Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Вече знам и как се правят синове,ама дали ще ми се отдаде възможност за такива не се знае.Тя жената иска още едно дете, ама на нейните години е опасно
Не е опасно, защото не е първо дете. При мен е масова практика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, така е. И в двата случая - пиянството и женкарството са пороци, с които жената трябва или да се примири или да отвори нова страница.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ако пияницата си гледа семейството и допринася пак е симбиоза нали?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Каква част от познанието покриват твоите лични наблюдения? Живееш в свят без формули. Знаеш ли я формулата за успеха? Тя е - на остров Барбадос да ходиш гол и бос.
По отношение на правенето на пари не претендирам да съм много успешен .Не съм и скъсаняк,но не мога да се меря с милионери като теб и други във форума.
Коментар
� -
Не я уважава. Просто тази жена му е удобна - гледа деца децата, грижи се за домакинството и прочие. Той й дава пари, води я по почивки. Симбиоза му се вика на това в Природата. А в случая с пияницата - паразитизъм.
Наздраве!
Коментар
� -
Практиката показва,че разбиранията ми са верни.До тия изводи съм стигнал чрез лични наблюдения, наблюдения на мъже с голям успех сред жените и много четене по темата в Интернет.
Трябва да се гледа практиката и поведението на мъжете, които имат успех сред жените. Не теоретиците,които пишат за"сложната"женска природа.Нищо сложно няма.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
предай ги на евго
- 1 like
Коментар
� -
На бодлива крава, Бог рога не дава.Last edited by mirodes; 08.06.2023, 14:57.
Коментар
� -
Не я уважава. Просто тази жена му е удобна - гледа деца децата, грижи се за домакинството и прочие. Той й дава пари, води я по почивки. Симбиоза му се вика на това в Природата. А в случая с пияницата - паразитизъм.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Съвсем наясно съм с разбиранията ти и както виждаш съм от малкото хора наоколо, които не се опитват да ти ги коригират./Колкото и да са погрешни./
Да речем, попадаш на племе канибали, които искат да те сготвят с картофи.
Коментар
� -
Точно така. Жалко,че нямам синове да им предам тия знания.препоръка е
Коментар
� -
Имам един приятел, който постоянно си сменя любовниците.Същевременно е женен,има три деца,и каквото изкара го дава за семейството си(по любовниците не дава и една стотинка),отдаден е на семейството си,построи къща,в която живеят, ходят постоянно семейно на почивки.
Той ли уважава жена си или някой пияница, който не изневерява,но не полага никакви грижи за семейството си и живеят в мизерия?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Точно така. Жалко,че нямам синове да им предам тия знания.
Коментар
� -
My logic is irrefutable
цитат от НФ филм, в който развихрилият се ИИ повсеместно се зае да унищожи човечеството.
Коментар
�
Коментар