Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И аз ги смятам като теб.. Изглежда ми че има още доста потенциал за голяма вълна като заразени. Първо има достатъчно суров материал или пък с ниски антитела /ваксинирани и над година преболедували/ и после делтата казват е многократно по-заразна.... Никой не спазва и няма никакви мерки.... Направо си мисля, че е възможно дори да има повече заразени от предните 2 пъти....
Броят на починалите като процент обаче трябва да е по-нисък.... значително по-нисък, но ще има пак дни с над 100....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Е, такива са 99% от писаните за починали от ковид в България. А има една много важна информация в новината - и трета доза от експрерименталната псевдоваксина НЕ РАБОТИ. Но продължаваме уверено напред. Реалността няма значение, важни са религиозните убеждения във ваксиналното свещенодействие, проповядвани от шаманите на сектата - медиите.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧисто егоистично погледнато, за всеки ваксиниран е най-добре да има много неваксинирани. Тъй като ваксината не защитава от заразяване и дава непълна защита от сериозно изкарване, ако мнозинството са ваксинирани, то е доста по-вероятно постепенните мутации да доведат до нещо много смъртоносно и за ваксинираните.
А като има достатъчно неваксинирани най-смъртоносните мутации бързо ще си унищожават хостовете, така че да не представляват голяма заплаха за ваксинираните.
Може би и това е причината за съществуването на такава брутална пропаганда срещу ваксините. Просто богати ваксинирани хора искат да си вдигнат вероятността да поживеят още доста, като убеждават тъпи бедни хора да не се ваксинират.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Да сме обективни все пак - 11 са взели-дали, а останалите са пред пукване. Май е очевидно че някой млад, здрав и прав няма да е пръв в опашката за потретване. Та няма много информация в тази новина.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Това ще зависи и от броя преболедували го. Дано е по-висок и да минем по-леко.
Преди правеха някакви изследвания и ми се върти 46% с антитела, демек горе долу половината преболедували го. Да кажем че има известно препокриване с ваксинираните. Т.е. от 1 милион ваксинирани половината са на такива дето са го преболедували, другата половина на такива дето не са се срещали с вируса. Което отива към 2.5 милиона дето нито са се срещали с вируса, нито са ваксинирани.
Но тея числа са доста произволни.
Предполагам че в градовете и където хората живеят по-нагъсто повечето са го преболедували, а където са по-нарядко все още не са.
Иначе днешната сводка - 1650 в болница, 150 в критично състояние. Демек тея в болницата се увеличават сериозно. В критично за сега все още не се увеличават сериозно.
Броят на починалите като процент обаче трябва да е по-нисък.... значително по-нисък, но ще има пак дни с над 100....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
Мен друго ме гложди от известно време. Ако тази вълна мине по-леко и няма повишение на смъртността с много(не казвам, че ще е така, предстои да видим) с тези 15% ваксинирани ставаме камъче в обувката. Сещам се за максимата, че който се цепи от колектива..................... Биха ли ни позволили да хвърлим сянка на съмнение върху новите постулати в здравния(и не само) мир. Предполагам, че доста от списващите нямат и грам съмнение, че ще мрем като в Русия (че и по-зле). Времето ще покаже.
Преди правеха някакви изследвания и ми се върти 46% с антитела, демек горе долу половината преболедували го. Да кажем че има известно препокриване с ваксинираните. Т.е. от 1 милион ваксинирани половината са на такива дето са го преболедували, другата половина на такива дето не са се срещали с вируса. Което отива към 2.5 милиона дето нито са се срещали с вируса, нито са ваксинирани.
Но тея числа са доста произволни.
Предполагам че в градовете и където хората живеят по-нагъсто повечето са го преболедували, а където са по-нарядко все още не са.
Иначе днешната сводка - 1650 в болница, 150 в критично състояние. Демек тея в болницата се увеличават сериозно. В критично за сега все още не се увеличават сериозно.
Коментар
� -
Народ дето фалшиво си слага факсина не може да бъде затрит
Срещам се днес случайно с приятел от детинството с който заедно сме скачали оградите и обирали чуждите сливи и череши преди десетилетия.
Познаваме се - вярваме си......той е лекар в ДКЦ.....София.....
Естествено разговора отива към тая параноя.....
Слагам вика по 10 - 15 ваксини на ден.....
Фиктивно разбира се.....твърда цена от 250 лв......не бия нищо, просто издавам сертификат.....
Само Янсен на Джонсън и Джонсън, щото е една доза и става бързо......
90% от набития Янсен в БГ е фиктивно поставен......
Файзерчето се харчи от 200 до 300 според това кой как го слага и има възможност и страх.....
Всички вика в нашето ДКЦ дето са набодени от персонала, от тях 95% са фиктивно набодени......
Знаели били че това е отрова, но агитират юнашки, щото се чупят яки пари......
Но му е чудно и на него защо, след като сертификата важи 6 месеца......но не му дреме, вика че толкоз пари не е правил за толкоз кратко време.......
Ако искаш вика идваи да ти издам безплатно ако ти трябва, а ако имаш сигурни хора не било проблем да му пращам......
Това е дережето колеги, набодените на хартия са поне 40%, от медиците я са набодени 10% от тия дето се водят вакснати, я не.....
И не - няма да се възползвам, няма да пратя и никой при него, всеки набоден дори и на хартия оказва влияние косвено на намеренията на скапаните кукловоди.....
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение14 Israelis have caught COVID-19 despite receiving booster shot
https://www.timesofisrael.com/livebl...-booster-shot/
Да сме обективни все пак - 11 са взели-дали, а останалите са пред пукване. Май е очевидно че някой млад, здрав и прав няма да е пръв в опашката за потретване. Та няма много информация в тази новина.
Коментар
� -
14 Israelis have caught COVID-19 despite receiving booster shot
https://www.timesofisrael.com/livebl...-booster-shot/
Коментар
� -
Матеев приготви се за трета игла.. ще ви бодът докато ви откаже имунната система.. нека ви е...като сте овце.
Последни новини от Израел за третата игла на „Пфайзер”
Бустерът на „Пфайзер” предлага с 43% повече антитела, отколкото втората инжекция
Последни новини от Израел за третата игла на „Пфайзер” (blitz.bg)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеситуацията в Австралия
Коментар
� -
Докато се шегувкаме тук, има места на планетата където положението е напълно идентично с всяка страховита антиутопична история от миналото. Ако ситуацията в Австралия не ви накара да потръпнете и не ви наведе на мисли за случващото се около нас, не знам какво да кажа.
https://www.bitchute.com/video/kq0qM5lblf5n/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Предвид количеството преболедували в UK и типа боледуващи при тази вълна (юноши бледни с кашлица и хрема) - нищо учудващо.
Много е вероятно и при нас вълната да е такава - бройката българи с антитела е достатъчно голяма, а и новия щам ходи основно по младежта.
Все тая де, каквато и да е вълната, локдауни да има. Даже очаквам превантивен локдаун - ей така, без дори да има вълна.
- 1 like
Коментар
� -
- Хората се заразяват и някои от тях умират.
- Откъде знаете, видяхте ли ги??
- Не, но можете да видите по телевизията че болниците са пълни. И в интернет новините денонощно само това пишат. Сигурно е самата истина.
- А колко ваши познати са се разболели?
- Доста преболедуваха, нормален обикновен грип е.
- А някой влезе ли в болница или умря ли?
-Нито един, включително възрастните ми роднини със сериозни съпътстващи заболявания. Но вече знам за няколко човека, починали след "ваксина".
- Но все пак починаха хиляди души?
- Почти всичките на възраст 70-80-90 и даже 100 години, със съпътстващи съдречни и други сериозни заболявания. Видно е, че всеки случай на инфаркт и инсулт се вписва като ковид. Дори един виден ваксър-проповедник във форума на Инвестор го потвърди. Дали има повече пари по клинична пътека, или други цели - не знам
- Е, все пак ваксините помагат?
- Помагат за нещо, може да се види че колкото по-голям процент "ваксинирани" има в държава, толкова повече "новозаразени" има в момента.
-А сега де
- 6 Харесвания
Коментар
�
Коментар