Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не могат. Абонамент за една година е 240 лв,т.е излиза по 20 лв на месец Струва си,щото има много красиви украинки и рускини .В българските сайтове повечето са крокодили и хипопотами.Една на 5 е що годе прилична,а красиви са една на 20 и те имат стотици предложения от мъже.
Аз така веднъж видях, че 30 жени са ме харесали в Тиндър и реших да купя абонамент за 1 месец с надеждата ,че все ще има поне 4-5 прилични.Е нито една нямаше.Даже някои са без снимки, представям си какви са били,щом ги е срам и снимки да си покажат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не могат. Абонамент за една година е 240 лв,т.е излиза по 20 лв на месец Струва си,щото има много красиви украинки и рускини .В българските сайтове повечето са крокодили и хипопотами.Една на 5 е що годе прилична,а красиви са една на 20 и те имат стотици предложения от мъже.
Аз така веднъж видях, че 30 жени са ме харесали в Тиндър и реших да купя абонамент за 1 месец с надеждата ,че все ще има поне 4-5 прилични.Е нито една нямаше.Даже някои са без снимки, представям си какви са били,щом ги е срам и снимки да си покажат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Евго, значи, просто е задължително да разкажеш за твоя тиндър експуриънс. Да живне темата
В български сайт за запознанства с много ниска ефективност, където рядко има млади жени. Аз също не я харесах особено, но бях готов да опитам предвид това, че времето напредва.
И си е намалила годините, пише 40г, а реално е на 42 г. или повече (преди 5г беше на 37-38 г., а не на 35 г.).
Само губят времето на мъжете като влизат от дъжд на вятър и не са готови да действат,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
т.е. не могат да се изпращат съобщения без абонамент
Ще пробвам пак с Тиндър, защото двама мъже са си намерили от там наскоро, и Tepix също е намерил от там.
Аз така веднъж видях, че 30 жени са ме харесали в Тиндър и реших да купя абонамент за 1 месец с надеждата ,че все ще има поне 4-5 прилични.Е нито една нямаше.Даже някои са без снимки, представям си какви са били,щом ги е срам и снимки да си покажат.Last edited by mirodes; 06.06.2023, 11:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ако искаш колата да те кара от т.А до т.Б и да имаш здрав автомобил, си вземи японскии бензин- сузуки, тойота, хонда, мазда.
Ако ще е тигуан, най-добре дизел, че бензиновите мотори на ваг групата не се славят със здравина.
15-20 годишен мерцедес не ти препоръчвам.
И все пак, гледай кола със сервизна история и реални км. Избягвай горублянските търгаши на всяка цена.
Успех.
Мерси,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не знам ,кой какви ги приказва, аз съм карала дълго време едно Ауди, автомат, а и сега в единия гараж имаме джип автоматик,който също карам от време на време. Е, никога не съм имала проблеми с баирите ,а с Аудито, редовно пътувах София-Женева, през МонбланЗадължително един шофьор, трябва да може да управлява кола с РПК защото съм присъствала на много смешна ситуация, един сладур ми съобщи ,че не може да шофира кола с ръчка и повярвайте щях да падна. От този момент колкото и да не ви се вярва вече и в работата го проверявах непрекъснато хахаха
Отделно, ауди се славят със здрави и хубави автоматични скоростни кутии, с малко изключения.
- 1 like
Коментар
-
Трябва ми за уикендите, едната вила е на 40 мин от София, а другата на час и половина.
Аз по харесвам коли като Тигуан и Сузуки Гранд Витара (по-новия вариант) или някой директорски Мерцедес на 15-20 г. (черен или син),
Ако ще е тигуан, най-добре дизел, че бензиновите мотори на ваг групата не се славят със здравина.
15-20 годишен мерцедес не ти препоръчвам.
И все пак, гледай кола със сервизна история и реални км. Избягвай горублянските търгаши на всяка цена.
Успех.
- 2 Харесвания
Коментар
-
т.е. не могат да се изпращат съобщения без абонамент
Ще пробвам пак с Тиндър, защото двама мъже са си намерили от там наскоро, и Tepix също е намерил от там.
- 1 like
Коментар
-
Това за първи път го чувам, но знам ли, автоматик не съм карал.
Зависи и какъв автоматик ще е, на мазда автоматика съм чувал, че по баири направо гаснел
Ако ще караш предимно градско, с автоматик ще се чувстваш по-добре, според мен.Задължително един шофьор, трябва да може да управлява кола с РПК защото съм присъствала на много смешна ситуация, един сладур ми съобщи ,че не може да шофира кола с ръчка и повярвайте щях да падна. От този момент колкото и да не ви се вярва вече и в работата го проверявах непрекъснато хахаха
- 1 like
Коментар
-
В тоя сайт има отделни подсайтове за различните държави.Най-добре се регистрирай в украинската версия,щото за рускините има визи за България им е по-трудно да дойдат. Но трябва да си платиш абонамент, щото в противен случай няма да можеш да изпращаш съобщения и да прочетеш ако някоя ти е пратила съобщение.
А по-добрият вариант е да излизаш петък и събота вечер по нощните заведения в София, където е пълно със загорели мадами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И аз това се опитвах да обясня, че в конкретния случай с Джони Деп и Мъск не й мина номера. Което няма нищо общо с респекта към мъжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това за първи път го чувам, но знам ли, автоматик не съм карал.
Зависи и какъв автоматик ще е, на мазда автоматика съм чувал, че по баири направо гаснел
Ако ще караш предимно градско, с автоматик ще се чувстваш по-добре, според мен.
Аз по харесвам коли като Тигуан и Сузуки Гранд Витара (по-новия вариант) или някой директорски Мерцедес на 15-20 г. (черен или син),
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
вчера се регистрирах в международния сайт, който Миродес ми препоръча, тиндър нещо не ми тръгва на лаптопа (стигам само донякъде, след кода, на екрана където се пише името и рождената дата и ми забива, не мога да продължа), пробвах и tagged.com, но ми се вижда тъп и няма да влизам там.
Относно какво харесват жените, на първо място при съвременната българка е много застъпен егоизма и комерсиалното, не я интересуват нито мускулите, нито голямата "джипка" в гаража на мъжа, иска да се изтъргува скъпо и на богато, вкл. застаряващи попфолк икони на 40+ искат да покоряват Манхатан.
По принцип, жените са лицемерни и говорят за гърба си. Обичат да се подмазват на шефовете и понякога правят кариера по онзи начин, лесния. Но е вярно, че не са дървета като мъжете и с тях по-лесно може да се разбереш по много върпоси, може и да отстъпи. Обичат small talk или "пичи мохабети" след определена възраст. Обичат и да набиват канчето на Путьото.
Джони от другата тема наскоро писа. че не му трябва палава кака, а иска добра слугиня и прислужница, на 40+ приоритетите вече са други, твърди той.
И накрая, изпитвам голям респект и обич към жените, които са ме отгледали.
А по-добрият вариант е да излизаш петък и събота вечер по нощните заведения в София, където е пълно със загорели мадами.
- 1 like
Коментар
-
Ти от къде разбираш толкова от коли?
Предишния път си взех много часове, но не смятам, че е оправдано, след като не ти обясняват нещата как се поддържа една кола и те учат на стара кола без съвременните фукции. И не карате в реални условия при голям трафик.
Изобщо не пестя както ти смяташ да ти кажа,
На мен ми беше по-трудно спирането с Ладата (че не трябва да се спира рязко, а леко да се почуква спирачката и да се намалява скоростта). Тръгването го бях научил. А една колежка ми каза, че при баири не може да се кара автоматик и трябва да се премине на ръчна скоростна кутия? Така че може би трябва отново да се науча на кола с ръчна скоростна кутия.
Ако ще караш предимно градско, с автоматик ще се чувстваш по-добре, според мен.
Коментар
Коментар