по спешност в болницата и 3 дена стационарно. Диагнозата е Рабдомиолиза. Казаха ми да пия 5 литра вода на ден или бъбреците ми ще откажат. Нивото на креатин е над 55 000. Бях си супер преди ваксината. Все още не мога да ходя без ужасни болки в краката и падания. Никоя ваксина не бива да причинява това. Мамка му на 26 години съм."
Иначе всеки ден умират хора от автомобилни катастрофи. Да пусна ли някоя сълзлива история, и след това да искам да забранят МПС-тата по шосетата?
Давят се хора. Да пусна ли някоя сълзлива история и да поискам да забранят къпането в морето и по водоемите?
Има изнасилвания. Да пусна ли някоя сълзлива история и да предложа кастриране на всички мъже?
Въобще антиваксърите много се излагате. Вземате грешни решения на базата на единични случаи, а оставате слепи за истинската статистика. Любопитно ми е като се качите в колата си, слагате ли си бронежилетка и каски, и карате ли с не повече от 20 km/h?.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
Смъртните случаи са след неваксинирани… Не ми се иска да ходя на погребвния…
- 1 like
Коментар
� -
Очаквате ли нова вълна наесен и нови локдауни. Като гледам темпа на ваксинация и приемем, че са го изкарали повече от официалните данни...пак остават достатъчно много хора, които да се заразят и да стане тежко за здравната система.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Има време очакванията са около 18 месец да се появят страничните ефекти.. ти на кой си 1, 2шматарок
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
И? Едно, нали. Но дори днес има 50 мъртви от вируса, а се продължава с упортството и мнението че водката е най-добрата ваксина…шматарок
- 1 like
Коментар
� -
Едно момиче, Devin Warren, на 26, написа на 11 юни:
"Ваксинирах се с Модерна преди 3 седмици. Болки в краката веднага след това. Ставаше все по-зле докато не останах на легло за 9 дни. Бях 4 пъти по спешност в болницата и 3 дена стационарно. Диагнозата е Рабдомиолиза. Казаха ми да пия 5 литра вода на ден или бъбреците ми ще откажат. Нивото на креатин е над 55 000. Бях си супер преди ваксината. Все още не мога да ходя без ужасни болки в краката и падания. Никоя ваксина не бива да причинява това. Мамка му на 26 години съм."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Как именно допринасяш?
А ти да не си безсмъртен и вируса да не те лови?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеГледам Англия - 50000 заразени, по-малко от 50
мъртви. А в България при десетки пъти по-малко заразени имаше случаи на двойно повече мъртви… И както по-долу се цитира водим по смъртност…. Просто статистика… Ваксинитв работят, ама ще дадете хиляди левове за лечение и тестове, включително и за антитла вместо да си сложите безплатна за вас ваксина…
Дори само заради свободното пътуване си заслужава…
Или дори заради това, че допринасяш за колективния имунитет…
В САЩ ако не се ваксинираш, застрахователната компания не плаща лечението ти. Тук само при намек за това ….
Едно момиче, Devin Warren, на 26, написа на 11 юни:
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеИли дори заради това, че допринасяш за колективния имунитет…
- 1 like
Коментар
� -
Гледам Англия - 50000 заразени, по-малко от 50
мъртви. А в България при десетки пъти по-малко заразени имаше случаи на двойно повече мъртви… И както по-долу се цитира водим по смъртност…. Просто статистика… Ваксинитв работят, ама ще дадете хиляди левове за лечение и тестове, включително и за антитла вместо да си сложите безплатна за вас ваксина…
Дори само заради свободното пътуване си заслужава…
Или дори заради това, че допринасяш за колективния имунитет…
В САЩ ако не се ваксинираш, застрахователната компания не плаща лечението ти. Тук само при намек за това ….
Коментар
�
Коментар